Moomin Термометар - Moomintroll £ 10,00

Moomin Термометар - Moomintroll

Moomin Термометар - Moomintroll

На Moomin термометар е идеален за детска соба како забава и уникатен ентериер детали во исто време како што се покажува на собна температура.

: Метална
Големина 17 х 12 см

Кол

Цена: £ 10,00

Moomin Термометар - Moomintroll

£ 10,00

На Moomin термометар е идеален за детска соба како забава и уникатен ентериер детали во исто време како што се покажува на собна температура.

: Метална
Големина 17 х 12 см

Влошка - Пикник £ 19,99

Влошка - Пикник

Влошка - Пикник

Што совршен начин да им служи на нивните омилени малку третираат и некои сок! Оригинални дизајни на Moomin и пријателите со Tove Jansson за исклучиво рачно изработена дрвена пепелниците.

Оваа прекрасна лента е страна направена од најквалитетни скандинавските бреза од одржливи шуми, и е произведен од семејни компанија лоцирана на мал остров во близина на јужниот шведски копното.

Големина: 20 x 27 cm

Кол

Цена: £ 19,99

Влошка - Пикник

£ 19,99

Што совршен начин да им служи на нивните омилени малку третираат и некои сок! Оригинални дизајни на Moomin и пријателите со Tove Jansson за исклучиво рачно изработена дрвена пепелниците.

Оваа прекрасна лента е страна направена од најквалитетни скандинавските бреза од одржливи шуми, и е произведен од семејни компанија лоцирана на мал остров во близина на јужниот шведски копното.

Големина: 20 x 27 cm

Еко најлон кеса - Големи, на карпите £ 19,95

Еко најлон кеса - Големи, на карпите

Еко најлон кеса - Големи, на карпите

Голема можност за преклопување шопинг торба, пакува во сопствен џеб, изработени од најлон; врвен квалитет.

Направени од страна на Хелсинки компанија со портфолио на производи се состои од интелигентни дизајн. Во последните неколку години беше номинирана на производителот за добар дизајн награда и добро зелени дизајн (Чикаго), како и ЕКО ДИЗАЈН во Хелсинки.

Големина 50 х 43/60 cm

Кол

Цена: £ 19,95

Еко најлон кеса - Големи, на карпите

£ 19,95

Голема можност за преклопување шопинг торба, пакува во сопствен џеб, изработени од најлон; врвен квалитет.

Направени од страна на Хелсинки компанија со портфолио на производи се состои од интелигентни дизајн. Во последните неколку години беше номинирана на производителот за добар дизајн награда и добро зелени дизајн (Чикаго), како и ЕКО ДИЗАЈН во Хелсинки.

Големина 50 х 43/60 cm

Тери пешкир - Љубов, Пинк (мали) £ 9,99

Тери пешкир - Љубов, Пинк (мали)

Тери пешкир - Љубов, Пинк (мали)

Moomin фротир крпи доаѓа со романтична мотивот на Moomin и Snorkmaiden што го прави совршен роденден или ден подарок на вљубените за вашата сакана!

Големина: 50 x 70 см (рака крпа)

Кол

Цена: £ 9,99

Тери пешкир - Љубов, Пинк (мали)

£ 9,99

Moomin фротир крпи доаѓа со романтична мотивот на Moomin и Snorkmaiden што го прави совршен роденден или ден подарок на вљубените за вашата сакана!

Големина: 50 x 70 см (рака крпа)

Тери пешкир - Љубов, Пинк (големи) £ 24,99

Тери пешкир - Љубов, Пинк (големи)

Тери пешкир - Љубов, Пинк (големи)

Moomin фротир крпи доаѓа со романтична мотивот на Moomin и Snorkmaiden што го прави совршен роденден или ден подарок на вљубените за вашата сакана!

Големина: 140 x 70 см (бања пешкир)

Кол

Цена: £ 24,99

Тери пешкир - Љубов, Пинк (големи)

£ 24,99

Moomin фротир крпи доаѓа со романтична мотивот на Moomin и Snorkmaiden што го прави совршен роденден или ден подарок на вљубените за вашата сакана!

Големина: 140 x 70 см (бања пешкир)

Moomin кригла - Moominpappa, Црна £ 35,00

Moomin кригла - Moominpappa, Црна

Moomin кригла - Moominpappa, Црна

Во производството 1999 - 2013

Оваа содржина има сега е укината и стана баран колекционерски.

Moominpappa сака авантури во неговата шапка, пишување мемоари на детството дена и е подеднакво во мир на гневните море или на неговиот мирен тремот.

Moomin чаши се машина за миење садови безбедно, и се одличен подарок за секој фан или собирач на Moomin колекционерски предмети.

Заштитен знак Арабија

Дизајнер Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant факти

Материјал: Порцелан.

Има 30 CL.

Количина 1 ЕЕЗ

Инструкции грижи за машина за садови и микробранова безбедно

Кол

Цена: £ 35,00

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin кригла - Moominpappa, Црна

£ 35,00

Во производството 1999 - 2013

Оваа содржина има сега е укината и стана баран колекционерски.

Moominpappa сака авантури во неговата шапка, пишување мемоари на детството дена и е подеднакво во мир на гневните море или на неговиот мирен тремот.

Moomin чаши се машина за миење садови безбедно, и се одличен подарок за секој фан или собирач на Moomin колекционерски предмети.

Заштитен знак Арабија

Дизајнер Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant факти

Материјал: Порцелан.

Има 30 CL.

Количина 1 ЕЕЗ

Инструкции грижи за машина за садови и микробранова безбедно

Moomin алуминиум Магнет - Snorkmaiden £ 2,50

Moomin алуминиум Магнет - Snorkmaiden

Moomin алуминиум Магнет - Snorkmaiden

Врз основа на оригинални цртежи Tove Jansson од 1960 година Додај инстант стил на просторот за работа или фрижидер, додека одржување на белешки и потсетници во поглед со внимание грабање Snorkmaiden магнет.

Мерки: прибл 3,5 x 6,5 см

Кол

Цена: £ 2,50

Moomin алуминиум Магнет - Snorkmaiden

£ 2,50

Врз основа на оригинални цртежи Tove Jansson од 1960 година Додај инстант стил на просторот за работа или фрижидер, додека одржување на белешки и потсетници во поглед со внимание грабање Snorkmaiden магнет.

Мерки: прибл 3,5 x 6,5 см

Moomin алуминиум Магнет - Snufkin £ 2,50

Moomin алуминиум Магнет - Snufkin

Moomin алуминиум Магнет - Snufkin

Врз основа на оригинални цртежи Tove Jansson од 1960 година Додај инстант стил на просторот за работа или фрижидер, додека одржување на белешки и потсетници во поглед со внимание грабање Snufkin магнет.

Мерки: прибл 3,5 x 6,5 см

Кол

Цена: £ 2,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin алуминиум Магнет - Snufkin

£ 2,50

Врз основа на оригинални цртежи Tove Jansson од 1960 година Додај инстант стил на просторот за работа или фрижидер, додека одржување на белешки и потсетници во поглед со внимание грабање Snufkin магнет.

Мерки: прибл 3,5 x 6,5 см

Moomin алуминиум Магнет - Moominpappa £ 2,50

Moomin алуминиум Магнет - Moominpappa

Moomin алуминиум Магнет - Moominpappa

Врз основа на оригинални цртежи Tove Jansson од 1960 година Додај инстант стил на просторот за работа или фрижидер, додека одржување на белешки и потсетници во поглед со внимание грабање Moomin магнет.

Мерки: прибл 3,5 x 6,5 см

Кол

Цена: £ 2,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin алуминиум Магнет - Moominpappa

£ 2,50

Врз основа на оригинални цртежи Tove Jansson од 1960 година Додај инстант стил на просторот за работа или фрижидер, додека одржување на белешки и потсетници во поглед со внимание грабање Moomin магнет.

Мерки: прибл 3,5 x 6,5 см

Moomin алуминиум Магнет - Moomintroll £ 2,50

Moomin алуминиум Магнет - Moomintroll

Moomin алуминиум Магнет - Moomintroll

Врз основа на оригинални цртежи Tove Jansson од 1960 година Додај инстант стил на просторот за работа или фрижидер, додека одржување на белешки и потсетници во поглед со внимание грабање Moomin магнет.

Прибл. Мерки: 3,5 x 6,5 см

Кол

Цена: £ 2,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin алуминиум Магнет - Moomintroll

£ 2,50

Врз основа на оригинални цртежи Tove Jansson од 1960 година Додај инстант стил на просторот за работа или фрижидер, додека одржување на белешки и потсетници во поглед со внимание грабање Moomin магнет.

Прибл. Мерки: 3,5 x 6,5 см

Moomin алуминиум Магнет - Малку ми £ 2,50

Moomin алуминиум Магнет - Малку ми

Moomin алуминиум Магнет - Малку ми

Врз основа на оригинални цртежи Tove Jansson од 1960 година Додај инстант стил на просторот за работа или фрижидер, додека одржување на белешки и потсетници во поглед со внимание грабање Малку Мој магнет.

Мерки: W6.5 x Х5 см

Кол

Цена: £ 2,50

Moomin алуминиум Магнет - Малку ми

£ 2,50

Врз основа на оригинални цртежи Tove Jansson од 1960 година Додај инстант стил на просторот за работа или фрижидер, додека одржување на белешки и потсетници во поглед со внимание грабање Малку Мој магнет.

Мерки: W6.5 x Х5 см

Moomin емајл Ретро кригла - Moomintroll / Мали £ 12,95

Moomin емајл Ретро кригла - Moomintroll / Мали

Moomin емајл Ретро кригла - Moomintroll / Мали

На Moomin емајл кригла во ретро дизајн доаѓа од финската компанија Muurla и е достапен во неколку прекрасни бои со дизајни од светот Moominvalley. А совршен подарок за секој кој сака Moomin!

Материјал: емајлирани метал.

Има 2,5 дл.

Кол

Цена: £ 12,95

Moomin емајл Ретро кригла - Moomintroll / Мали

£ 12,95

На Moomin емајл кригла во ретро дизајн доаѓа од финската компанија Muurla и е достапен во неколку прекрасни бои со дизајни од светот Moominvalley. А совршен подарок за секој кој сака Moomin!

Материјал: емајлирани метал.

Има 2,5 дл.

Влошка - прошетки во текот на ноќта £ 19,99

Влошка - прошетки во текот на ноќта

Влошка - прошетки во текот на ноќта

Што совршен начин да им служи на нивните омилени малку третираат и некои сок! Оригинални дизајни на Moomin и пријателите со Tove Jansson за исклучиво рачно изработена дрвена пепелниците.

Оваа прекрасна лента е страна направена од најквалитетни скандинавските бреза од одржливи шуми, и е произведен од семејни компанија лоцирана на мал остров во близина на јужниот шведски копното.

Големина: 20 x 27 cm

Кол

Цена: £ 19,99

Влошка - прошетки во текот на ноќта

£ 19,99

Што совршен начин да им служи на нивните омилени малку третираат и некои сок! Оригинални дизајни на Moomin и пријателите со Tove Jansson за исклучиво рачно изработена дрвена пепелниците.

Оваа прекрасна лента е страна направена од најквалитетни скандинавските бреза од одржливи шуми, и е произведен од семејни компанија лоцирана на мал остров во близина на јужниот шведски копното.

Големина: 20 x 27 cm

Влошка - Роденден £ 19,99

Влошка - Роденден

Влошка - Роденден

Што совршен начин да им служи на нивните омилени малку третираат и некои сок! Оригинални дизајни на Moomin и пријателите со Tove Jansson за исклучиво рачно изработена дрвена пепелниците.

Оваа прекрасна лента е страна направена од најквалитетни скандинавските бреза од одржливи шуми, и е произведен од семејни компанија лоцирана на мал остров во близина на јужниот шведски копното.

Големина: 20 x 27 cm

Кол

Цена: £ 19,99

Влошка - Роденден

£ 19,99

Што совршен начин да им служи на нивните омилени малку третираат и некои сок! Оригинални дизајни на Moomin и пријателите со Tove Jansson за исклучиво рачно изработена дрвена пепелниците.

Оваа прекрасна лента е страна направена од најквалитетни скандинавските бреза од одржливи шуми, и е произведен од семејни компанија лоцирана на мал остров во близина на јужниот шведски копното.

Големина: 20 x 27 cm

Влошка - Стрип Илустрација £ 19,99

Влошка - Стрип Илустрација

Влошка - Стрип Илустрација

Што совршен начин да им служи на нивните омилени малку третираат и некои сок! Оригинални дизајни на Moomin и пријателите со Tove Jansson за исклучиво рачно изработена дрвена пепелниците.

Оваа прекрасна лента е страна направена од најквалитетни скандинавските бреза од одржливи шуми, и е произведен од семејни компанија лоцирана на мал остров во близина на јужниот шведски копното.

Големина: 20 x 27 cm

Кол

Цена: £ 19,99

Loading Ажурирање на количка ...

Влошка - Стрип Илустрација

£ 19,99

Што совршен начин да им служи на нивните омилени малку третираат и некои сок! Оригинални дизајни на Moomin и пријателите со Tove Jansson за исклучиво рачно изработена дрвена пепелниците.

Оваа прекрасна лента е страна направена од најквалитетни скандинавските бреза од одржливи шуми, и е произведен од семејни компанија лоцирана на мал остров во близина на јужниот шведски копното.

Големина: 20 x 27 cm

Moomin емајл Панел - сина, Moomintroll £ 19,95

Moomin емајл Панел - сина, Moomintroll

Moomin емајл Панел - сина, Moomintroll

Емајл плоча за деца или кампување, или и двете, на кој има прекрасна едноставен преглед цртеж од нашите омилени трол!

Дијаметар: 18см

Кол

Цена: £ 19,95

Moomin емајл Панел - сина, Moomintroll

£ 19,95

Емајл плоча за деца или кампување, или и двете, на кој има прекрасна едноставен преглед цртеж од нашите омилени трол!

Дијаметар: 18см

Moomin емајл Кригла - Јубилеј Tove на £ 17,95

Moomin емајл Кригла - Јубилеј Tove на

Moomin емајл Кригла - Јубилеј Tove на

Limited Edition за 2014!

Година 2014 ја одбележува 100-годишнината од раѓањето на Tove Jansson (1914-2001). Годината е именуван како јубилејната година сакана уметникот, и се прославува на различни начини во целиот свет во текот на годината.

Материјал: емајлирани метал.
Висина: 8 см.
Има 3,7 дл.

Кол: 1 ЕЕЗ

Кол

Цена: £ 17,95

Moomin емајл Кригла - Јубилеј Tove на

£ 17,95

Limited Edition за 2014!

Година 2014 ја одбележува 100-годишнината од раѓањето на Tove Jansson (1914-2001). Годината е именуван како јубилејната година сакана уметникот, и се прославува на различни начини во целиот свет во текот на годината.

Материјал: емајлирани метал.
Висина: 8 см.
Има 3,7 дл.

Кол: 1 ЕЕЗ

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Large) £ 33,00

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Large)

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Large)

Достапен за пред-нарачка.

Нови Moomin серија од Арабија за да го прослават јубилејната година Tove Jansson е.

Година 2014 ја одбележува 100-годишнината од раѓањето на Tove Jansson (1914-2001). Годината е именуван како јубилејната година сакана уметникот, и се прославува на различни начини во целиот свет во текот на годината. Арабија слави јубилеј година со ограничена едиција јадења кои се базирани на книга Jansson е опасно патување. Јубилејно серија се состои кригла и три различни големина тегли. За секој јубилеј производ се продаваат две евра ќе бидат донирани на УНИЦЕФ кој поддржува образованието на децата од целиот свет.

Јубилејната серија е илустрирана со Tove Slotte и инспириран од книгата Jansson е опасно патување објавени во 1977 година Во приказната, Сузана ја губи својата очила, но смета дека нови за да ги заменат. Преку овие нови очила, светот изгледа сосема поинаква.

Илустрации тегли 'отслика запознаени Moomin карактери слави. Тегли се достапни во три различни големини. Најмалата Moomin семејство ликови ги красат најмалите тегла серија и најголемите може да се најде на најголемиот тегла. Производот капакот е изработен од црна насликани дрво.

Висок квалитет на тегли се наменети за разноврсна употреба, како што се чување третира или сува храна. Тие, исто така, може да се користи за чување на mementoes, накит или козметика.

На располагање за многу кратко време.

Заштитен знак Арабија

Дизајнер Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти Материјал: порцелан.

Содржи: 50cl.

Количина 1 ЕЕЗ

Инструкции грижи за машина за садови и микробранова безбедно

Кол

Цена: £ 33,00

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Large)

£ 33,00

Достапен за пред-нарачка.

Нови Moomin серија од Арабија за да го прослават јубилејната година Tove Jansson е.

Година 2014 ја одбележува 100-годишнината од раѓањето на Tove Jansson (1914-2001). Годината е именуван како јубилејната година сакана уметникот, и се прославува на различни начини во целиот свет во текот на годината. Арабија слави јубилеј година со ограничена едиција јадења кои се базирани на книга Jansson е опасно патување. Јубилејно серија се состои кригла и три различни големина тегли. За секој јубилеј производ се продаваат две евра ќе бидат донирани на УНИЦЕФ кој поддржува образованието на децата од целиот свет.

Јубилејната серија е илустрирана со Tove Slotte и инспириран од книгата Jansson е опасно патување објавени во 1977 година Во приказната, Сузана ја губи својата очила, но смета дека нови за да ги заменат. Преку овие нови очила, светот изгледа сосема поинаква.

Илустрации тегли 'отслика запознаени Moomin карактери слави. Тегли се достапни во три различни големини. Најмалата Moomin семејство ликови ги красат најмалите тегла серија и најголемите може да се најде на најголемиот тегла. Производот капакот е изработен од црна насликани дрво.

Висок квалитет на тегли се наменети за разноврсна употреба, како што се чување третира или сува храна. Тие, исто така, може да се користи за чување на mementoes, накит или козметика.

На располагање за многу кратко време.

Заштитен знак Арабија

Дизајнер Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти Материјал: порцелан.

Содржи: 50cl.

Количина 1 ЕЕЗ

Инструкции грижи за машина за садови и микробранова безбедно

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Medium) £ 29,00

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Medium)

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Medium)

Достапен за пред-нарачка.

Нови Moomin серија од Арабија за да го прослават јубилејната година Tove Jansson е.

Година 2014 ја одбележува 100-годишнината од раѓањето на Tove Jansson (1914-2001). Годината е именуван како јубилејната година сакана уметникот, и се прославува на различни начини во целиот свет во текот на годината. Арабија слави јубилеј година со ограничена едиција јадења кои се базирани на книга Jansson е опасно патување. Јубилејно серија се состои кригла и три различни големина тегли. За секој јубилеј производ се продаваат две евра ќе бидат донирани на УНИЦЕФ кој поддржува образованието на децата од целиот свет.

Јубилејната серија е илустрирана со Tove Slotte и инспириран од книгата Jansson е опасно патување објавени во 1977 година Во приказната, Сузана ја губи својата очила, но смета дека нови за да ги заменат. Преку овие нови очила, светот изгледа сосема поинаква.

Илустрации тегли 'отслика запознаени Moomin карактери слави. Тегли се достапни во три различни големини. Најмалата Moomin семејство ликови ги красат најмалите тегла серија и најголемите може да се најде на најголемиот тегла. Производот капакот е изработен од црна насликани дрво.

Висок квалитет на тегли се наменети за разноврсна употреба, како што се чување третира или сува храна. Тие, исто така, може да се користи за чување на mementoes, накит или козметика.

На располагање за многу кратко време.

Заштитен знак Арабија

Дизајнер Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти Материјал: порцелан.

Содржи: 30cl.

Количина 1 ЕЕЗ

Инструкции грижи за машина за садови и микробранова безбедно

Кол

Цена: £ 29,00

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Medium)

£ 29,00

Достапен за пред-нарачка.

Нови Moomin серија од Арабија за да го прослават јубилејната година Tove Jansson е.

Година 2014 ја одбележува 100-годишнината од раѓањето на Tove Jansson (1914-2001). Годината е именуван како јубилејната година сакана уметникот, и се прославува на различни начини во целиот свет во текот на годината. Арабија слави јубилеј година со ограничена едиција јадења кои се базирани на книга Jansson е опасно патување. Јубилејно серија се состои кригла и три различни големина тегли. За секој јубилеј производ се продаваат две евра ќе бидат донирани на УНИЦЕФ кој поддржува образованието на децата од целиот свет.

Јубилејната серија е илустрирана со Tove Slotte и инспириран од книгата Jansson е опасно патување објавени во 1977 година Во приказната, Сузана ја губи својата очила, но смета дека нови за да ги заменат. Преку овие нови очила, светот изгледа сосема поинаква.

Илустрации тегли 'отслика запознаени Moomin карактери слави. Тегли се достапни во три различни големини. Најмалата Moomin семејство ликови ги красат најмалите тегла серија и најголемите може да се најде на најголемиот тегла. Производот капакот е изработен од црна насликани дрво.

Висок квалитет на тегли се наменети за разноврсна употреба, како што се чување третира или сува храна. Тие, исто така, може да се користи за чување на mementoes, накит или козметика.

На располагање за многу кратко време.

Заштитен знак Арабија

Дизајнер Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти Материјал: порцелан.

Содржи: 30cl.

Количина 1 ЕЕЗ

Инструкции грижи за машина за садови и микробранова безбедно

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Мали) £ 23,00

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Мали)

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Мали)

Нови Moomin серија од Арабија за да го прослават јубилејната година Tove Jansson е.

Година 2014 ја одбележува 100-годишнината од раѓањето на Tove Jansson (1914-2001). Годината е именуван како јубилејната година сакана уметникот, и се прославува на различни начини во целиот свет во текот на годината. Арабија слави јубилеј година со ограничена едиција јадења кои се базирани на книга Jansson е опасно патување. Јубилејно серија се состои кригла и три различни големина тегли. За секој јубилеј производ се продаваат две евра ќе бидат донирани на УНИЦЕФ кој поддржува образованието на децата од целиот свет.

Јубилејната серија е илустрирана со Tove Slotte и инспириран од книгата Jansson е опасно патување објавени во 1977 година Во приказната, Сузана ја губи својата очила, но смета дека нови за да ги заменат. Преку овие нови очила, светот изгледа сосема поинаква.

Илустрации тегли 'отслика запознаени Moomin карактери слави. Тегли се достапни во три различни големини. Најмалата Moomin семејство ликови ги красат најмалите тегла серија и најголемите може да се најде на најголемиот тегла. Производот капакот е изработен од црна насликани дрво.

Висок квалитет на тегли се наменети за разноврсна употреба, како што се чување третира или сува храна. Тие, исто така, може да се користи за чување на mementoes, накит или козметика.

На располагање за многу кратко време.

Заштитен знак Арабија

Дизајнер Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти Материјал: порцелан.

Содржи: 10cl.

Количина 1 ЕЕЗ

Инструкции грижи за машина за садови и микробранова безбедно

Кол

Цена: £ 23,00

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Тегла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 (Мали)

£ 23,00

Нови Moomin серија од Арабија за да го прослават јубилејната година Tove Jansson е.

Година 2014 ја одбележува 100-годишнината од раѓањето на Tove Jansson (1914-2001). Годината е именуван како јубилејната година сакана уметникот, и се прославува на различни начини во целиот свет во текот на годината. Арабија слави јубилеј година со ограничена едиција јадења кои се базирани на книга Jansson е опасно патување. Јубилејно серија се состои кригла и три различни големина тегли. За секој јубилеј производ се продаваат две евра ќе бидат донирани на УНИЦЕФ кој поддржува образованието на децата од целиот свет.

Јубилејната серија е илустрирана со Tove Slotte и инспириран од книгата Jansson е опасно патување објавени во 1977 година Во приказната, Сузана ја губи својата очила, но смета дека нови за да ги заменат. Преку овие нови очила, светот изгледа сосема поинаква.

Илустрации тегли 'отслика запознаени Moomin карактери слави. Тегли се достапни во три различни големини. Најмалата Moomin семејство ликови ги красат најмалите тегла серија и најголемите може да се најде на најголемиот тегла. Производот капакот е изработен од црна насликани дрво.

Висок квалитет на тегли се наменети за разноврсна употреба, како што се чување третира или сува храна. Тие, исто така, може да се користи за чување на mementoes, накит или козметика.

На располагање за многу кратко време.

Заштитен знак Арабија

Дизајнер Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти Материјал: порцелан.

Содржи: 10cl.

Количина 1 ЕЕЗ

Инструкции грижи за машина за садови и микробранова безбедно

Moomin Кригла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014 £ 25,95

Moomin Кригла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014

Moomin Кригла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014

Нови Moomin серија од Арабија за да го прослават јубилејната година Tove Jansson е.

Година 2014 ја одбележува 100-годишнината од раѓањето на Tove Jansson (1914-2001). Годината е именуван како јубилејната година сакана уметникот, и се прославува на различни начини во целиот свет во текот на годината. Арабија слави јубилеј година со ограничена едиција јадења кои се базирани на книга Jansson е опасно патување. Јубилејно серија се состои кригла и три различни големина тегли. За секој јубилеј производ се продаваат две евра ќе бидат донирани на УНИЦЕФ кој поддржува образованието на децата од целиот свет.

Јубилејната серија е илустрирана со Tove Slotte и инспириран од книгата Jansson е опасно патување објавени во 1977 година Во приказната, Сузана ја губи својата очила, но смета дека нови за да ги заменат. Преку овие нови очила, светот изгледа сосема поинаква.

Некоја илустрирана пар од овие чаши ќе се појави на една од секои неколку чаши и ќе биде случајно испратена од нас. Кога наредил, нема да кажувам дали ќе добиете шолја украсени со очила. Тоа е само среќни изненадување.

Новите очила издржам Сузана заедно на диви авантура, каде што таа ги исполнува Hemulen, жал-оо и Thingummy и Боб - сите познати ликови од Moominvalley. Кога времето се претвора бурна, Сузана и нејзиниот придружници одлучи да побара засолниште во Moominvalley.

На патот, да ги исполнуваат Tooticky кој ги зема во својот балон со топол воздух и добива нив да Moominvalley. Жителите на куќата Moomin добијат своите гости во прекрасна градина. Потоа, се разбира, тоа е време за забава.

На располагање за многу кратко време.

Заштитен знак Арабија

Дизајнер Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти Материјал: порцелан.

Има 30 CL.

Количина 1 ЕЕЗ

Инструкции грижи за машина за садови и микробранова безбедно

Кол

Цена: £ 25,95

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Кригла - Јубилеј Tove е, Специјално издание 2014

£ 25,95

Нови Moomin серија од Арабија за да го прослават јубилејната година Tove Jansson е.

Година 2014 ја одбележува 100-годишнината од раѓањето на Tove Jansson (1914-2001). Годината е именуван како јубилејната година сакана уметникот, и се прославува на различни начини во целиот свет во текот на годината. Арабија слави јубилеј година со ограничена едиција јадења кои се базирани на книга Jansson е опасно патување. Јубилејно серија се состои кригла и три различни големина тегли. За секој јубилеј производ се продаваат две евра ќе бидат донирани на УНИЦЕФ кој поддржува образованието на децата од целиот свет.

Јубилејната серија е илустрирана со Tove Slotte и инспириран од книгата Jansson е опасно патување објавени во 1977 година Во приказната, Сузана ја губи својата очила, но смета дека нови за да ги заменат. Преку овие нови очила, светот изгледа сосема поинаква.

Некоја илустрирана пар од овие чаши ќе се појави на една од секои неколку чаши и ќе биде случајно испратена од нас. Кога наредил, нема да кажувам дали ќе добиете шолја украсени со очила. Тоа е само среќни изненадување.

Новите очила издржам Сузана заедно на диви авантура, каде што таа ги исполнува Hemulen, жал-оо и Thingummy и Боб - сите познати ликови од Moominvalley. Кога времето се претвора бурна, Сузана и нејзиниот придружници одлучи да побара засолниште во Moominvalley.

На патот, да ги исполнуваат Tooticky кој ги зема во својот балон со топол воздух и добива нив да Moominvalley. Жителите на куќата Moomin добијат своите гости во прекрасна градина. Потоа, се разбира, тоа е време за забава.

На располагање за многу кратко време.

Заштитен знак Арабија

Дизајнер Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти Материјал: порцелан.

Има 30 CL.

Количина 1 ЕЕЗ

Инструкции грижи за машина за садови и микробранова безбедно

Боја Кајгана - Moominvalley врти џунглата (Мека) £ 6,99

Боја Кајгана - Moominvalley врти џунглата (Мека)

Боја Кајгана - Moominvalley врти џунглата (Мека)

Поради голем успех на тврд повез Moomin стрипови од Tove Jansson и Ларс Jansson, Г + П е преиздаване овој класичен стрип во сите нови формат. Достапен во прифатлива дете-доказ, но дете-пријателски flexicover и во боја за прв пат, овие книги се потенок верзии на hardcovers, со една приказна во секој том, додека претходните изданија собрани четири.

А гајба исполнет со тропски семиња мие брегот, а кога Moominmamma растенија, семиња, бујна дождовните шуми избувнува во Moominvalley. Кога Stinky ослободува некои егзотични животни од зоолошката градина, хаос развива и Moomins се принудени да се докаже еднаш и за сите без разлика дали или не тие се поврзани со нилските коњи.

 • Мека: 48 страници
 • Издавач: Извлечени и квартални (30 октомври 2012 година)
 • Јазик: Англиски
 • ISBN-10: 1770460977
 • ISBN-13: 978-1770460973
 • Димензии на производот: 1 x 15 x 21 cm
Кол

Цена: £ 6,99

Loading Ажурирање на количка ...

Боја Кајгана - Moominvalley врти џунглата (Мека)

£ 6,99

Поради голем успех на тврд повез Moomin стрипови од Tove Jansson и Ларс Jansson, Г + П е преиздаване овој класичен стрип во сите нови формат. Достапен во прифатлива дете-доказ, но дете-пријателски flexicover и во боја за прв пат, овие книги се потенок верзии на hardcovers, со една приказна во секој том, додека претходните изданија собрани четири.

А гајба исполнет со тропски семиња мие брегот, а кога Moominmamma растенија, семиња, бујна дождовните шуми избувнува во Moominvalley. Кога Stinky ослободува некои егзотични животни од зоолошката градина, хаос развива и Moomins се принудени да се докаже еднаш и за сите без разлика дали или не тие се поврзани со нилските коњи.

 • Мека: 48 страници
 • Издавач: Извлечени и квартални (30 октомври 2012 година)
 • Јазик: Англиски
 • ISBN-10: 1770460977
 • ISBN-13: 978-1770460973
 • Димензии на производот: 1 x 15 x 21 cm
Боја Кајгана - Moomin вљубува во (Мека) £ 6,99

Боја Кајгана - Moomin вљубува во (Мека)

Боја Кајгана - Moomin вљубува во (Мека)

Со Moominvalley под вода, ќе романтичен тенденции Moomin за да го добие во неволја? "Друг класичен Moomin приказна преработил во боја, со дете-доказ, но дете-пријателски големина, цена, и формат." Moominvalley е преплавен, па Snorkmaiden и Moomin главата за спасување на секој заглавувам во потоп. Тие ги донесат дома Мис Ла Goona, еден од водечките дама на посета циркус, кој излезе да биде доста houseguest тешки. Сепак, Moomin, ја прочита неколку многу романтични романи, паѓа презглава во љубов со неа, и хаос се развива. Беспрекорна Карикатури Tove Jansson е донесен во живот во сосема нов начин во рамките на овие страници. А уживање за целото семејство!

 • Мека: 48 страници
 • Издавач: Извлечени и квартални (20 Mar 2013)
 • Јазик: Англиски
 • ISBN-10: 1770461078
 • ISBN-13: 978-1770461079
 • Димензии на производот: 21,8 х 15,4 х 1,4 см
Кол

Цена: £ 6,99

Боја Кајгана - Moomin вљубува во (Мека)

£ 6,99

Со Moominvalley под вода, ќе романтичен тенденции Moomin за да го добие во неволја? "Друг класичен Moomin приказна преработил во боја, со дете-доказ, но дете-пријателски големина, цена, и формат." Moominvalley е преплавен, па Snorkmaiden и Moomin главата за спасување на секој заглавувам во потоп. Тие ги донесат дома Мис Ла Goona, еден од водечките дама на посета циркус, кој излезе да биде доста houseguest тешки. Сепак, Moomin, ја прочита неколку многу романтични романи, паѓа презглава во љубов со неа, и хаос се развива. Беспрекорна Карикатури Tove Jansson е донесен во живот во сосема нов начин во рамките на овие страници. А уживање за целото семејство!

 • Мека: 48 страници
 • Издавач: Извлечени и квартални (20 Mar 2013)
 • Јазик: Англиски
 • ISBN-10: 1770461078
 • ISBN-13: 978-1770461079
 • Димензии на производот: 21,8 х 15,4 х 1,4 см
Боја Кајгана - Moomin зимски глупости (Мека) £ 6,99

Боја Кајгана - Moomin зимски глупости (Мека)

Боја Кајгана - Moomin зимски глупости (Мека)

Поради голем успех на тврд повез Moomin стрипови од Tove Jansson и Ларс Jansson, Г + П е преиздаване овој класичен стрип во сите нови формат. Available in an affordable kid-proof but kid-friendly flexicover, and in full color for the first time, these books are slimmer versions of the hardcovers, with one story in each volume while previous editions collected four.

Moomin wakes up one morning to find the pond frozen over, and rather than hibernate, the family decides to brave the winter weather. At first, their wintry adventure seems to be going swimmingly, until Mr. Brisk of the Great Outdoors Club takes over and forces everyone to embrace the winter sports, whether they want to or not.

 • Paperback: 48 pages
 • Publisher: Drawn and Quarterly (30 Oct 2012)
 • Language: English
 • ISBN-10: 1770460985
 • ISBN-13: 978-1770460980
 • Product Dimensions: 0.8 x 15 x 21 cm
Кол

Price: £6.99

Colour Comic Book – Moomin's Winter Follies (Paperback)

£6.99

Due to the resounding success of the hardcover Moomin comics by Tove Jansson and Lars Jansson, D+Q is reissuing this classic comic in an all-new format. Available in an affordable kid-proof but kid-friendly flexicover, and in full color for the first time, these books are slimmer versions of the hardcovers, with one story in each volume while previous editions collected four.

Moomin wakes up one morning to find the pond frozen over, and rather than hibernate, the family decides to brave the winter weather. At first, their wintry adventure seems to be going swimmingly, until Mr. Brisk of the Great Outdoors Club takes over and forces everyone to embrace the winter sports, whether they want to or not.

 • Paperback: 48 pages
 • Publisher: Drawn and Quarterly (30 Oct 2012)
 • Language: English
 • ISBN-10: 1770460985
 • ISBN-13: 978-1770460980
 • Product Dimensions: 0.8 x 15 x 21 cm
Tray – Retro Pattern £ 19.99

Tray – Retro Pattern

Tray – Retro Pattern

What a perfect way to serve their favorite little treat and some juice! Original designs of Moomin and friends by Tove Jansson on exclusive hand made wooden trays.

This lovely tray is hand crafted from the highest quality Scandinavian birch from sustainable forests, and is produced by a family-run company situated on a small island off the southern Swedish mainland.

Size: 20 x 27 cm

Кол

Price: £19.99

Tray – Retro Pattern

£ 19,99

What a perfect way to serve their favorite little treat and some juice! Original designs of Moomin and friends by Tove Jansson on exclusive hand made wooden trays.

This lovely tray is hand crafted from the highest quality Scandinavian birch from sustainable forests, and is produced by a family-run company situated on a small island off the southern Swedish mainland.

Size: 20 x 27 cm

Tray – Collecting berries £ 19.99

Tray – Collecting berries

Tray – Collecting berries

What a perfect way to serve their favorite little treat and some juice! Original designs of Moomin and friends by Tove Jansson on exclusive hand made wooden trays.

This lovely tray is hand crafted from the highest quality Scandinavian birch from sustainable forests, and is produced by a family-run company situated on a small island off the southern Swedish mainland.

Size: 20 x 27 cm

Кол

Price: £19.99

Tray – Collecting berries

£ 19,99

What a perfect way to serve their favorite little treat and some juice! Original designs of Moomin and friends by Tove Jansson on exclusive hand made wooden trays.

This lovely tray is hand crafted from the highest quality Scandinavian birch from sustainable forests, and is produced by a family-run company situated on a small island off the southern Swedish mainland.

Size: 20 x 27 cm

Moomin Enamel Retro Mug – Stinky/Small £ 12.95

Moomin Enamel Retro Mug – Stinky/Small

Moomin Enamel Retro Mug – Stinky/Small

The Moomin enamel mug in retro design comes from the Finnish company Muurla and is available in several beautiful colours with designs from the Moominvalley world. A perfect gift to everyone who loves Moomin!

Material: Enameled metal.

Holds 2.5 dl.

Кол

Price: £12.95

Moomin Enamel Retro Mug – Stinky/Small

£12.95

The Moomin enamel mug in retro design comes from the Finnish company Muurla and is available in several beautiful colours with designs from the Moominvalley world. A perfect gift to everyone who loves Moomin!

Material: Enameled metal.

Holds 2.5 dl.

Moomin Enamel Retro Mug – Groke/Black £ 14.50

Moomin Enamel Retro Mug – Groke/Black

Moomin Enamel Retro Mug – Groke/Black

The Moomin enamel mug in retro design comes from the Finnish company Muurla and is available in several beautiful colours with designs from the Moominvalley world. A perfect gift to everyone who loves Moomin!

Material: Enameled metal.

Holds 3.7 dl.

Кол

Price: £14.50

Moomin Enamel Retro Mug – Groke/Black

£14.50

The Moomin enamel mug in retro design comes from the Finnish company Muurla and is available in several beautiful colours with designs from the Moominvalley world. A perfect gift to everyone who loves Moomin!

Material: Enameled metal.

Holds 3.7 dl.

Moomin Enamel Retro Mug – Moomin/Light Blue £ 14.50

Moomin Enamel Retro Mug – Moomin/Light Blue

Moomin Enamel Retro Mug – Moomin/Light Blue

The Moomin enamel mug in retro design comes from the Finnish company Muurla and is available in several beautiful colours with designs from the Moominvalley world. A perfect gift to everyone who loves Moomin!

Material: Enameled metal.

Holds 3.7 dl.

Кол

Price: £14.50

Moomin Enamel Retro Mug – Moomin/Light Blue

£14.50

The Moomin enamel mug in retro design comes from the Finnish company Muurla and is available in several beautiful colours with designs from the Moominvalley world. A perfect gift to everyone who loves Moomin!

Material: Enameled metal.

Holds 3.7 dl.

Moomin моливи - Пинк (Малку ми) £ 9.99

Moomin моливи - Пинк (Малку ми)

Moomin моливи - Пинк (Малку ми)

Made by Helsinki based company with a product portfolio consisting of intelligent design. In the last few years the producer was nominated for GOOD DESIGN award and GOOD GREEN DESIGN (Chicago) as well as ECO DESIGN in Helsinki.

Size 21.5 x 10 cm

Кол

Цена: £ 9,99

Moomin моливи - Пинк (Малку ми)

£9.99

Made by Helsinki based company with a product portfolio consisting of intelligent design. In the last few years the producer was nominated for GOOD DESIGN award and GOOD GREEN DESIGN (Chicago) as well as ECO DESIGN in Helsinki.

Size 21.5 x 10 cm

Moomin Laptop Bag – Pink (Little My) £ 29.99

Moomin Laptop Bag – Pink (Little My)

Moomin Laptop Bag – Pink (Little My)

Made by Helsinki based company with a product portfolio consisting of intelligent design. In the last few years the producer was nominated for GOOD DESIGN award and GOOD GREEN DESIGN (Chicago) as well as ECO DESIGN in Helsinki.

Size 40 x 30 cm

Кол

Price: £29.99

Loading Updating cart…

Moomin Laptop Bag – Pink (Little My)

£29.99

Made by Helsinki based company with a product portfolio consisting of intelligent design. In the last few years the producer was nominated for GOOD DESIGN award and GOOD GREEN DESIGN (Chicago) as well as ECO DESIGN in Helsinki.

Size 40 x 30 cm

Moomin iPad Bag – Black (Comic) £ 24.99

Moomin iPad Bag – Black (Comic)

Moomin iPad Bag – Black (Comic)

Made by Helsinki based company with a product portfolio consisting of intelligent design. In the last few years the producer was nominated for GOOD DESIGN award and GOOD GREEN DESIGN (Chicago) as well as ECO DESIGN in Helsinki.

Size 23 x 31/38 cm

Кол

Price: £24.99

Loading Updating cart…

Moomin iPad Bag – Black (Comic)

£24.99

Made by Helsinki based company with a product portfolio consisting of intelligent design. In the last few years the producer was nominated for GOOD DESIGN award and GOOD GREEN DESIGN (Chicago) as well as ECO DESIGN in Helsinki.

Size 23 x 31/38 cm

Loading Ажурирање ...
Pages: 1 2 3 4 Next > Last »