Арабија Деко дрвото Плочки

Арабија Деко дрвото Плочки £ 33,00

Moomin Деко дрвото плочка - Moominmamma

Moomin Деко дрвото плочка - Moominmamma

Соберат сите нив или ги собереш вашите омилени!

Нова идеја од Арабија! 13 керамички плочки кои можат да бидат обесени на ѕидот. Целата колекција ќе формира шарени дрво, туку може да се користат одделно, како и. Секој од плочка се воведува една од познатите Moominvalley жители. Заедно тие формираат многу посебен дрво, каде што секој цвет има простор да се цути. Плочите се лесно да се виси на ѕид или место на полица. Ѕид бесење е лесно се должи на внатрешната структура која им помага на одбележување на саканата локација виси на ѕидот.

Нов ѕидни плочки, ќе се појави на секои половина година, во пет сезони. Првите две во есента 2014 година - moominmamma и mooominpappa. Секој ѕид плочка е на располагање прибл. една година.

На Moomin Деко дрвото работи убаво како колекција парче или подарок.

Целиот големина дрво е 49 x 61.5cm.

Moominmamma плочка големина: 15.1cm x 18.9cm

Moominmamma покажува својата креативна страна. Овој пат таа го прави, а кората бродови за Moomintroll од поминуваат целото време во кујната готвење нејзините специјалитети.

Кол

Цена: £ 33,00

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Деко дрвото плочка - Moominmamma

£ 33,00

Соберат сите нив или ги собереш вашите омилени!

Нова идеја од Арабија! 13 керамички плочки кои можат да бидат обесени на ѕидот. Целата колекција ќе формира шарени дрво, туку може да се користат одделно, како и. Секој од плочка се воведува една од познатите Moominvalley жители. Заедно тие формираат многу посебен дрво, каде што секој цвет има простор да се цути. Плочите се лесно да се виси на ѕид или место на полица. Ѕид бесење е лесно се должи на внатрешната структура која им помага на одбележување на саканата локација виси на ѕидот.

Нов ѕидни плочки, ќе се појави на секои половина година, во пет сезони. Првите две во есента 2014 година - moominmamma и mooominpappa. Секој ѕид плочка е на располагање прибл. една година.

На Moomin Деко дрвото работи убаво како колекција парче или подарок.

Целиот големина дрво е 49 x 61.5cm.

Moominmamma плочка големина: 15.1cm x 18.9cm

Moominmamma покажува својата креативна страна. Овој пат таа го прави, а кората бродови за Moomintroll од поминуваат целото време во кујната готвење нејзините специјалитети.

Moomin Деко дрвото плочка - Moominpappa £ 33,00

Moomin Деко дрвото плочка - Moominpappa

Moomin Деко дрвото плочка - Moominpappa

Соберат сите нив или ги собереш вашите омилени!

Нова идеја од Арабија! 13 керамички плочки кои можат да бидат обесени на ѕидот. Целата колекција ќе формира шарени дрво, туку може да се користат одделно, како и. Секој од плочка се воведува една од познатите Moominvalley жители. Заедно тие формираат многу посебен дрво, каде што секој цвет има простор да се цути. Плочите се лесно да се виси на ѕид или место на полица. Ѕид бесење е лесно се должи на внатрешната структура која им помага на одбележување на саканата локација виси на ѕидот.

Нов ѕидни плочки, ќе се појави на секои половина година, во пет сезони. Првите две во есента 2014 година - moominmamma и mooominpappa. Секој ѕид плочка е на располагање прибл. една година.

На Moomin Деко дрвото работи убаво како колекција парче или подарок.

Целиот големина дрво е 49 x 61.5cm.

Moominpappa плочка големина: 15.1cm x 18.9cm

Moominpappa одлучи да се врати назад кон природата и поднебја до дрво за да се изгради дрво куќа за себе. Тој планира да уживаат во неговиот живот таму, да се прочита добар детективски приказни, пијат вино или сок и опуштете се!

Кол

Цена: £ 33,00

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Деко дрвото плочка - Moominpappa

£ 33,00

Соберат сите нив или ги собереш вашите омилени!

Нова идеја од Арабија! 13 керамички плочки кои можат да бидат обесени на ѕидот. Целата колекција ќе формира шарени дрво, туку може да се користат одделно, како и. Секој од плочка се воведува една од познатите Moominvalley жители. Заедно тие формираат многу посебен дрво, каде што секој цвет има простор да се цути. Плочите се лесно да се виси на ѕид или место на полица. Ѕид бесење е лесно се должи на внатрешната структура која им помага на одбележување на саканата локација виси на ѕидот.

Нов ѕидни плочки, ќе се појави на секои половина година, во пет сезони. Првите две во есента 2014 година - moominmamma и mooominpappa. Секој ѕид плочка е на располагање прибл. една година.

На Moomin Деко дрвото работи убаво како колекција парче или подарок.

Целиот големина дрво е 49 x 61.5cm.

Moominpappa плочка големина: 15.1cm x 18.9cm

Moominpappa одлучи да се врати назад кон природата и поднебја до дрво за да се изгради дрво куќа за себе. Тој планира да уживаат во неговиот живот таму, да се прочита добар детективски приказни, пијат вино или сок и опуштете се!

Moomin Деко дрвото плочка - Moomintroll £ 33,00

Moomin Деко дрвото плочка - Moomintroll

Moomin Деко дрвото плочка - Moomintroll

Соберат сите нив или ги собереш вашите омилени!

Нова идеја од Арабија! 13 керамички плочки кои можат да бидат обесени на ѕидот. Целата колекција ќе формира шарени дрво, туку може да се користат одделно, како и. Секој од плочка се воведува една од познатите Moominvalley жители. Заедно тие формираат многу посебен дрво, каде што секој цвет има простор да се цути. Плочите се лесно да се виси на ѕид или место на полица. Ѕид бесење е лесно се должи на внатрешната структура која им помага на одбележување на саканата локација виси на ѕидот.

Нов ѕидни плочки, ќе се појави на секои половина година, во пет сезони.

Секој ѕид плочка е на располагање прибл. една година. Moomintroll може да се купи до 30 јуни 2016 година.

На Moomin Деко дрвото работи убаво како колекција парче или подарок.

Целиот големина дрво е 49 x 61.5cm.

Moomintroll плочка: 15,1 х 18,9 см

Кол

Цена: £ 33,00

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Деко дрвото плочка - Moomintroll

£ 33,00

Соберат сите нив или ги собереш вашите омилени!

Нова идеја од Арабија! 13 керамички плочки кои можат да бидат обесени на ѕидот. Целата колекција ќе формира шарени дрво, туку може да се користат одделно, како и. Секој од плочка се воведува една од познатите Moominvalley жители. Заедно тие формираат многу посебен дрво, каде што секој цвет има простор да се цути. Плочите се лесно да се виси на ѕид или место на полица. Ѕид бесење е лесно се должи на внатрешната структура која им помага на одбележување на саканата локација виси на ѕидот.

Нов ѕидни плочки, ќе се појави на секои половина година, во пет сезони.

Секој ѕид плочка е на располагање прибл. една година. Moomintroll може да се купи до 30 јуни 2016 година.

На Moomin Деко дрвото работи убаво како колекција парче или подарок.

Целиот големина дрво е 49 x 61.5cm.

Moomintroll плочка: 15,1 х 18,9 см

Moomin Деко дрвото плочка - Snufkin £ 33,00

Moomin Деко дрвото плочка - Snufkin

Moomin Деко дрвото плочка - Snufkin

Соберат сите нив или ги собереш вашите омилени!

Нова идеја од Арабија! 13 керамички плочки кои можат да бидат обесени на ѕидот. Целата колекција ќе формира шарени дрво, туку може да се користат одделно, како и. Секој од плочка се воведува една од познатите Moominvalley жители. Заедно тие формираат многу посебен дрво, каде што секој цвет има простор да се цути. Плочите се лесно да се виси на ѕид или место на полица. Ѕид бесење е лесно се должи на внатрешната структура која им помага на одбележување на саканата локација виси на ѕидот.

Нов ѕидни плочки, ќе се појави на секои половина година, во пет сезони.

Секој ѕид плочка е на располагање прибл. една година. Snufkin може да се купи до 30 јуни 2016 година.

На Moomin Деко дрвото работи убаво како колекција парче или подарок.

Целиот големина дрво е 49 x 61.5cm.

Snufkin плочка: 8,9 х 8,9 см

Кол

Цена: £ 33,00

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Деко дрвото плочка - Snufkin

£ 33,00

Соберат сите нив или ги собереш вашите омилени!

Нова идеја од Арабија! 13 керамички плочки кои можат да бидат обесени на ѕидот. Целата колекција ќе формира шарени дрво, туку може да се користат одделно, како и. Секој од плочка се воведува една од познатите Moominvalley жители. Заедно тие формираат многу посебен дрво, каде што секој цвет има простор да се цути. Плочите се лесно да се виси на ѕид или место на полица. Ѕид бесење е лесно се должи на внатрешната структура која им помага на одбележување на саканата локација виси на ѕидот.

Нов ѕидни плочки, ќе се појави на секои половина година, во пет сезони.

Секој ѕид плочка е на располагање прибл. една година. Snufkin може да се купи до 30 јуни 2016 година.

На Moomin Деко дрвото работи убаво како колекција парче или подарок.

Целиот големина дрво е 49 x 61.5cm.

Snufkin плочка: 8,9 х 8,9 см

Moomin Деко дрвото Плочка - Малку ми £ 33,00

Moomin Деко дрвото Плочка - Малку ми

Moomin Деко дрвото Плочка - Малку ми

Соберат сите нив или ги собереш вашите омилени!

Нова идеја од Арабија! 13 керамички плочки кои можат да бидат обесени на ѕидот. Целата колекција ќе формира шарени дрво, туку може да се користат одделно, како и. Секој од плочка се воведува една од познатите Moominvalley жители. Заедно тие формираат многу посебен дрво, каде што секој цвет има простор да се цути. Плочите се лесно да се виси на ѕид или место на полица. Ѕид бесење е лесно се должи на внатрешната структура која им помага на одбележување на саканата локација виси на ѕидот.

Нов ѕидни плочки, ќе се појави на секои половина година, во пет сезони.

Секој ѕид плочка е на располагање прибл. една година. Малку ми може да се купи до 30 јуни 2016 година.

На Moomin Деко дрвото работи убаво како колекција парче или подарок.

Целиот големина дрво е 49 x 61.5cm.

Малку ми плочка: 8,9 х 8,9 см

Кол

Цена: £ 33,00

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Деко дрвото Плочка - Малку ми

£ 33,00

Соберат сите нив или ги собереш вашите омилени!

Нова идеја од Арабија! 13 керамички плочки кои можат да бидат обесени на ѕидот. Целата колекција ќе формира шарени дрво, туку може да се користат одделно, како и. Секој од плочка се воведува една од познатите Moominvalley жители. Заедно тие формираат многу посебен дрво, каде што секој цвет има простор да се цути. Плочите се лесно да се виси на ѕид или место на полица. Ѕид бесење е лесно се должи на внатрешната структура која им помага на одбележување на саканата локација виси на ѕидот.

Нов ѕидни плочки, ќе се појави на секои половина година, во пет сезони.

Секој ѕид плочка е на располагање прибл. една година. Малку ми може да се купи до 30 јуни 2016 година.

На Moomin Деко дрвото работи убаво како колекција парче или подарок.

Целиот големина дрво е 49 x 61.5cm.

Малку ми плочка: 8,9 х 8,9 см

Loading Ажурирање ...