Се пече со Муминтроли

Се пече со Муминтроли £ 9,95

Мумин Печете Форма

Мумин Печете Форма

Се пече на торта или да направите желе во форма на вашиот омилен лик!

Големина: 13 х 32 х 4 см

Количество

Цена: £ 9,95

Loading Ажурирање на количка ...

Мумин Печете Форма

£ 9,95

Се пече на торта или да направите желе во форма на вашиот омилен лик!

Големина: 13 х 32 х 4 см

Мумин Мини Силиконска шпатула - бела / црвена £ 3,95

Мумин Мини Силиконска шпатула - бела / црвена

Мумин Мини Силиконска шпатула - бела / црвена

Ова Мумин мини силиконски шпатула е совршен за ширење, шлаг, мешање мали количини, како и чистење на тегли.

Достапен во бела (Малку ми) или црвена (Муми-тролль)

Н: 21cm

Опции за производот
Количество

Цена: £ 3,95

Loading Ажурирање на количка ...

Мумин Мини Силиконска шпатула - бела / црвена

£ 3,95

Ова Мумин мини силиконски шпатула е совршен за ширење, шлаг, мешање мали количини, како и чистење на тегли.

Достапен во бела (Малку ми) или црвена (Муми-тролль)

Н: 21cm

Мумин Мини Силиконска шпатула - розова / Сина £ 3,95

Мумин Мини Силиконска шпатула - розова / Сина

Мумин Мини Силиконска шпатула - розова / Сина

Ова Мумин мини силиконски шпатула е совршен за ширење, шлаг, мешање мали количини, како и чистење на тегли.

Достапни во розова (Snorkmaiden) или син (Муми-тролль)

Н: 21cm

Опции за производот
Количество

Цена: £ 3,95

Loading Ажурирање на количка ...

Мумин Мини Силиконска шпатула - розова / Сина

£ 3,95

Ова Мумин мини силиконски шпатула е совршен за ширење, шлаг, мешање мали количини, како и чистење на тегли.

Достапни во розова (Snorkmaiden) или син (Муми-тролль)

Н: 21cm

Мумин Силиконска грабител £ 9,95

Мумин Силиконска грабител

Мумин Силиконска грабител

Оваа Мумин силикон грабител штити раце додека изведува храна во и надвор од рерната. Тоа го прави лесен за укинување на топла садови, чинии, и садови од рерната или микробранова печка.

Големина: 2 х 31 х 18 см

Количество

Цена: £ 9,95

Loading Ажурирање на количка ...

Мумин Силиконска грабител

£ 9,95

Оваа Мумин силикон грабител штити раце додека изведува храна во и надвор од рерната. Тоа го прави лесен за укинување на топла садови, чинии, и садови од рерната или микробранова печка.

Големина: 2 х 31 х 18 см

Мумин Силиконска шпатула - бела / црвена £ 7,50

Мумин Силиконска шпатула - бела / црвена

Мумин Силиконска шпатула - бела / црвена

Ова Мумин мини силиконски шпатула е совршен за ширење, шлаг, мешање мали количини, како и чистење на тегли.

Достапен во бела (Малку ми) или црвена (Муми-тролль)

Големина: 26 x 8 см

Опции за производот
Количество

Цена: £ 7,50

Loading Ажурирање на количка ...

Мумин Силиконска шпатула - бела / црвена

£ 7,50

Ова Мумин мини силиконски шпатула е совршен за ширење, шлаг, мешање мали количини, како и чистење на тегли.

Достапен во бела (Малку ми) или црвена (Муми-тролль)

Големина: 26 x 8 см

Колаче машина - Муми-тролль, средни £ 2,99

Колаче машина - Муми-тролль, средни

Колаче машина - Муми-тролль, средни

Муми-тролль Cookie машина - Среден.

Големина: 13-16cm

Количество

Цена: £ 2,99

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче машина - Муми-тролль, средни

£ 2,99

Муми-тролль Cookie машина - Среден.

Големина: 13-16cm

Колаче машина - Хатифнатты, средни £ 2,99

Колаче машина - Хатифнатты, средни

Колаче машина - Хатифнатты, средни

Куки машина - Хатифнатты

големина: 13 x 5см

Количество

Цена: £ 2,99

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче машина - Хатифнатты, средни

£ 2,99

Куки машина - Хатифнатты

големина: 13 x 5см

Тове 100 Престилка £ 24,99

Тове 100 Престилка

Тове 100 Престилка

Прекрасна Тове 100 престилка од Финлейсон е дизајниран по Тове Janssons оригинални цртежи. Тове 100 серија е во чест на познатиот автор и илустратор кој ќе се претвори во 2014 година й приказни за Мумин Долината се познати во текот на целиот свет и на стилски престилка сите ликови имаат партија 100 години. Со оваа престилка ќе изгледаат одлично и може да го стори за готвење без да бидат внимателни!

Материјал: 100% bomull.
70 х 85 см

Mashine мие 60 ° C.

Количество

Цена: £ 24,99

Loading Ажурирање на количка ...

Тове 100 Престилка

£ 24,99

Прекрасна Тове 100 престилка од Финлейсон е дизајниран по Тове Janssons оригинални цртежи. Тове 100 серија е во чест на познатиот автор и илустратор кој ќе се претвори во 2014 година й приказни за Мумин Долината се познати во текот на целиот свет и на стилски престилка сите ликови имаат партија 100 години. Со оваа престилка ќе изгледаат одлично и може да го стори за готвење без да бидат внимателни!

Материјал: 100% bomull.
70 х 85 см

Mashine мие 60 ° C.

Носител малку ми Пот - Сет од 2 £ 16,00

Носител малку ми Пот - Сет од 2

Носител малку ми Пот - Сет од 2

Малку ми тенџере носителот претставува една убава шема која ќе го воодушеви повеќето Малку ми фанови. Весел илустрации на Малку ми комбинација со редок и стилски употреба на бои го прават овој носителот пот многу посебен.

Комбинирајте со Мит рерната на истата серија!

22 х 22 см

Количество

Цена: £ 16,00

Loading Ажурирање на количка ...

Носител малку ми Пот - Сет од 2

£ 16,00

Малку ми тенџере носителот претставува една убава шема која ќе го воодушеви повеќето Малку ми фанови. Весел илустрации на Малку ми комбинација со редок и стилски употреба на бои го прават овој носителот пот многу посебен.

Комбинирајте со Мит рерната на истата серија!

22 х 22 см

Малку ми рерната ракавица £ 16,00

Малку ми рерната ракавица

Малку ми рерната ракавица

Малку ми рерната ракавица претставува една убава шема која ќе го воодушеви повеќето Малку ми фанови. Весел илустрации на Малку ми комбинација со редок и стилски употреба на бои прават оваа ракавица фурна многу посебен.

Комбинираат со носителот на тенџере на истата серија!

30 х 14 см

Количество

Цена: £ 16,00

Loading Ажурирање на количка ...

Малку ми рерната ракавица

£ 16,00

Малку ми рерната ракавица претставува една убава шема која ќе го воодушеви повеќето Малку ми фанови. Весел илустрации на Малку ми комбинација со редок и стилски употреба на бои прават оваа ракавица фурна многу посебен.

Комбинираат со носителот на тенџере на истата серија!

30 х 14 см

Мумин Мерење Лажици £ 12,95

Мумин Мерење Лажици

Мумин Мерење Лажици

Се стави крај на светски мерење со овие Мумин мерење колекции. Тие имаат убави долги рачки за ножот да црпи и малку синџир да останат заедно во фиоката.

Од ¼ лажичка до 1 лажица.

Количество

Цена: £ 12,95

Loading Ажурирање на количка ...

Мумин Мерење Лажици

£ 12,95

Се стави крај на светски мерење со овие Мумин мерење колекции. Тие имаат убави долги рачки за ножот да црпи и малку синџир да останат заедно во фиоката.

Од ¼ лажичка до 1 лажица.

Колаче Cutter- Мумин Дом (10cm повисока) £ 2,99

Колаче Cutter- Мумин Дом (10cm повисока)

Колаче Cutter- Мумин Дом (10cm повисока)

Мумин куќа куки машина

10 х 5 х 1.7cm

Количество

Цена: £ 2,99

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче Cutter- Мумин Дом (10cm повисока)

£ 2,99

Мумин куќа куки машина

10 х 5 х 1.7cm

Колаче машина - Малку ми, средни £ 2,99

Колаче машина - Малку ми, средни

Колаче машина - Малку ми, средни

Малку ми колаче машина.

15cm високи.

Количество

Цена: £ 2,99

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче машина - Малку ми, средни

£ 2,99

Малку ми колаче машина.

15cm високи.

Мумин Cookie машина Постави £ 12,50

Мумин Cookie машина Постави

Мумин Cookie машина Постави

Додадете малку забава вашиот следен партија со овој 5 парче Мумин тематските куки машина сет. Форми вклучуваат Малку ми, Муми-мама, Муми-тролля, Сниффа и Муми-тролль. Совршен за кроење колачиња, желе, пусти или дури и со користење на занаетчиите.

Прибл. Пакет Големина: 33 х 17 см

Количество

Цена: £ 12,50

Loading Ажурирање на количка ...

Мумин Cookie машина Постави

£ 12,50

Додадете малку забава вашиот следен партија со овој 5 парче Мумин тематските куки машина сет. Форми вклучуваат Малку ми, Муми-мама, Муми-тролля, Сниффа и Муми-тролль. Совршен за кроење колачиња, желе, пусти или дури и со користење на занаетчиите.

Прибл. Пакет Големина: 33 х 17 см

Колаче машина - Муми-мама, средни £ 2,99

Колаче машина - Муми-мама, средни

Колаче машина - Муми-мама, средни

Муми-мама медиум куки машина.

Н: 14cm

Количество

Цена: £ 2,99

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче машина - Муми-мама, средни

£ 2,99

Муми-мама медиум куки машина.

Н: 14cm

Колаче машина - Муми-тролля, средни £ 2,99

Колаче машина - Муми-тролля, средни

Колаче машина - Муми-тролля, средни

Муми-тролля куки машина.

Н: 16см

Количество

Цена: £ 2,99

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче машина - Муми-тролля, средни

£ 2,99

Муми-тролля куки машина.

Н: 16см

Колаче машина - Сниффа, средни £ 2,99

Колаче машина - Сниффа, средни

Колаче машина - Сниффа, средни

Сниффа Cookie машина, средните.

Н: 15cm

Количество

Цена: £ 2,99

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче машина - Сниффа, средни

£ 2,99

Сниффа Cookie машина, средните.

Н: 15cm

Колаче машина - Муми-тролль, Х-Голем (22cm) £ 3,99

Колаче машина - Муми-тролль, Х-Голем (22cm)

Колаче машина - Муми-тролль, Х-Голем (22cm)

Екстра големите куки машина.

Н: 22cm

Количество

Цена: £ 3,99

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче машина - Муми-тролль, Х-Голем (22cm)

£ 3,99

Екстра големите куки машина.

Н: 22cm

Муминтроли Кук книга £ 12,99

Муминтроли Кук книга

Муминтроли Кук книга

Сега читателите може да се подготви празник - Мумин стил! Муминтроли готвачот ги содржи сите тајни на вкусни јадења подготвени од страна на спокоен Муми-мама за прекрасна мала ликови кои живеат во Долина Муми-троллей. Рецепти се прекрасен вовед во финската кујна, презентирани од страна на сезона, и вклучуваат повеќе од 150 differest шума јадења кои се движат од салати, супи, риба, месо и десерти плус сите деликатеси на фински живот - од појадок на крајот на сончеви нордиски летен ноќ да градина партии, на campfires и роденденски прослави.

144 страници

Количество

Цена: £ 12,99

Loading Ажурирање на количка ...

Муминтроли Кук книга

£ 12,99

Сега читателите може да се подготви празник - Мумин стил! Муминтроли готвачот ги содржи сите тајни на вкусни јадења подготвени од страна на спокоен Муми-мама за прекрасна мала ликови кои живеат во Долина Муми-троллей. Рецепти се прекрасен вовед во финската кујна, презентирани од страна на сезона, и вклучуваат повеќе од 150 differest шума јадења кои се движат од салати, супи, риба, месо и десерти плус сите деликатеси на фински живот - од појадок на крајот на сончеви нордиски летен ноќ да градина партии, на campfires и роденденски прослави.

144 страници

Колаче машина - Сниффа, Мали £ 2,50

Колаче машина - Сниффа, Мали

Колаче машина - Сниффа, Мали

Сниффа - Cookie машина 5 х 11см

Поштарина на оваа точка £ 3,95

Меѓутоа, ако ќе ги нарачате повеќе од една поштарина останува иста.

Количество

Цена: £ 2,50

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче машина - Сниффа, Мали

£ 2,50

Сниффа - Cookie машина 5 х 11см

Поштарина на оваа точка £ 3,95

Меѓутоа, ако ќе ги нарачате повеќе од една поштарина останува иста.

Колаче машина - Мумин татко Мали £ 2,50

Колаче машина - Мумин татко Мали

Колаче машина - Мумин татко Мали

Малку ми колаче машина 6 х 10 см

Поштарина на оваа точка £ 3,95

Меѓутоа, ако ќе ги нарачате повеќе од една поштарина останува иста.

Количество

Цена: £ 2,50

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче машина - Мумин татко Мали

£ 2,50

Малку ми колаче машина 6 х 10 см

Поштарина на оваа точка £ 3,95

Меѓутоа, ако ќе ги нарачате повеќе од една поштарина останува иста.

Колаче машина - Малку ми, Мали £ 2,50

Колаче машина - Малку ми, Мали

Колаче машина - Малку ми, Мали

Малку ми колаче машина 6 х 10 см

Поштарина на оваа точка £ 3,95

Меѓутоа, ако ќе ги нарачате повеќе од една поштарина останува иста.

Количество

Цена: £ 2,50

Loading Ажурирање на количка ...

Колаче машина - Малку ми, Мали

£ 2,50

Малку ми колаче машина 6 х 10 см

Поштарина на оваа точка £ 3,95

Меѓутоа, ако ќе ги нарачате повеќе од една поштарина останува иста.

Црна рерната ракавица £ 16,00

Црна рерната ракавица

Црна рерната ракавица

Оваа фанки Мумин рерната ракавица е голем плус за секоја кујна.

Количество

Цена: £ 16,00

Loading Ажурирање на количка ...

Црна рерната ракавица

£ 16,00

Оваа фанки Мумин рерната ракавица е голем плус за секоја кујна.

Loading Ажурирање ...