Тери крпа - Mymble (мали)

£ 6,50

Привремено надвор од акциите

На квалитетот на оваа Moomins пешкир е одлична, материјалот е убава и мека и светли бои остане дури и по миењето. Пешкирите, исто така, ги задржат своите форма и по миењето и се тестираат за апсорпција. Сите Finlayson Тери крпи се направени од врвен квалитет 100% памук. Јамка суспензија е на долго страна на пешкир.

Мерења 30 x 50 cm