Moomin е Направете-а-Желба броење книги

£ 12,99

Привремено надвор од акциите

"Ѕвезда светлина, светла ѕвезда, брои, и ако сакате на ѕвездите вечерва..." Еден поспана броење книга со текст во кој се римува Moomintroll и неговите пријатели да Раперот мали деца како што се брои од 10 светли ѕвезди да се раздени! Цврстата одбор книга, 204 x 263mmn, во кој се обоени, илустрирани пластични копчиња со кои се намалуваат во број еден по еден, страница по страница

Големина: 263 x 204mm

Страници: 24

Објавено: 4 октомври 2012

Издавач: Puffin