Божиќ

Божиќ £ 14,95

Moomin кригла 2013 - Под елката

Moomin кригла 2013 - Под елката

Достапни за претходна цел сега!

Сезонски кригла за Божиќ 2013

На зимската сезона Moomin кригла за 2013 година е именуван Под елката и симболизираат тетка кој е во посета на Moomin долина. На Moomintrolls не се навистина среќни за посета на тетка и сакате таа да си одам дома. Тие и 'кажам дека тие не го слават Божиќ, но кога тетка го остави Moomin долина тие ја слават тајно во подрумот. Сепак, тие се чувствуваат виновни и одлучува да оди надвор и да бараат за тетка. Тие ја најдете во шумата каде што таа украсени нејзиниот сопствен убава елка. Божиќ партија почнува со секого се собраа да танцуваат околу убава елка и пијат mulled вино.

Знак: Арабија

Дизајнер: Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Обем: 0,3 l.

Кол

Цена: £ 14,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла 2013 - Под елката

£ 14,95

Достапни за претходна цел сега!

Сезонски кригла за Божиќ 2013

На зимската сезона Moomin кригла за 2013 година е именуван Под елката и симболизираат тетка кој е во посета на Moomin долина. На Moomintrolls не се навистина среќни за посета на тетка и сакате таа да си одам дома. Тие и 'кажам дека тие не го слават Божиќ, но кога тетка го остави Moomin долина тие ја слават тајно во подрумот. Сепак, тие се чувствуваат виновни и одлучува да оди надвор и да бараат за тетка. Тие ја најдете во шумата каде што таа украсени нејзиниот сопствен убава елка. Божиќ партија почнува со секого се собраа да танцуваат околу убава елка и пијат mulled вино.

Знак: Арабија

Дизајнер: Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Обем: 0,3 l.

Moomin Боул 2013 - Под елката £ 22,95

Moomin Боул 2013 - Под елката

Moomin Боул 2013 - Под елката

Достапни за претходна цел сега!

Сезонски Боул за Божиќ 2013

На зимската сезона Moomin сад за 2013 година е именуван Под елката и симболизираат тетка кој е во посета на Moomin долина. На Moomintrolls не се навистина среќни за посета на тетка и сакате таа да си одам дома. Тие и 'кажам дека тие не го слават Божиќ, но кога тетка го остави Moomin долина тие ја слават тајно во подрумот. Сепак, тие се чувствуваат виновни и одлучува да оди надвор и да бараат за тетка. Тие ја најдете во шумата каде што таа украсени нејзиниот сопствен убава елка. Божиќ партија почнува со секого се собраа да танцуваат околу убава елка и пијат mulled вино.

Знак: Арабија

Дизајнер: Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Кол

Цена: £ 22,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Боул 2013 - Под елката

£ 22,95

Достапни за претходна цел сега!

Сезонски Боул за Божиќ 2013

На зимската сезона Moomin сад за 2013 година е именуван Под елката и симболизираат тетка кој е во посета на Moomin долина. На Moomintrolls не се навистина среќни за посета на тетка и сакате таа да си одам дома. Тие и 'кажам дека тие не го слават Божиќ, но кога тетка го остави Moomin долина тие ја слават тајно во подрумот. Сепак, тие се чувствуваат виновни и одлучува да оди надвор и да бараат за тетка. Тие ја најдете во шумата каде што таа украсени нејзиниот сопствен убава елка. Божиќ партија почнува со секого се собраа да танцуваат околу убава елка и пијат mulled вино.

Знак: Арабија

Дизајнер: Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Moomin Мини чаши - Под елката 2013 £ 19,95

Moomin Мини чаши - Под елката 2013

Moomin Мини чаши - Под елката 2013

Достапни за претходна цел сега!

Moomin Мини чаши за Божиќ 2013

На зимската сезона Moomin кригла за 2013 година е именуван Под елката и симболизираат тетка кој е во посета на Moomin долина. На Moomintrolls не се навистина среќни за посета на тетка и сакате таа да си одам дома. Тие и 'кажам дека тие не го слават Божиќ, но кога тетка го остави Moomin долина тие ја слават тајно во подрумот. Сепак, тие се чувствуваат виновни и одлучува да оди надвор и да бараат за тетка. Тие ја најдете во шумата каде што таа украсени нејзиниот сопствен убава елка. Божиќ партија почнува со секого се собраа да танцуваат околу убава елка и пијат mulled вино.

Знак: Арабија

Дизајнер: Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Висина: 3 см х Дијаметар: 2,5 см

Пакување од 4.

Кол

Цена: £ 19,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Мини чаши - Под елката 2013

£ 19,95

Достапни за претходна цел сега!

Moomin Мини чаши за Божиќ 2013

На зимската сезона Moomin кригла за 2013 година е именуван Под елката и симболизираат тетка кој е во посета на Moomin долина. На Moomintrolls не се навистина среќни за посета на тетка и сакате таа да си одам дома. Тие и 'кажам дека тие не го слават Божиќ, но кога тетка го остави Moomin долина тие ја слават тајно во подрумот. Сепак, тие се чувствуваат виновни и одлучува да оди надвор и да бараат за тетка. Тие ја најдете во шумата каде што таа украсени нејзиниот сопствен убава елка. Божиќ партија почнува со секого се собраа да танцуваат околу убава елка и пијат mulled вино.

Знак: Арабија

Дизајнер: Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Висина: 3 см х Дијаметар: 2,5 см

Пакување од 4.

Moomin Лажица - Под Божиќното дрво (тетка) £ 8,00

Moomin Лажица - Под Божиќното дрво (тетка)

Moomin Лажица - Под Божиќното дрво (тетка)

Достапни за претходна цел сега!

Сезонски производ од "Под елката" серија.

Дизајниран од страна на уметникот Tove Slotte внимателно следејќи цртежи Tove Jansson и прилагодување на нив на други производи во серија Божиќ.

Направени од 18/10 нерѓосувачки челик

Кол

Цена: £ 8,00

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Лажица - Под Божиќното дрво (тетка)

£ 8,00

Достапни за претходна цел сега!

Сезонски производ од "Под елката" серија.

Дизајниран од страна на уметникот Tove Slotte внимателно следејќи цртежи Tove Jansson и прилагодување на нив на други производи во серија Божиќ.

Направени од 18/10 нерѓосувачки челик

Moomin Лажица - Под Божиќното дрво (Moomintroll) £ 8,00

Moomin Лажица - Под Божиќното дрво (Moomintroll)

Moomin Лажица - Под Божиќното дрво (Moomintroll)

Достапни за претходна цел сега!

Сезонски производ од "Под елката" серија. Дизајниран од страна на уметникот Tove Slotte внимателно следејќи цртежи Tove Jansson и прилагодување на нив на други производи во серија Божиќ.

Направени од 18/10 нерѓосувачки челик

Кол

Цена: £ 8,00

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Лажица - Под Божиќното дрво (Moomintroll)

£ 8,00

Достапни за претходна цел сега!

Сезонски производ од "Под елката" серија. Дизајниран од страна на уметникот Tove Slotte внимателно следејќи цртежи Tove Jansson и прилагодување на нив на други производи во серија Божиќ.

Направени од 18/10 нерѓосувачки челик

Moomin кригла - Зимски Игри £ 39,95

Moomin кригла - Зимски Игри

Moomin кригла - Зимски Игри

Сезонски кригла за Божиќ 2011

Moomin кригла оваа зима за 2011 година продолжува и во светла боја на натпреварот од 2010 чаша, додека забава игри во снегот на Moomin чаша игри во снегот.

Филџанот е на зимски активности каде жителите на Moomin долина е изградба на зимско одморалиште, некои повеќе ентузијастички од другите. Moomintroll чини дека е малку досаѓа на своите снежни топки, додека Snork Maiden е многу зафатен со спортски Г-дин Rask.
Mymble е исто така убави на г-дин Rask и очајно се обидуваат да привлечат неговото внимание како таа се обидува да се научи да скија спуст на скии. На сопствено изненадување, таа открива дека таа е вешт на скии отколку што се мислеше.

Трговски марки
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Кол

Цена: £ 39,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла - Зимски Игри

£ 39,95

Сезонски кригла за Божиќ 2011

Moomin кригла оваа зима за 2011 година продолжува и во светла боја на натпреварот од 2010 чаша, додека забава игри во снегот на Moomin чаша игри во снегот.

Филџанот е на зимски активности каде жителите на Moomin долина е изградба на зимско одморалиште, некои повеќе ентузијастички од другите. Moomintroll чини дека е малку досаѓа на своите снежни топки, додека Snork Maiden е многу зафатен со спортски Г-дин Rask.
Mymble е исто така убави на г-дин Rask и очајно се обидуваат да привлечат неговото внимание како таа се обидува да се научи да скија спуст на скии. На сопствено изненадување, таа открива дека таа е вешт на скии отколку што се мислеше.

Трговски марки
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Moomin кригла - Зимски Шума £ 19,95

Moomin кригла - Зимски Шума

Moomin кригла - Зимски Шума

Сезонски кригла за Божиќ 2012

Зима во Moomin долина оваа година е посебна: Moomins не се во зимски сон. Тетка Moominpappa, кој е во посета на Moomin куќа, носи предност на ситуацијата и сака да се учат на Moomins она што Божиќ е навистина за. На Moomins се целосно свесни за целиот концепт на Божиќ, и на тој начин тие не се особено среќни за обврската да се започне Божиќ препарати. Сепак, тие не почне подготовка, секоја тајно од другите. Moominpappa скита надвор во шумата облечен во светло-црвени шамија, во потрага по новогодишна елка. Сам тој размислува 'Ако јас донесе ситни мали дрво до куќата, се прашувам дали некој дури и може да го наречеме елката. На друго место во wintery шума, исто така, малку Мој е лута. Таа го запрела ирваси и неговите пријатели се движат на пат - како да се спречи Божиќ од кои доаѓаат. Сепак, кога Бадник пристигнува, семејството Moomin собира заедно во подрумот за да го прослават новата сезона, тајно од тетка Moominpappa е. Тие едноставно не сакаат да признаам, дека по сите отпор, тие станаа сосема маѓепсана од идејата за прославување на Божиќ, по сите.

Трговски марки
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Кол

Цена: £ 19,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла - Зимски Шума

£ 19,95

Сезонски кригла за Божиќ 2012

Зима во Moomin долина оваа година е посебна: Moomins не се во зимски сон. Тетка Moominpappa, кој е во посета на Moomin куќа, носи предност на ситуацијата и сака да се учат на Moomins она што Божиќ е навистина за. На Moomins се целосно свесни за целиот концепт на Божиќ, и на тој начин тие не се особено среќни за обврската да се започне Божиќ препарати. Сепак, тие не почне подготовка, секоја тајно од другите. Moominpappa скита надвор во шумата облечен во светло-црвени шамија, во потрага по новогодишна елка. Сам тој размислува 'Ако јас донесе ситни мали дрво до куќата, се прашувам дали некој дури и може да го наречеме елката. На друго место во wintery шума, исто така, малку Мој е лута. Таа го запрела ирваси и неговите пријатели се движат на пат - како да се спречи Божиќ од кои доаѓаат. Сепак, кога Бадник пристигнува, семејството Moomin собира заедно во подрумот за да го прослават новата сезона, тајно од тетка Moominpappa е. Тие едноставно не сакаат да признаам, дека по сите отпор, тие станаа сосема маѓепсана од идејата за прославување на Божиќ, по сите.

Трговски марки
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Moomin кригла - Скијање конкуренција £ 49,95

Moomin кригла - Скијање конкуренција

Moomin кригла - Скијање конкуренција

Сезонски кригла за Божиќ 2010

Арабија изданија нов ограничено издание Moomin кригла секоја есен. Скијање конкуренцијата е сезонски кригла за зимата 2010 и достапни само за ограничен период. Броеви се строго ограничени, па ставете ја вашата цел сега да бидете сигурни дека ќе ја добиеш.

Арабија Moomin чаши се направени од керамика кои можат да издржат печка, фрижидер, микробранова печка и машина за миење садови.

Осветли темнината на зимата со овој прекрасен seasonmug од 2010 година.

Трговски марки
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Кол

Цена: £ 49,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла - Скијање конкуренција

£ 49,95

Сезонски кригла за Божиќ 2010

Арабија изданија нов ограничено издание Moomin кригла секоја есен. Скијање конкуренцијата е сезонски кригла за зимата 2010 и достапни само за ограничен период. Броеви се строго ограничени, па ставете ја вашата цел сега да бидете сигурни дека ќе ја добиеш.

Арабија Moomin чаши се направени од керамика кои можат да издржат печка, фрижидер, микробранова печка и машина за миење садови.

Осветли темнината на зимата со овој прекрасен seasonmug од 2010 година.

Трговски марки
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Moomin Мини чаши - Зимски Шума 2012 £ 29,95

Moomin Мини чаши - Зимски Шума 2012

Moomin Мини чаши - Зимски Шума 2012

Оваа содржина има сега е укината и стана баран колекционерски.
Во 2012 година на Зимските кригла беше исто така достапен како минијатурна верзија како збир на 4. Тоа може да се користи на пример за декорација на дрвото Божиќ или подарок обвивки. На минијатурни Moomin зима кригла беше објавен во октомври. Тоа беше во производство до крајот на 2012 година. Броеви се строго ограничени.

Зима шума е на зимската сезона Moomin кригла 2012 година. Во неа Moomin карактери се надвор за да пребарувате за совршен елка. На кригла илустрира Малку Мој кој се сретна со еден ирваси и три малку црвена капа пријатели. Во меѓувреме Moominpappa веројатно веќе пронашле совршена елка.

Трговски марки
Арабија

Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти
Материјал: Порцелан.

Висина: 3 см х Дијаметар: 2,5 см

Кол

Цена: £ 29,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Мини чаши - Зимски Шума 2012

£ 29,95

Оваа содржина има сега е укината и стана баран колекционерски.
Во 2012 година на Зимските кригла беше исто така достапен како минијатурна верзија како збир на 4. Тоа може да се користи на пример за декорација на дрвото Божиќ или подарок обвивки. На минијатурни Moomin зима кригла беше објавен во октомври. Тоа беше во производство до крајот на 2012 година. Броеви се строго ограничени.

Зима шума е на зимската сезона Moomin кригла 2012 година. Во неа Moomin карактери се надвор за да пребарувате за совршен елка. На кригла илустрира Малку Мој кој се сретна со еден ирваси и три малку црвена капа пријатели. Во меѓувреме Moominpappa веројатно веќе пронашле совршена елка.

Трговски марки
Арабија

Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти
Материјал: Порцелан.

Висина: 3 см х Дијаметар: 2,5 см

Moomin Мини чаши - Зимските олимписки игри 2011 £ 39,95

Moomin Мини чаши - Зимските олимписки игри 2011

Moomin Мини чаши - Зимските олимписки игри 2011

Оваа содржина има сега е укината и стана баран колекционерски.
Во 2011 година Зимски кригла беше исто така достапен како минијатурна верзија како збир на 4. Тоа може да се користи на пример за декорација на дрвото Божиќ или подарок обвивки. На минијатурни Moomin зима кригла беше ослободен на 3 октомври. Тоа беше во производство до крајот на 2011 година. Броеви се строго ограничени.

Трговски марки
Арабија

Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти
Материјал: Порцелан.

Висина: 3 см х Дијаметар: 2,5 см

Кол

Цена: £ 39,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Мини чаши - Зимските олимписки игри 2011

£ 39,95

Оваа содржина има сега е укината и стана баран колекционерски.
Во 2011 година Зимски кригла беше исто така достапен како минијатурна верзија како збир на 4. Тоа може да се користи на пример за декорација на дрвото Божиќ или подарок обвивки. На минијатурни Moomin зима кригла беше ослободен на 3 октомври. Тоа беше во производство до крајот на 2011 година. Броеви се строго ограничени.

Трговски марки
Арабија

Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти
Материјал: Порцелан.

Висина: 3 см х Дијаметар: 2,5 см

Loading Ажурирање ...