Јапонски марамчиња

Јапонски марамчиња £ 17,50

Moomin Handkerchief- Hattifattener Семиња / Y

Moomin Handkerchief- Hattifattener Семиња / Y

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Ова е сцена од Moomin комична кога Moomintroll мислел дека сади семето на овошје наречен микс овошје кога во реалноста тој hattifattener засадени семиња. Чадот доаѓаат од цевка Snufkin ја симболизира како 3 од нив се чувствуваат.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Handkerchief- Hattifattener Семиња / Y

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Ова е сцена од Moomin комична кога Moomintroll мислел дека сади семето на овошје наречен микс овошје кога во реалноста тој hattifattener засадени семиња. Чадот доаѓаат од цевка Snufkin ја симболизира како 3 од нив се чувствуваат.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin Handkerchief- Hattifattener Семиња / G £ 17,50

Moomin Handkerchief- Hattifattener Семиња / G

Moomin Handkerchief- Hattifattener Семиња / G

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Ова е сцена од Moomin комична кога Moomintroll мислел дека сади семето на овошје наречен микс овошје кога во реалноста тој hattifattener засадени семиња. Чадот доаѓаат од цевка Snufkin ја симболизира како 3 од нив се чувствуваат.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Handkerchief- Hattifattener Семиња / G

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Ова е сцена од Moomin комична кога Moomintroll мислел дека сади семето на овошје наречен микс овошје кога во реалноста тој hattifattener засадени семиња. Чадот доаѓаат од цевка Snufkin ја симболизира како 3 од нив се чувствуваат.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Средба Marran / G £ 17,50

Moomin шамиче - Средба Marran / G

Moomin шамиче - Средба Marran / G

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Средба Marran / G

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Средба Marran / B £ 17,50

Moomin шамиче - Средба Marran / B

Moomin шамиче - Средба Marran / B

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Средба Marran / B

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Снежни топки вжарена / Бл £ 17,50

Moomin шамиче - Снежни топки вжарена / Бл

Moomin шамиче - Снежни топки вжарена / Бл

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Снежни топки вжарена / Бл

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Снежни топки вжарена / Br £ 17,50

Moomin шамиче - Снежни топки вжарена / Br

Moomin шамиче - Снежни топки вжарена / Br

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Снежни топки вжарена / Br

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Тука сум / Пинк £ 17,50

Moomin шамиче - Тука сум / Пинк

Moomin шамиче - Тука сум / Пинк

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Тука сум / Пинк

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Тука сум / зелена £ 17,50

Moomin шамиче - Тука сум / зелена

Moomin шамиче - Тука сум / зелена

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Тука сум / зелена

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - месечината Мистерии / Б £ 17,50

Moomin шамиче - месечината Мистерии / Б

Moomin шамиче - месечината Мистерии / Б

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - месечината Мистерии / Б

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - месечината Мистерии / P £ 17,50

Moomin шамиче - месечината Мистерии / P

Moomin шамиче - месечината Мистерии / P

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - месечината Мистерии / P

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Малку ми шалче / Биди £ 17,50

Moomin шамиче - Малку ми шалче / Биди

Moomin шамиче - Малку ми шалче / Биди

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Малку ми шалче / Биди

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Малку ми шалче / Сина £ 17,50

Moomin шамиче - Малку ми шалче / Сина

Moomin шамиче - Малку ми шалче / Сина

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Децата си играат со шамија се проткаени со Mymble. Особините Оваа слика се бројните износот на браќа и сестри Малку ми. Ова парче е акцентирана со малку Мој земајќи ја нејзината карактеристика наметнување став време гледајќи надвор од агол на нејзиното око на нејзината постара сестра, ќерка на Mymble и нејзината мајка, Mymble.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Малку ми шалче / Сина

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Децата си играат со шамија се проткаени со Mymble. Особините Оваа слика се бројните износот на браќа и сестри Малку ми. Ова парче е акцентирана со малку Мој земајќи ја нејзината карактеристика наметнување став време гледајќи надвор од агол на нејзиното око на нејзината постара сестра, ќерка на Mymble и нејзината мајка, Mymble.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Позадина / Сина £ 17,50

Moomin шамиче - Позадина / Сина

Moomin шамиче - Позадина / Сина

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Предизвик дизајн со сите знаци во "задните со кои се соочува. Во дополнение на редовните членови на море добро и stinky се гледа во позадина преуредување Мама е во интересни, малку загрижени ??

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Позадина / Сина

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Предизвик дизајн со сите знаци во "задните со кои се соочува. Во дополнение на редовните членови на море добро и stinky се гледа во позадина преуредување Мама е во интересни, малку загрижени ??

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Позадина / портокалова £ 17,50

Moomin шамиче - Позадина / портокалова

Moomin шамиче - Позадина / портокалова

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Предизвик дизајн со сите знаци во "задните со кои се соочува. Во дополнение на редовните членови на море добро и stinky се гледа во позадина преуредување Мама е во интересни, малку загрижени ??

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Позадина / портокалова

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Предизвик дизајн со сите знаци во "задните со кои се соочува. Во дополнение на редовните членови на море добро и stinky се гледа во позадина преуредување Мама е во интересни, малку загрижени ??

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - паузи / Виолетова £ 17,50

Moomin шамиче - паузи / Виолетова

Moomin шамиче - паузи / Виолетова

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Moomintroll е изгубен во своите мисли во шума обраснато со мистериозен растенија. Шумите како ова се честа појава во светот Tove е. Оваа шума е комбинација на Tove оригинални и создавање г-дин Сузуки. Спомени од детството г-дин Сузуки се преклопуваат во оваа слика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - паузи / Виолетова

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Moomintroll е изгубен во своите мисли во шума обраснато со мистериозен растенија. Шумите како ова се честа појава во светот Tove е. Оваа шума е комбинација на Tove оригинални и создавање г-дин Сузуки. Спомени од детството г-дин Сузуки се преклопуваат во оваа слика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - паузи / зелена £ 17,50

Moomin шамиче - паузи / зелена

Moomin шамиче - паузи / зелена

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Moomintroll е изгубен во своите мисли во шума обраснато со мистериозен растенија. Шумите како ова се честа појава во светот Tove е. Оваа шума е комбинација на Tove оригинални и создавање г-дин Сузуки. Спомени од детството г-дин Сузуки се преклопуваат во оваа слика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - паузи / зелена

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

Moomintroll е изгубен во своите мисли во шума обраснато со мистериозен растенија. Шумите како ова се честа појава во светот Tove е. Оваа шума е комбинација на Tove оригинални и создавање г-дин Сузуки. Спомени од детството г-дин Сузуки се преклопуваат во оваа слика.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Чадор / зелена £ 17,50

Moomin шамиче - Чадор / зелена

Moomin шамиче - Чадор / зелена

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

На 3 од нив главата за авантура на отворено море, но наиде на неочекуван дожд бура. Moomintroll sullenly загледан во 2 кои calculatingly донесоа своите чадори. Шмркаат има малку да се извинуваат изглед на лицето. Во меѓувреме, малку ми изгледа напред без грижа. Изразите на сите на нивните лица се незаборавни.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Чадор / зелена

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

На 3 од нив главата за авантура на отворено море, но наиде на неочекуван дожд бура. Moomintroll sullenly загледан во 2 кои calculatingly донесоа своите чадори. Шмркаат има малку да се извинуваат изглед на лицето. Во меѓувреме, малку ми изгледа напред без грижа. Изразите на сите на нивните лица се незаборавни.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Moomin шамиче - Чадор / портокалова £ 17,50

Moomin шамиче - Чадор / портокалова

Moomin шамиче - Чадор / портокалова

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

На 3 од нив главата за авантура на отворено море, но наиде на неочекуван дожд бура. Moomintroll sullenly загледан во 2 кои calculatingly донесоа своите чадори. Шмркаат има малку да се извинуваат изглед на лицето. Во меѓувреме, малку ми изгледа напред без грижа. Изразите на сите на нивните лица се незаборавни.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin шамиче - Чадор / портокалова

£ 17,50

Уникатен и стилски ... како дел од уметноста. Совршен за врамување!

Вклучени во овој дел е широк спектар на стилови и бои на марамчиња со јапонски дизајн. Овие марамчиња се сигурни да се направи уникатен и незаборавни подарок за секоја прилика.

На 3 од нив главата за авантура на отворено море, но наиде на неочекуван дожд бура. Moomintroll sullenly загледан во 2 кои calculatingly донесоа своите чадори. Шмркаат има малку да се извинуваат изглед на лицето. Во меѓувреме, малку ми изгледа напред без грижа. Изразите на сите на нивните лица се незаборавни.

Димензии: 50 × 50cm

Ткаенини: 100% памук

Loading Ажурирање ...