Пролет Колба

£ 17,50 Додади во кошничка

Пролет Колба

Прекрасен Moomin пролет печатени вакуум колба. Тоа е дизајниран за да се задржи кул пијалаци кул и топли пијалаци жешко, што го прави совршен за сè, од млеко супа, па дури и има корисна лента за околу рака.

Големина: може да се одржи 500ml

Кол

Цена: £ 17,50

Loading Ажурирање на количка ...

Пролет Колба

£ 17,50

Прекрасен Moomin пролет печатени вакуум колба. Тоа е дизајниран за да се задржи кул пијалаци кул и топли пијалаци жешко, што го прави совршен за сè, од млеко супа, па дури и има корисна лента за околу рака.

Големина: може да се одржи 500ml

Прекрасен Moomin пролет печатени вакуум колба. Тоа е дизајниран за да се задржи кул пијалаци кул и топли пијалаци жешко, што го прави совршен за сè, од млеко супа, па дури и има корисна лента за околу рака.

Големина: може да се одржи 500ml