Moomin и морето загатка

£ 14,95 Додај во кошничка

Moomin и морето загатка

На загатки се добри и доаѓаат во украсни кутии, кои ќе изгледаат убаво во продавниците и не и најмалку важно во собите на децата. На загатки се направени со екстра дебели парчиња со збогатена назад, која може да се избриша со влажна крпа. На загатки се прилагодени за деца на возраст од 3, 4 и 5.

Загатка големина: 42x32cm

Производ кутија големина: 27x25x6, 4 см

36 парчиња

Препорачаната возраст: 3 +

Кол

Цена: £ 14,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin и морето загатка

£ 14,95

На загатки се добри и доаѓаат во украсни кутии, кои ќе изгледаат убаво во продавниците и не и најмалку важно во собите на децата. На загатки се направени со екстра дебели парчиња со збогатена назад, која може да се избриша со влажна крпа. На загатки се прилагодени за деца на возраст од 3, 4 и 5.

Загатка големина: 42x32cm

Производ кутија големина: 27x25x6, 4 см

36 парчиња

Препорачаната возраст: 3 +

На загатки се добри и доаѓаат во украсни кутии, кои ќе изгледаат убаво во продавниците и не и најмалку важно во собите на децата. На загатки се направени со екстра дебели парчиња со збогатена назад, која може да се избриша со влажна крпа. На загатки се прилагодени за деца на возраст од 3, 4 и 5.

Загатка големина: 42x32cm

Производ кутија големина: 27x25x6, 4 см

36 парчиња

Препорачаната возраст: 3 +

Напиши Преглед

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

Рејтинг

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>