Меки играчки

Меки играчки £ 99,00

Екстра голем Moomin кадифен (65cm високо)

Екстра голем Moomin кадифен (65cm високо)

100 години јубилеј Tove Jansson се прославува во 2014 година и ова ограничено издание мека играчка е создадена во чест на нејзината работа.

Овој огромен Moomintroll е една симпатична cuddly пријател дека секој ќе љубов. Во седечка положба, Moomin мерки голем 65cm (25,5 инчи).

А голем придружник за sleepovers, чај пати, или кога гледа телевизија.

W: 45см x В: 65cm x Д: 47cm

Tove 100 везени лого на левата нога.

Кол

Цена: £ 99,00

Loading Ажурирање на количка ...

Екстра голем Moomin кадифен (65cm високо)

£ 99,00

100 години јубилеј Tove Jansson се прославува во 2014 година и ова ограничено издание мека играчка е создадена во чест на нејзината работа.

Овој огромен Moomintroll е една симпатична cuddly пријател дека секој ќе љубов. Во седечка положба, Moomin мерки голем 65cm (25,5 инчи).

А голем придружник за sleepovers, чај пати, или кога гледа телевизија.

W: 45см x В: 65cm x Д: 47cm

Tove 100 везени лого на левата нога.

Moomin кадифен со Blue балон - Limited Edition £ 9,99

Moomin кадифен со Blue балон - Limited Edition

Moomin кадифен со Blue балон - Limited Edition

Направени исклучиво на Moomin Магазин за Tove 100 јубилеј.

Limited Edition на 2400 парчиња ширум светот.

Возрасните така и децата ќе е тешко да не падне во љубов со оваа симпатична стои Moomin кој држи сино балон. Симпатична ликови од Moominvalley биле околу за многу години, но секогаш може да се најде нов прилог на семејството. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка оваа Moomin е подготвена да даде неговото срце за вас!

Приближно 6,5 инчи висок.

Кол

Цена: £ 9,99

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin кадифен со Blue балон - Limited Edition

£ 9,99

Направени исклучиво на Moomin Магазин за Tove 100 јубилеј.

Limited Edition на 2400 парчиња ширум светот.

Возрасните така и децата ќе е тешко да не падне во љубов со оваа симпатична стои Moomin кој држи сино балон. Симпатична ликови од Moominvalley биле околу за многу години, но секогаш може да се најде нов прилог на семејството. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка оваа Moomin е подготвена да даде неговото срце за вас!

Приближно 6,5 инчи висок.

Snufkin кадифен £ 6,99

Snufkin кадифен

Snufkin кадифен

Snufkin е авантурист и скитнички, се восхитуваат од страна на оние кои се мали и срамежлива. Овој кадифен играчка може да се пофали една прекрасна портокалова шамија и прекрасен зашилен шешир што може да се здипли назад. Заедно со својата голема бои е збир на симпатична испакнати очи да го заврши. Не пропуштаат на еден од Moomintrolls најдобрите пријатели!

Висина: 15cm

Кол

Цена: £ 6,99

Loading Ажурирање на количка ...

Snufkin кадифен

£ 6,99

Snufkin е авантурист и скитнички, се восхитуваат од страна на оние кои се мали и срамежлива. Овој кадифен играчка може да се пофали една прекрасна портокалова шамија и прекрасен зашилен шешир што може да се здипли назад. Заедно со својата голема бои е збир на симпатична испакнати очи да го заврши. Не пропуштаат на еден од Moomintrolls најдобрите пријатели!

Висина: 15cm

Snorkmaiden кадифен £ 6,99

Snorkmaiden кадифен

Snorkmaiden кадифен

Snorkmaiden го пациентот нејзиното враќање во нашите срца уште еднаш! Оваа симпатична кадифен играчка од постојано трае Moomins спектар испраќа низа на симпатичност со брановидни жолта коса и глуждот ременче. Доаѓа во комплет со жолт quiff фризура!

Висина: 17cm

Кол

Цена: £ 6,99

Loading Ажурирање на количка ...

Snorkmaiden кадифен

£ 6,99

Snorkmaiden го пациентот нејзиното враќање во нашите срца уште еднаш! Оваа симпатична кадифен играчка од постојано трае Moomins спектар испраќа низа на симпатичност со брановидни жолта коса и глуждот ременче. Доаѓа во комплет со жолт quiff фризура!

Висина: 17cm

Moomintroll кадифен - Мали £ 9,99

Moomintroll кадифен - Мали

Moomintroll кадифен - Мали

Овој прекрасен седи 8inch кадифен Moomin е совршен за било кој возрасен или дете кое има љубов на симпатична ликови од Moominvalley. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка оваа Moomin ќе поднесе жалба на својата внатрешна дете. Оваа играчка има перат површина и е погодна за сите возрасни групи.

Висина: 20.5cm

Кол

Цена: £ 9,99

Loading Ажурирање на количка ...

Moomintroll кадифен - Мали

£ 9,99

Овој прекрасен седи 8inch кадифен Moomin е совршен за било кој возрасен или дете кое има љубов на симпатична ликови од Moominvalley. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка оваа Moomin ќе поднесе жалба на својата внатрешна дете. Оваа играчка има перат површина и е погодна за сите возрасни групи.

Висина: 20.5cm

Moomintroll кадифен - Големи (На Moomin Магазин ексклузивен) £ 24,99

Moomintroll кадифен - Големи (На Moomin Магазин ексклузивен)

Moomintroll кадифен - Големи (На Moomin Магазин ексклузивен)

Ексклузивно на Moomin продавница.

Овој прекрасен седница 13inch кадифен Moomin е совршен за било кој возрасен или дете кое има љубов на симпатична ликови од Moominvalley. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка оваа Moomin ќе поднесе жалба на својата внатрешна дете. Оваа играчка има перат површина и е погодна за сите возрасни групи.

Висина: 32cm

Кол

Цена: £ 24,99

Loading Ажурирање на количка ...

Moomintroll кадифен - Големи (На Moomin Магазин ексклузивен)

£ 24,99

Ексклузивно на Moomin продавница.

Овој прекрасен седница 13inch кадифен Moomin е совршен за било кој возрасен или дете кое има љубов на симпатична ликови од Moominvalley. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка оваа Moomin ќе поднесе жалба на својата внатрешна дете. Оваа играчка има перат површина и е погодна за сите возрасни групи.

Висина: 32cm

Moominpapa кадифен £ 6,99

Moominpapa кадифен

Moominpapa кадифен

Ова Moominpapa кадифен играчка има паметни врвот шапка, симпатична трска, и големи испакнати очи ова е навистина огромна кадифени играчки за вашите деца да уживаат.

Висина: 18 см

Кол

Цена: £ 6,99

Loading Ажурирање на количка ...

Moominpapa кадифен

£ 6,99

Ова Moominpapa кадифен играчка има паметни врвот шапка, симпатична трска, и големи испакнати очи ова е навистина огромна кадифени играчки за вашите деца да уживаат.

Висина: 18 см

Moominmama кадифен £ 6,99

Moominmama кадифен

Moominmama кадифен

Оваа симпатична и симпатична Moominmamma се фали прекрасен црвено и бело престилка. Опфатени во супер меки крзно доаѓа врвен производ или подарок за никого! Таа е внимателен и стоик мајка, добар домаќин на гости и го прави ефикасно лекови од книгата таа наследена од нејзината мајка. Moominmamma речиси никогаш не е без чантата.

Висина: 17 см

Кол

Цена: £ 6,99

Loading Ажурирање на количка ...

Moominmama кадифен

£ 6,99

Оваа симпатична и симпатична Moominmamma се фали прекрасен црвено и бело престилка. Опфатени во супер меки крзно доаѓа врвен производ или подарок за никого! Таа е внимателен и стоик мајка, добар домаќин на гости и го прави ефикасно лекови од книгата таа наследена од нејзината мајка. Moominmamma речиси никогаш не е без чантата.

Висина: 17 см

Moomin Зимски кадифен £ 9,99

Moomin Зимски кадифен

Moomin Зимски кадифен

Оваа симпатична малку Moomin е облечен во боја на вино и бела шамија, со мала капа, и ќе одговара на лентата во твојата рака.

Висина: 18cm

Кол

Цена: £ 9,99

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Зимски кадифен

£ 9,99

Оваа симпатична малку Moomin е облечен во боја на вино и бела шамија, со мала капа, и ќе одговара на лентата во твојата рака.

Висина: 18cm

Moomin кадифен со Пинк Цвет £ 9,99

Moomin кадифен со Пинк Цвет

Moomin кадифен со Пинк Цвет

Оваа прекрасна играчка на главниот лик, Moomintroll, држи симпатична розова цвет. Тој прави совршен подарок за некој близок или роднина, идеален за Денот на вљубените.

Висина: 16,5 см

Кол

Цена: £ 9,99

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin кадифен со Пинк Цвет

£ 9,99

Оваа прекрасна играчка на главниот лик, Moomintroll, држи симпатична розова цвет. Тој прави совршен подарок за некој близок или роднина, идеален за Денот на вљубените.

Висина: 16,5 см

Moomin кадифен со срце £ 9,99

Moomin кадифен со срце

Moomin кадифен со срце

Возрасните така и децата ќе е тешко да не падне во љубов со оваа симпатична стои Moomin кој држи црвено срце. Симпатична ликови од Moominvalley биле околу за многу години, но секогаш може да се најде нов прилог на семејството. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка оваа Moomin е подготвена да даде неговото срце за вас.

Висина: 16,5 см

Кол

Цена: £ 9,99

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin кадифен со срце

£ 9,99

Возрасните така и децата ќе е тешко да не падне во љубов со оваа симпатична стои Moomin кој држи црвено срце. Симпатична ликови од Moominvalley биле околу за многу години, но секогаш може да се најде нов прилог на семејството. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка оваа Moomin е подготвена да даде неговото срце за вас.

Висина: 16,5 см

Moomin кадифен со Нарциси £ 9,99

Moomin кадифен со Нарциси

Moomin кадифен со Нарциси

Оваа прекрасна играчка на главниот лик, Moomintroll, држи Нарциси. Тој прави совршен подарок за некој близок или роднина, идеален за секој кој сака Moomins.

Висина: 16,5 см

Кол

Цена: £ 9,99

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin кадифен со Нарциси

£ 9,99

Оваа прекрасна играчка на главниот лик, Moomintroll, држи Нарциси. Тој прави совршен подарок за некој близок или роднина, идеален за секој кој сака Moomins.

Висина: 16,5 см

Малку Мој кадифен £ 6,99

Малку Мој кадифен

Малку Мој кадифен

Ова characterful мека играчка е во сликата на сестра Mymble од светски познатиот Moomin серија на книги. Ако израснале со Moomins, ќе се чувствувате грижа на носталгија во овој непослушен потрага мека играчка верзија на шармантна оригинални илустрации. Еден од пријатели Moomintroll е, малку ми е тврдоглава девојка со бурна веѓите ... Кога ова stroppy мадам поставува својот ум за нешто, таа го прави тоа!

Висина: 14cm

Кол

Цена: £ 6,99

Loading Ажурирање на количка ...

Малку Мој кадифен

£ 6,99

Ова characterful мека играчка е во сликата на сестра Mymble од светски познатиот Moomin серија на книги. Ако израснале со Moomins, ќе се чувствувате грижа на носталгија во овој непослушен потрага мека играчка верзија на шармантна оригинални илустрации. Еден од пријатели Moomintroll е, малку ми е тврдоглава девојка со бурна веѓите ... Кога ова stroppy мадам поставува својот ум за нешто, таа го прави тоа!

Висина: 14cm

Loading Ажурирање ...