Moomintroll кадифен - Големи (На Moomin Продавница ексклузивен)

£ 24,99 Додади во кошничка

Moomintroll кадифен - Големи (На Moomin Продавница ексклузивен)

Ексклузивно на Moomin продавница.

Овој прекрасен седница 13inch кадифен Moomin е совршен за било кој возрасен или дете кое има љубов на симпатична ликови од Moominvalley. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка овој Moomin ќе поднесе жалба на својата внатрешна дете. Оваа играчка има перат површина и е погодна за сите возрасни групи.

Висина: 32cm

Кол

Цена: £ 24,99

Loading Ажурирање на количка ...

Moomintroll кадифен - Големи (На Moomin Продавница ексклузивен)

£ 24,99

Ексклузивно на Moomin продавница.

Овој прекрасен седница 13inch кадифен Moomin е совршен за било кој возрасен или дете кое има љубов на симпатична ликови од Moominvalley. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка овој Moomin ќе поднесе жалба на својата внатрешна дете. Оваа играчка има перат површина и е погодна за сите возрасни групи.

Висина: 32cm

Ексклузивно на Moomin продавница.

Овој прекрасен седница 13inch кадифен Moomin е совршен за било кој возрасен или дете кое има љубов на симпатична ликови од Moominvalley. Со супер меки бело крзно и симпатична меки опашка овој Moomin ќе поднесе жалба на својата внатрешна дете. Оваа играчка има перат површина и е погодна за сите возрасни групи.

Висина: 32cm