Moomin куфер - Средни

£ 11,50 Додади во кошничка

Moomin куфер - Средни

Moomin украсени картон куфер со метални рачки. Велики за складирање на сите ваши скапоцености.

Случаи мерка: 18 х 26 х 8 см

Кол

Цена: £ 11,50

Loading Ажурирање количка ...

Moomin куфер - Средни

£ 11,50

Moomin украсени картон куфер со метални рачки. Велики за складирање на сите ваши скапоцености.

Случаи мерка: 18 х 26 х 8 см

Moomin украсени картон куфер со метални рачки. Велики за складирање на сите ваши скапоцености.

Случаи мерка: 18 х 26 х 8 см

Напиши Преглед

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со *

*

Оценка

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>