Слатки

Слатки £ 0,99

Малку Мој Moomin овошје пастили

Малку Мој Moomin овошје пастили

Малку Мој овошје пастили.

 • Јадење содржината тежина: 21G
 • Ширина: 45mm
 • Длабочина: 19mm
 • Висина: 55mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 0,99

Loading Ажурирање количка ...

Малку Мој Moomin овошје пастили

£ 0,99

Малку Мој овошје пастили.

 • Јадење содржината тежина: 21G
 • Ширина: 45mm
 • Длабочина: 19mm
 • Висина: 55mm

Произведен во Финска

Moomin овошје пастили (ксилитол) £ 0,99

Moomin овошје пастили (ксилитол)

Moomin овошје пастили (ксилитол)

Овошје вкус Moomin пастили, со ксилитол шеќер замена.
Milkless, лактоза слободен, глутен (20 mg / kg)
 • Јадење содржината тежина: 20g
 • Ширина: 45mm
 • Длабочина: 19mm
 • Висина: 55mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 0,99

Loading Ажурирање количка ...

Moomin овошје пастили (ксилитол)

£ 0,99
Овошје вкус Moomin пастили, со ксилитол шеќер замена.
Milkless, лактоза слободен, глутен (20 mg / kg)
 • Јадење содржината тежина: 20g
 • Ширина: 45mm
 • Длабочина: 19mm
 • Висина: 55mm

Произведен во Финска

Moomin тартуфи Чоколадо стап (единечен) £ 0,50

Moomin тартуфи Чоколадо стап (единечен)

Moomin тартуфи Чоколадо стап (единечен)

Млечно чоколадо бар со тартуфи пополнување.

 • Јадење содржината тежина: 18G
 • Ширина: 28мм
 • Длабочина: 16мм
 • Висина: 135mm
Кол

Цена: £ 0,50

Loading Ажурирање количка ...

Moomin тартуфи Чоколадо стап (единечен)

£ 0,50

Млечно чоколадо бар со тартуфи пополнување.

 • Јадење содржината тежина: 18G
 • Ширина: 28мм
 • Длабочина: 16мм
 • Висина: 135mm
Moomin јагода Чоколадо стап (единечен) £ 0,50

Moomin јагода Чоколадо стап (единечен)

Moomin јагода Чоколадо стап (единечен)

Млечно чоколадо со јагоди вкус тартуфи пополнување.

 • Јадење содржината тежина: 18G
 • Ширина: 23mm
 • Длабочина: 20мм
 • Висина: 132mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 0,50

Loading Ажурирање количка ...

Moomin јагода Чоколадо стап (единечен)

£ 0,50

Млечно чоколадо со јагоди вкус тартуфи пополнување.

 • Јадење содржината тежина: 18G
 • Ширина: 23mm
 • Длабочина: 20мм
 • Висина: 132mm

Произведен во Финска

Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап £ 0,35

Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап

Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап

Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап од страна како да направите. Ова 20g третираат состои од овошен јогурт пополнување спакувани во висок квалитет црна ликер.
 • Јадење содржината тежина: 20g
 • Ширина: 100mm
 • Висина: 15mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 0,35

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап

£ 0,35
Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап од страна како да направите. Ова 20g третираат состои од овошен јогурт пополнување спакувани во висок квалитет црна ликер.
 • Јадење содржината тежина: 20g
 • Ширина: 100mm
 • Висина: 15mm

Произведен во Финска

Moomin боровинките и Малина Исполнет Тасев стап £ 0,35

Moomin боровинките и Малина Исполнет Тасев стап

Moomin боровинките и Малина Исполнет Тасев стап

Moomin боровинките и Малина Исполнет Тасев стап од страна како да направите. Ова 20g третираат состои од овошен јогурт пополнување спакувани во висок квалитет црна ликер.

Јадење содржината тежина: 20g

Ширина: 100mm

Висина: 15mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 0,35

Loading Ажурирање количка ...

Moomin боровинките и Малина Исполнет Тасев стап

£ 0,35

Moomin боровинките и Малина Исполнет Тасев стап од страна како да направите. Ова 20g третираат состои од овошен јогурт пополнување спакувани во висок квалитет црна ликер.

Јадење содржината тежина: 20g

Ширина: 100mm

Висина: 15mm

Произведен во Финска

Moomin овошје Исполнет Тасев стап £ 0,35

Moomin овошје Исполнет Тасев стап

Moomin овошје Исполнет Тасев стап

Moomin овошје Исполнет Тасев стап од страна како да направите. Ова 20g третираат состои од овошен јогурт пополнување спакувани во висок квалитет црна ликер.

Јадење содржината тежина: 20g

Ширина: 100mm

Висина: 15mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 0,35

Loading Ажурирање количка ...

Moomin овошје Исполнет Тасев стап

£ 0,35

Moomin овошје Исполнет Тасев стап од страна како да направите. Ова 20g третираат состои од овошен јогурт пополнување спакувани во висок квалитет црна ликер.

Јадење содржината тежина: 20g

Ширина: 100mm

Висина: 15mm

Произведен во Финска

Moomin шекерче £ 0,30

Moomin шекерче

Moomin шекерче

Еден овошен шекерче со една од неколкуте Moomin-тематските омоти - избрани по случаен избор.

Кол

Цена: £ 0,30

Loading Ажурирање количка ...

Moomin шекерче

£ 0,30

Еден овошен шекерче со една од неколкуте Moomin-тематските омоти - избрани по случаен избор.

Moomin овошје вино непцата (100g) £ 1,95

Moomin овошје вино непцата (100g)

Moomin овошје вино непцата (100g)

Moomin овошје вино џвакање вклучуваат следново вкусови:

Јагода • Калинка • портокал • Круша • Блага Тасев

 • Јадење содржината тежина: 100g
 • Ширина: 97mm
 • Длабочина: 25мм
 • Висина: 170mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 1,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin овошје вино непцата (100g)

£ 1,95

Moomin овошје вино џвакање вклучуваат следново вкусови:

Јагода • Калинка • портокал • Круша • Блага Тасев

 • Јадење содржината тежина: 100g
 • Ширина: 97mm
 • Длабочина: 25мм
 • Висина: 170mm

Произведен во Финска

Moomin 5-компјутер овошје гуми за џвакање (ксилитол) £ 0,60

Moomin 5-компјутер овошје гуми за џвакање (ксилитол)

Moomin 5-компјутер овошје гуми за џвакање (ксилитол)

Moomin 5-компјутер овошје гуми за џвакање (ксилитол)

 • Нето тежина: 7ж
 • Ширина: 85mm
 • Висина: 21mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 0,60

Loading Ажурирање количка ...

Moomin 5-компјутер овошје гуми за џвакање (ксилитол)

£ 0,60

Moomin 5-компјутер овошје гуми за џвакање (ксилитол)

 • Нето тежина: 7ж
 • Ширина: 85mm
 • Висина: 21mm

Произведен во Финска

Moomin Apple и пеперминт гуми за џвакање £ 4,50

Moomin Apple и пеперминт гуми за џвакање

Moomin Apple и пеперминт гуми за џвакање

Moomin Apple и пеперминт гуми за џвакање (ксилитол)

 • Нето тежина: 100g
 • Ширина: 118mm
 • Длабочина: 10мм
 • Висина: 200mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 4,50

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Apple и пеперминт гуми за џвакање

£ 4,50

Moomin Apple и пеперминт гуми за џвакање (ксилитол)

 • Нето тежина: 100g
 • Ширина: 118mm
 • Длабочина: 10мм
 • Висина: 200mm

Произведен во Финска

Moomin овошје гума за џвакање £ 4,50

Moomin овошје гума за џвакање

Moomin овошје гума за џвакање

Moomin овошје мастика за џвакање (Xyliton)

 • Нето тежина: 100g
 • Ширина: 118mm
 • Длабочина: 10мм
 • Висина: 200mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 4,50

Loading Ажурирање количка ...

Moomin овошје гума за џвакање

£ 4,50

Moomin овошје мастика за џвакање (Xyliton)

 • Нето тежина: 100g
 • Ширина: 118mm
 • Длабочина: 10мм
 • Висина: 200mm

Произведен во Финска

Moomin Бисквити £ 3,50

Moomin Бисквити

Moomin Бисквити

Со вкус на ванила Moomin бисквити вкус вкусни во секоја пригода. Пакетот содржи шест запознаени и сакана личност: Moominmamma, Moominpappa, Snorkmaiden, Moomintroll, Snufkin и Литл Мој.

 • Јадење содржината тежина: 175g
 • Ширина: 94mm
 • Длабочина: 57mm
 • Висина: 160mm

Содржини:
Пченично брашно, шеќер, растително масло (канола, дланка), пченица скроб, сол, подигање на агенти (Е500, Е450), арома. Може да содржи траги од млеко и јајца.
Не содржи соја, Не содржи ореви / бадеми. Не содржи желатин (свињи потекло состојки)

Кол

Цена: £ 3,50

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Бисквити

£ 3,50

Со вкус на ванила Moomin бисквити вкус вкусни во секоја пригода. Пакетот содржи шест запознаени и сакана личност: Moominmamma, Moominpappa, Snorkmaiden, Moomintroll, Snufkin и Литл Мој.

 • Јадење содржината тежина: 175g
 • Ширина: 94mm
 • Длабочина: 57mm
 • Висина: 160mm

Содржини:
Пченично брашно, шеќер, растително масло (канола, дланка), пченица скроб, сол, подигање на агенти (Е500, Е450), арома. Може да содржи траги од млеко и јајца.
Не содржи соја, Не содржи ореви / бадеми. Не содржи желатин (свињи потекло состојки)

Moomin Слатки кутија за подароци £ 12,00

Moomin Слатки кутија за подароци

Moomin Слатки кутија за подароци

Прекрасно Moomin тематските подарок кутија џем-спакувани полн со избор на Moomin слатки!

Произведени во Финска.

Опции за производот
Кол

Цена: £ 12,00

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Слатки кутија за подароци

£ 12,00

Прекрасно Moomin тематските подарок кутија џем-спакувани полн со избор на Moomin слатки!

Произведени во Финска.

Loading Ажурирање ...