Moomin Бисквити

£ 3,50 Додади во кошничка

Moomin Бисквити

Ванила вкус Moomin бисквити вкус вкусни во секоја пригода. Пакетот содржи шест запознаен и сакана личност: Moominmamma, Moominpappa, Snorkmaiden, Moomintroll, Snufkin и мали моето.

 • Јадење содржината Тежина: 175g
 • Ширина: 94mm
 • Длабочина: 57mm
 • Висина: 160mm

Содржини:
Пченично брашно, шеќер, растително масло (канола, дланка), пченица скроб, сол, подигање на агенти (Е500, E450), ароми. Може да содржат траги од млеко и јајца.
Не содржи соја, не содржи ореви / бадеми. Не содржи желатин (свински потекло состојки)

Кол

Цена: £ 3,50

Loading Ажурирање на количка ...

Moomin Бисквити

£ 3,50

Ванила вкус Moomin бисквити вкус вкусни во секоја пригода. Пакетот содржи шест запознаен и сакана личност: Moominmamma, Moominpappa, Snorkmaiden, Moomintroll, Snufkin и мали моето.

 • Јадење содржината Тежина: 175g
 • Ширина: 94mm
 • Длабочина: 57mm
 • Висина: 160mm

Содржини:
Пченично брашно, шеќер, растително масло (канола, дланка), пченица скроб, сол, подигање на агенти (Е500, E450), ароми. Може да содржат траги од млеко и јајца.
Не содржи соја, не содржи ореви / бадеми. Не содржи желатин (свински потекло состојки)

Ванила вкус Moomin бисквити вкус вкусни во секоја пригода. Пакетот содржи шест запознаен и сакана личност: Moominmamma, Moominpappa, Snorkmaiden, Moomintroll, Snufkin и мали моето.

 • Јадење содржината Тежина: 175g
 • Ширина: 94mm
 • Длабочина: 57mm
 • Висина: 160mm

Содржини:
Пченично брашно, шеќер, растително масло (канола, дланка), пченица скроб, сол, подигање на агенти (Е500, E450), ароми. Може да содржат траги од млеко и јајца.
Не содржи соја, не содржи ореви / бадеми. Не содржи желатин (свински потекло состојки)

Напиши Преглед

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

Рејтинг

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>