Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап

£ 0,35 Додади во кошничка

Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап

Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап од страна како да направите. Ова 20g третираат состои од овошен јогурт пополнување спакувани во висок квалитет црна ликер.
  • Јадење содржината тежина: 20g
  • Ширина: 100mm
  • Висина: 15mm

Произведен во Финска

Кол

Цена: £ 0,35

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап

£ 0,35
Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап од страна како да направите. Ова 20g третираат состои од овошен јогурт пополнување спакувани во висок квалитет црна ликер.
  • Јадење содржината тежина: 20g
  • Ширина: 100mm
  • Висина: 15mm

Произведен во Финска

Moomin Круша & Ванила Исполнет Тасев стап од страна како да направите. Ова 20g третираат состои од овошен јогурт пополнување спакувани во висок квалитет црна ликер.
  • Јадење содржината тежина: 20g
  • Ширина: 100mm
  • Висина: 15mm

Произведен во Финска

Напиши Преглед

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

Рејтинг

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>