Шумски Колба

£ 14,00 Додај во кошничка

Шумски Колба

Овој прекрасен колба карактеристики Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma и Moominpappa излезе на прошетка во шумата на ден лето. Симпатична цвеќиња и розова капак навистина заличи на колба, создавајќи додаток кој ќе го направи една прекрасна подарок за секој фан Moomin.

Може да се сопре 500ml

Кол

Цена: £ 14,00

Loading Ажурирање количка ...

Шумски Колба

£ 14,00

Овој прекрасен колба карактеристики Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma и Moominpappa излезе на прошетка во шумата на ден лето. Симпатична цвеќиња и розова капак навистина заличи на колба, создавајќи додаток кој ќе го направи една прекрасна подарок за секој фан Moomin.

Може да се сопре 500ml

Овој прекрасен колба карактеристики Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma и Moominpappa излезе на прошетка во шумата на ден лето. Симпатична цвеќиња и розова капак навистина заличи на колба, создавајќи додаток кој ќе го направи една прекрасна подарок за секој фан Moomin.

Може да се сопре 500ml

Напиши Преглед

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

Рејтинг

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>