Snork

Snork Snork është i zellshëm i Snorkmaiden dhe vëllai i zgjuar. Ai është jashtëzakonisht i talentuar në ndërtimin e makinave të reja dhe duke ardhur deri me shpikjet e reja. Banorët e Moominvalley shpesh pyesin Snork për ndihmë në zgjidhjen e problemeve të ndërlikuar.

Snork është gjithashtu i mirë me duart e tij dhe nganjëherë ndërton shpikje veta komplekse në punëtorinë e tij. Ajo ishte këtu se ai ndërtoi çuditshëm contraption tij fluturues. Si një lexues i pasionuar, Snork hulumton gjërat për vete dhe pastaj kalon në njohuritë e tij dhe vërejtjet për të tjerët.

Kur kërkohet, Snork rrotullon sleeves e tij dhe mjeshtëri organizon edhe më të kërkuar të projekteve. Saktësi është vendimtare për të. Ai nuk do të hezitojë për të shpjeguar se si ai mendon se problemet mund të zgjidhen, e cila është arsyeja pse ai konsiderohet si një pak e një know-it-all.

Snork ka një flokë dhe vesh katrore-përshtatur gota. Ashtu si motra e tij, Snorkmaiden, ai gjithashtu ndryshon ngjyrë sipas disponimin e tij. Ne së pari të përmbushë atë në Kometa librit në Moominland.