Muddler

The Muddler Muddler është një ankth, koleksionist i hallakatur që zgjedh për të jetuar në një kanaçe kafeje. Ai ruan larg të gjitha butonat që ai gjen, por është i pakujdesshëm mendje me grumbullimin e tij. Muddler është gjithmonë harruar dhe humbur gjërat.

Muddler disi i trembur ka një bisht, vesh një pan mbi kokën e tij dhe dresses në rroba rreckosur. Muddler u takua me gruan e tij, fuzzy, ndërsa në një aventurë me Moominpappa. Nuhatje është fëmija i tyre, edhe pse ai jeton me Moomins.

Muddler, i cili është një nip i Hodgkins shpikësi, duket në kujtimet e Moominpappa librit.