Konkurrenca Vizatim

Përdorni imagjinatën tuaj dhe për të krijuar një vizatim, pikturë apo kolazh duke përdorur temë

 

'Karakterin tuaj të preferuar nga Lugina Moomin'

Kategorive të moshës:

3-4 vjet të vjetra
5-6 vjet të vjetra
7-8 vjet të vjetra

Fituesi në çdo kategori do të merrni 2 bileta për të parë 'Moomins në Riviera "film në kinema pranë jush.

Si për të hyrë;

Plotësoni formularin e hyrjes dhe ta dërgojnë atë, me foton tuaj origjinale në adresën në formular. Piktura duhet të jetë jo më e madhe se madhësia A3. Për fat të keq fotografi nuk mund të kthehen.

Fat të mirë!

Për më shumë informacion ju lutem na në info@themoominshop.com

Ju mund të shkarkoni formularin tuaj të regjistrimit KETU

Marrveshje dhe kushte:
1. Konkursi është i hapur për fëmijët nën 8 vjeç. Ne rezervojmë të drejtën për të kërkuar dëshmi e moshës së hyjnë në konkurs.
2. Për të hyrë në Konkursin ju duhet të plotësoni formularin e hyrjes. Ju duhet të printoni formularin e hyrjes dhe të plotë atë në shkronja.
3. Ju lutemi kontrolloni që prindi ose kujdestari juaj është i lumtur për të ju hyjnë në Konkursin bazuar në këto terma dhe kushte.
4. Nëse keni ndonjë pyetje rreth asaj se si për të hyrë në konkurs, ju lutemi na dërgoni email në info@themoominshop.com
5. Dorëzimi një shënim të konkurrencës është konfirmim i pranimit të këtyre termave dhe kushteve.
6. Vetëm një hyrje lejohet për person. Hyrjet në emër të një personi tjetër nuk do të pranohet dhe të hyra të përbashkëta nuk janë të lejuara.
7. Data e mbylljes dhe koha e Konkurrencës është 06:00 më 8 e hënë qershor 2015. Hyrjet marrë pas datës së mbylljes dhe koha nuk do të përfshihen në barazim çmimin.

8. Nuk do të jetë 1 fitues në secilën kategori moshe, të cilat do të zgjidhen nga gjykatësit.

9. Çmimi është 2 bileta për "Moomins në rivierën 'film në kinema pranë jush.

10. Çmimet do të dërgohet me postë nga distributori i filmit

11. Çmimi është jo-shkëmbyeshëm, jo të transferueshme, dhe nuk është e kthyeshme për para të gatshme ose shpërblime të tjera.

12. Moomin Shop rezervon të drejtën për të ndryshuar çmimin në diskrecionin e saj, ose për të ofruar një alternativë e çmimit të vlerës të ngjashme, nëse ofrohet nuk është në dispozicion.

13. Moomin Shop kërkon pëlqimin me shkrim (i cili mund të përfshijnë email) e prindit ose kujdestarit e fituesit në mënyrë që të publikojë emrin e fituesit dhe moshën në faqen tonë të internetit dhe faqe Facebook.

14. Ne kemi marrë asnjë përgjegjësi për shënimet që janë të humbur, të vonuara, misdirected ose jo të plota ose nuk mund të dorëzohet apo të hyrë për ndonjë arsye teknike apo tjetër. Prova e dorëzimit të hyrjes nuk është dëshmi e pranimit.

15. Nuk ka blerje është e nevojshme.

16. promotor i Konkurrencës është Moomin Shop, 43 Covent Garden Market, London WC2E 8RF

 

Data e mbylljes dhe koha e Konkurrencës është 06:00 më 8 e hënë qershor 2015