Small Botërore Magnet - Moominpappa

£ 5,75

Përkohësisht nga të aksioneve

Ne dashuri këto Moomin magnet mini botë, të përsosur për brightening deri frigorifer!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>