Arabia Deco Tree Pllaka

Arabia Deco Tree Pllaka £ 33,00

Moomin Deco Tree Tile - Moominmamma

Moomin Deco Tree Tile - Moominmamma

Mblidhni të gjithë ata ose marr tuaj të preferuar!

Ide e re nga Arabia! 13 pllaka qeramike të cilat mund të varur në mur. E gjithë mbledhja do të formojnë një pemë të gjallë, por mund të përdoret veçmas si. Secili prej tjegull prezanton një nga banorët e famshme Moominvalley. Së bashku ata formojnë një pemë shumë të veçantë, ku secila lule ka vend në lulëzim. Pllaka janë të lehtë për të ul receptorin e telefonit në një mur apo vend në një raft. Wall varur është e lehtë për shkak të strukturës së brendshme e cila ndihmon të shënuar dëshiruar varur vendin në mur.

Pllaka të reja mur do të shfaqet çdo gjysmë në vit, në pesë sezone. Dy të parët në vjeshtë 2014 - moominmamma dhe mooominpappa. Çdo pjatë mur është në dispozicion përafërsisht. një vit.

Moomin Deco Tree punon bukur si një copë të mbledhjes apo një dhuratë.

Gjithë Madhësia pemë është 49 x 61.5cm.

Moominmamma Madhësia tjegull: 15.1cm x 18.9cm

Moominmamma tregon anën e saj krijuese. Këtë herë ajo më tepër i bën anijet leh për Moomintroll se të kalojnë të gjithë kohën e saj në kuzhinë gatim specialitetet e saj.

Sasi

Çmimi: 33,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Deco Tree Tile - Moominmamma

£ 33,00

Mblidhni të gjithë ata ose marr tuaj të preferuar!

Ide e re nga Arabia! 13 pllaka qeramike të cilat mund të varur në mur. E gjithë mbledhja do të formojnë një pemë të gjallë, por mund të përdoret veçmas si. Secili prej tjegull prezanton një nga banorët e famshme Moominvalley. Së bashku ata formojnë një pemë shumë të veçantë, ku secila lule ka vend në lulëzim. Pllaka janë të lehtë për të ul receptorin e telefonit në një mur apo vend në një raft. Wall varur është e lehtë për shkak të strukturës së brendshme e cila ndihmon të shënuar dëshiruar varur vendin në mur.

Pllaka të reja mur do të shfaqet çdo gjysmë në vit, në pesë sezone. Dy të parët në vjeshtë 2014 - moominmamma dhe mooominpappa. Çdo pjatë mur është në dispozicion përafërsisht. një vit.

Moomin Deco Tree punon bukur si një copë të mbledhjes apo një dhuratë.

Gjithë Madhësia pemë është 49 x 61.5cm.

Moominmamma Madhësia tjegull: 15.1cm x 18.9cm

Moominmamma tregon anën e saj krijuese. Këtë herë ajo më tepër i bën anijet leh për Moomintroll se të kalojnë të gjithë kohën e saj në kuzhinë gatim specialitetet e saj.

Moomin Deco Tree Tile - Moominpappa £ 33,00

Moomin Deco Tree Tile - Moominpappa

Moomin Deco Tree Tile - Moominpappa

Mblidhni të gjithë ata ose marr tuaj të preferuar!

Ide e re nga Arabia! 13 pllaka qeramike të cilat mund të varur në mur. E gjithë mbledhja do të formojnë një pemë të gjallë, por mund të përdoret veçmas si. Secili prej tjegull prezanton një nga banorët e famshme Moominvalley. Së bashku ata formojnë një pemë shumë të veçantë, ku secila lule ka vend në lulëzim. Pllaka janë të lehtë për të ul receptorin e telefonit në një mur apo vend në një raft. Wall varur është e lehtë për shkak të strukturës së brendshme e cila ndihmon të shënuar dëshiruar varur vendin në mur.

Pllaka të reja mur do të shfaqet çdo gjysmë në vit, në pesë sezone. Dy të parët në vjeshtë 2014 - moominmamma dhe mooominpappa. Çdo pjatë mur është në dispozicion përafërsisht. një vit.

Moomin Deco Tree punon bukur si një copë të mbledhjes apo një dhuratë.

Gjithë Madhësia pemë është 49 x 61.5cm.

Moominpappa Madhësia tjegull: 15.1cm x 18.9cm

Moominpappa ka vendosur të shkojë përsëri në natyrën dhe klimat deri në pemë për të ndërtuar një shtëpi pemë për veten e tij. Ai ka planifikuar që të gëzojnë jetën e tij atje, lexoni tregime të mira me detektivë, pini disa verë apo lëng dhe relaksohuni!

Sasi

Çmimi: 33,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Deco Tree Tile - Moominpappa

£ 33,00

Mblidhni të gjithë ata ose marr tuaj të preferuar!

Ide e re nga Arabia! 13 pllaka qeramike të cilat mund të varur në mur. E gjithë mbledhja do të formojnë një pemë të gjallë, por mund të përdoret veçmas si. Secili prej tjegull prezanton një nga banorët e famshme Moominvalley. Së bashku ata formojnë një pemë shumë të veçantë, ku secila lule ka vend në lulëzim. Pllaka janë të lehtë për të ul receptorin e telefonit në një mur apo vend në një raft. Wall varur është e lehtë për shkak të strukturës së brendshme e cila ndihmon të shënuar dëshiruar varur vendin në mur.

Pllaka të reja mur do të shfaqet çdo gjysmë në vit, në pesë sezone. Dy të parët në vjeshtë 2014 - moominmamma dhe mooominpappa. Çdo pjatë mur është në dispozicion përafërsisht. një vit.

Moomin Deco Tree punon bukur si një copë të mbledhjes apo një dhuratë.

Gjithë Madhësia pemë është 49 x 61.5cm.

Moominpappa Madhësia tjegull: 15.1cm x 18.9cm

Moominpappa ka vendosur të shkojë përsëri në natyrën dhe klimat deri në pemë për të ndërtuar një shtëpi pemë për veten e tij. Ai ka planifikuar që të gëzojnë jetën e tij atje, lexoni tregime të mira me detektivë, pini disa verë apo lëng dhe relaksohuni!

Loading Përditësimi ...