Piqem me Moomins

Piqem me Moomins £ 9,95

Moomin Piqem Form

Moomin Piqem Form

Piqem një tortë ose të bëjë një pelte në një formë të karakterit tuaj të preferuar!

Size: 10 x 21 x 4,5 cm

Sasi

Çmimi: 9,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Piqem Form

£ 9,95

Piqem një tortë ose të bëjë një pelte në një formë të karakterit tuaj të preferuar!

Size: 10 x 21 x 4,5 cm

Moomin Mini Silicone shpatull - Pink / Blue £ 3,95

Moomin Mini Silicone shpatull - Pink / Blue

Moomin Mini Silicone shpatull - Pink / Blue

Kjo Moomin shpatull mini silikoni është e përkryer për përhapjen, krem, përzierjen sasi të vogla, si dhe scraping nga kavanoza.

Në dispozicion në trëndafili (Snorkmaiden) ose blu (Moomintroll)

H: 21cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: 3,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Mini Silicone shpatull - Pink / Blue

£ 3,95

Kjo Moomin shpatull mini silikoni është e përkryer për përhapjen, krem, përzierjen sasi të vogla, si dhe scraping nga kavanoza.

Në dispozicion në trëndafili (Snorkmaiden) ose blu (Moomintroll)

H: 21cm

Moomin Silicone Grabber £ 9,95

Moomin Silicone Grabber

Moomin Silicone Grabber

Kjo rrëmbyes silikoni Moomin mbron duart ndërsa duke marrë ushqimin në dhe nga përvëlim. Kjo e bën të lehtë për të hequr pots nxehtë, pllaka, dhe enët nga përvëlim apo mikrovalë.

Madhësi: 2 x 31 x 18 cm

Sasi

Çmimi: 9,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Silicone Grabber

£ 9,95

Kjo rrëmbyes silikoni Moomin mbron duart ndërsa duke marrë ushqimin në dhe nga përvëlim. Kjo e bën të lehtë për të hequr pots nxehtë, pllaka, dhe enët nga përvëlim apo mikrovalë.

Madhësi: 2 x 31 x 18 cm

Moomin Silicone shpatull - White / Red £ 7,50

Moomin Silicone shpatull - White / Red

Moomin Silicone shpatull - White / Red

Kjo Moomin shpatull mini silikoni është e përkryer për përhapjen, krem, përzierjen sasi të vogla, si dhe scraping nga kavanoza.

Në dispozicion në të bardhë (Pak Im) ose të kuqe (Moomintroll)

Size: 26 x 8 cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: 7,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Silicone shpatull - White / Red

£ 7,50

Kjo Moomin shpatull mini silikoni është e përkryer për përhapjen, krem, përzierjen sasi të vogla, si dhe scraping nga kavanoza.

Në dispozicion në të bardhë (Pak Im) ose të kuqe (Moomintroll)

Size: 26 x 8 cm

Cutter Cookie - Moomintroll, Medium £ 2,99

Cutter Cookie - Moomintroll, Medium

Cutter Cookie - Moomintroll, Medium

Moomintroll Cookie Cutter - Medium.

Madhësi: 13-16cm

Sasi

Çmimi: 2,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Moomintroll, Medium

£ 2,99

Moomintroll Cookie Cutter - Medium.

Madhësi: 13-16cm

Cutter Cookie - Hattifattener, Medium £ 2,99

Cutter Cookie - Hattifattener, Medium

Cutter Cookie - Hattifattener, Medium

Prestar cookie - Hattifattener

Madhësia: 13 x 5cm

Sasi

Çmimi: 2,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Hattifattener, Medium

£ 2,99

Prestar cookie - Hattifattener

Madhësia: 13 x 5cm

Tove 100 platformës £ 24,99

Tove 100 platformës

Tove 100 platformës

Bukuroshe Tove 100 platformë nga Finlayson është projektuar pas vizatimeve origjinale Tove Janssons. Tove 100 seri është një haraç për të autorit të famshëm dhe illustrator i cili do të kishte kthyer 100 vjet në vitin 2014. historitë e saj rreth Luginës Moomin janë të njohur në të gjithë botën dhe në platformë elegant të gjitha personazhet janë të pasur një parti. Me këtë platformë ju do të duket e madhe dhe mund të bëjë gatim pa qenë të kujdesshëm!

Materiali: 100% bomull.
70 x 85 cm

Mashine lani 60 ° C.

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Tove 100 platformës

£ 24,99

Bukuroshe Tove 100 platformë nga Finlayson është projektuar pas vizatimeve origjinale Tove Janssons. Tove 100 seri është një haraç për të autorit të famshëm dhe illustrator i cili do të kishte kthyer 100 vjet në vitin 2014. historitë e saj rreth Luginës Moomin janë të njohur në të gjithë botën dhe në platformë elegant të gjitha personazhet janë të pasur një parti. Me këtë platformë ju do të duket e madhe dhe mund të bëjë gatim pa qenë të kujdesshëm!

Materiali: 100% bomull.
70 x 85 cm

Mashine lani 60 ° C.

Pak My Pot mbajtës - Set prej 2 £ 16,00

Pak My Pot mbajtës - Set prej 2

Pak My Pot mbajtës - Set prej 2

Pak mbajtës im tenxhere paraqet një model të bukur që do të vendosë kënaqësinë më pak tifozë e mia. Ilustrimet gëzueshëm e Vogël Im kombinuar me përdorimin rrallë dhe me stil të ngjyrave të bërë këtë mbajtës tenxhere shumë të veçantë.

Kombinoje me dorë furrë të së njëjtës seri!

22 x 22cm

Sasi

Çmimi: 16,00 £

Pak My Pot mbajtës - Set prej 2

£ 16,00

Pak mbajtës im tenxhere paraqet një model të bukur që do të vendosë kënaqësinë më pak tifozë e mia. Ilustrimet gëzueshëm e Vogël Im kombinuar me përdorimin rrallë dhe me stil të ngjyrave të bërë këtë mbajtës tenxhere shumë të veçantë.

Kombinoje me dorë furrë të së njëjtës seri!

22 x 22cm

Pak doreza My Oven £ 16,00

Pak doreza My Oven

Pak doreza My Oven

Pak My Oven doreza paraqet një model të bukur që do të vendosë kënaqësinë më pak tifozë e mia. Ilustrimet gëzueshëm e Vogël Im kombinuar me përdorimin rrallë dhe me stil të ngjyrave të bërë këtë fiks furrë shumë të veçantë.

Kombinoje me mbajtësit tenxhere të së njëjtës seri!

30 x 14cm

Sasi

Çmimi: 16,00 £

Pak doreza My Oven

£ 16,00

Pak My Oven doreza paraqet një model të bukur që do të vendosë kënaqësinë më pak tifozë e mia. Ilustrimet gëzueshëm e Vogël Im kombinuar me përdorimin rrallë dhe me stil të ngjyrave të bërë këtë fiks furrë shumë të veçantë.

Kombinoje me mbajtësit tenxhere të së njëjtës seri!

30 x 14cm

Lugë Moomin matëse £ 12,95

Lugë Moomin matëse

Lugë Moomin matëse

T'i japë fund kësaj bote matjen me këto Moomin vë matëse. Ata kanë bukur trajton gjata për scooping dhe një zinxhir të vogël për të qëndruar së bashku në sirtar.

Nga ¼ lugë çaji në 1 lugë gjelle.

Sasi

Çmimi: 12,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Lugë Moomin matëse

£ 12,95

T'i japë fund kësaj bote matjen me këto Moomin vë matëse. Ata kanë bukur trajton gjata për scooping dhe një zinxhir të vogël për të qëndruar së bashku në sirtar.

Nga ¼ lugë çaji në 1 lugë gjelle.

Cookie Cutter- Moomin Shtëpia (10cm Lartë) £ 2,99

Cookie Cutter- Moomin Shtëpia (10cm Lartë)

Cookie Cutter- Moomin Shtëpia (10cm Lartë)

Prestar cookie Moomin Shtëpia

10 x 5 x 1.7cm

Sasi

Çmimi: 2,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cookie Cutter- Moomin Shtëpia (10cm Lartë)

£ 2,99

Prestar cookie Moomin Shtëpia

10 x 5 x 1.7cm

Cookie Cutter - Little im, Medium £ 2,99

Cookie Cutter - Little im, Medium

Cookie Cutter - Little im, Medium

Pak My Cookie Cutter.

15cm të larta.

Sasi

Çmimi: 2,99 £

Cookie Cutter - Little im, Medium

£ 2,99

Pak My Cookie Cutter.

15cm të larta.

Moomin Cookie Cutter Set £ 12,50

Moomin Cookie Cutter Set

Moomin Cookie Cutter Set

Shto një zbavitje të vogël në partinë tuaj të ardhshëm me këtë 5 copë Moomin prestar cookie themed grup. Forma përfshijnë Vogël tim, Moominmamma, Moominpappa, Snufkin dhe Moomintroll. Perfect për prerje nga cookies, pelte-o, Brownies apo edhe duke përdorur për zejtari.

Përafërsisht. Paketa Size: 33 x 17cm

Sasi

Çmimi: 12,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Cookie Cutter Set

£ 12,50

Shto një zbavitje të vogël në partinë tuaj të ardhshëm me këtë 5 copë Moomin prestar cookie themed grup. Forma përfshijnë Vogël tim, Moominmamma, Moominpappa, Snufkin dhe Moomintroll. Perfect për prerje nga cookies, pelte-o, Brownies apo edhe duke përdorur për zejtari.

Përafërsisht. Paketa Size: 33 x 17cm

Moomin Tin - Family, Black £ 8,50

Moomin Tin - Family, Black

Moomin Tin - Family, Black

Moomin Tin me të gjitha karakteret tuaj të preferuar. Këto tins të kenë kurrë fund të përdor praktike ndërsa në kërkim të bukur si edhe! Madhe për ruajtjen këmbët tuaja, kapëse letrash, thesaret e vogël, çelësat rezervë, Pixies dhe sekretet ....

Kapaku varet

Size: 19 x 13 x 7 cm

Sasi

Çmimi: 8,50 £

Moomin Tin - Family, Black

£ 8,50

Moomin Tin me të gjitha karakteret tuaj të preferuar. Këto tins të kenë kurrë fund të përdor praktike ndërsa në kërkim të bukur si edhe! Madhe për ruajtjen këmbët tuaja, kapëse letrash, thesaret e vogël, çelësat rezervë, Pixies dhe sekretet ....

Kapaku varet

Size: 19 x 13 x 7 cm

Cutter Cookie - Moominmamma, Medium £ 2,99

Cutter Cookie - Moominmamma, Medium

Cutter Cookie - Moominmamma, Medium

Moominmamma cookie medium prestar.

H: 14cm

Sasi

Çmimi: 2,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Moominmamma, Medium

£ 2,99

Moominmamma cookie medium prestar.

H: 14cm

Cutter Cookie - Moominpappa, Medium £ 2,99

Cutter Cookie - Moominpappa, Medium

Cutter Cookie - Moominpappa, Medium

Cookie prestar Moominpappa.

H: 16cm

Sasi

Çmimi: 2,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Moominpappa, Medium

£ 2,99

Cookie prestar Moominpappa.

H: 16cm

Cutter Cookie - Snufkin, Medium £ 2,99

Cutter Cookie - Snufkin, Medium

Cutter Cookie - Snufkin, Medium

Snufkin Cookie Cutter, medim.

H: 15cm

Sasi

Çmimi: 2,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Snufkin, Medium

£ 2,99

Snufkin Cookie Cutter, medim.

H: 15cm

Cutter Cookie - Moomintroll, X-Large (22cm) £ 3,99

Cutter Cookie - Moomintroll, X-Large (22cm)

Cutter Cookie - Moomintroll, X-Large (22cm)

Prestar Extra Cookie e madhe.

H: 22cm

Sasi

Çmimi: 3,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Moomintroll, X-Large (22cm)

£ 3,99

Prestar Extra Cookie e madhe.

H: 22cm

Moomin Cookie hapëse - Set prej 3 (LM, T, H) £ 8,50

Moomin Cookie hapëse - Set prej 3 (LM, T, H)

Moomin Cookie hapëse - Set prej 3 (LM, T, H)

Set prej tre hapëse cookie.

Box Size: 13 x 17cm

Sasi

Çmimi: 8,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Cookie hapëse - Set prej 3 (LM, T, H)

£ 8,50

Set prej tre hapëse cookie.

Box Size: 13 x 17cm

Moomin Cookie hapëse - Set prej 3 (M, P, S) £ 8,50

Moomin Cookie hapëse - Set prej 3 (M, P, S)

Moomin Cookie hapëse - Set prej 3 (M, P, S)

Prestar cookie të vendosur.

Box Size: 13 x 17cm

Sasi

Çmimi: 8,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Cookie hapëse - Set prej 3 (M, P, S)

£ 8,50

Prestar cookie të vendosur.

Box Size: 13 x 17cm

Moomins Cook Book £ 12,99

Moomins Cook Book

Moomins Cook Book

Tani lexuesit mund të përgatisë një banket - Moomin-style! Cookbook Moomins përmban të gjitha sekretet për të pjatave të shijshme të përgatitura nga Moominmamma gjakftohtë për personazhet bukur pak që jetojnë në Moominvalley. Recetave janë një hyrje të mrekullueshme në kuzhinë finlandez, prezantuar nga sezonin, dhe të përfshijë mbi 150 pjata differest pyjore duke filluar nga salads, supave, peshk, mish dhe desserts plus të gjitha shijshme e jetës finlandeze - nga mëngjesi në fund të një verë nordik diell natë të kopshtit palët, campfires dhe festimet ditëlindjen.

144 faqe

Sasi

Çmimi: 12,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomins Cook Book

£ 12,99

Tani lexuesit mund të përgatisë një banket - Moomin-style! Cookbook Moomins përmban të gjitha sekretet për të pjatave të shijshme të përgatitura nga Moominmamma gjakftohtë për personazhet bukur pak që jetojnë në Moominvalley. Recetave janë një hyrje të mrekullueshme në kuzhinë finlandez, prezantuar nga sezonin, dhe të përfshijë mbi 150 pjata differest pyjore duke filluar nga salads, supave, peshk, mish dhe desserts plus të gjitha shijshme e jetës finlandeze - nga mëngjesi në fund të një verë nordik diell natë të kopshtit palët, campfires dhe festimet ditëlindjen.

144 faqe

Cutter Cookie - Moomin Papa, e vogla £ 2,50

Cutter Cookie - Moomin Papa, e vogla

Cutter Cookie - Moomin Papa, e vogla

Pak My Cookie Cutter 6 x 10cm

Tarifa postare për këtë artikull £ 3,95

Mirëpo nëse ju për më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Sasi

Çmimi: 2,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Moomin Papa, e vogla

£ 2,50

Pak My Cookie Cutter 6 x 10cm

Tarifa postare për këtë artikull £ 3,95

Mirëpo nëse ju për më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Moomin Oven doreza £ 16,00

Moomin Oven doreza

Moomin Oven doreza

Ky i shokuar doreza Moomin Oven është shtesë e madhe për çdo kuzhinë.

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: 16,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Oven doreza

£ 16,00

Ky i shokuar doreza Moomin Oven është shtesë e madhe për çdo kuzhinë.

Loading Përditësimi ...