Feneri Washbag

£ 24,99 Add To Cart

Feneri Washbag

Tifozët e librave Moomin Tove Jansson dhe TV seri do të duan këtë rast bukur të kryer, e cila përmban Moomin në panik mbuluar dhe një të shtypura bukur Moomin nën të. Trupi i qese është një përzierje e rrobave rozë dhe të kuqe me lule dhe prapa përmban dizajn quirky Fenerëve. "Moomin" është qëndisur në prapa shumë, duke i dhënë qese kontakt të përsosur përfunduar.

Size: 33.5 x 20.5 cm

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Feneri Washbag

£ 24,99

Tifozët e librave Moomin Tove Jansson dhe TV seri do të duan këtë rast bukur të kryer, e cila përmban Moomin në panik mbuluar dhe një të shtypura bukur Moomin nën të. Trupi i qese është një përzierje e rrobave rozë dhe të kuqe me lule dhe prapa përmban dizajn quirky Fenerëve. "Moomin" është qëndisur në prapa shumë, duke i dhënë qese kontakt të përsosur përfunduar.

Size: 33.5 x 20.5 cm

Tifozët e librave Moomin Tove Jansson dhe TV seri do të duan këtë rast bukur të kryer, e cila përmban Moomin në panik mbuluar dhe një të shtypura bukur Moomin nën të. Trupi i qese është një përzierje e rrobave rozë dhe të kuqe me lule dhe prapa përmban dizajn quirky Fenerëve. "Moomin" është qëndisur në prapa shumë, duke i dhënë qese kontakt të përsosur përfunduar.

Size: 33.5 x 20.5 cm

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>