Moomin e Make-a-Wish Numërimi Libri

£ 12,99

Përkohësisht nga të aksioneve

"Dritë Star, ylli i ndritshëm, numërimin dhe uroj mbi yjet sonte..." Një libër i ëmbël i numërimit me rimues tekstin shfaqur Moomintroll dhe miqtë e tij për të kënaq vegjël si ata të numëruar nga 10 yjet e ndritshme në të gdhirë! Libri i guximshëm bordit, 204 x 263mmn, duke shfaqur me ngjyrë, butonat ilustruar plastike që reduktojnë në numrin një nga një, faqe me faqe

Madhësia: 263 x 204mm

Faqe: 24

Publikuar: 4 tetor 2012

Botues: zog deti