Libra

Libra £ 5,99

Libërthin Moomin i Numrave

Libërthin Moomin i Numrave

Një Moomin, dy drurët e cadra, tre, katër retë. . . Numërimi së bashku me Moomintroll gjithë rrugës nga te dhjetë, dhe përtej. Libër i vogël vëllim shoqërues toMoomin të fjalëve, ky libër i vogël chunky bordi është vetëm e drejtë për duart e vogla dhe të mësuarit e hershme - dhe ka shumë Moomin magji përgjatë rrugës.

Size: 148 x 179mm

Faqe: 16

Publikuar: 1 korrik 2010

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 5,99

Libërthin Moomin i Numrave

£ 5,99

Një Moomin, dy drurët e cadra, tre, katër retë. . . Numërimi së bashku me Moomintroll gjithë rrugës nga te dhjetë, dhe përtej. Libër i vogël vëllim shoqërues toMoomin të fjalëve, ky libër i vogël chunky bordi është vetëm e drejtë për duart e vogla dhe të mësuarit e hershme - dhe ka shumë Moomin magji përgjatë rrugës.

Size: 148 x 179mm

Faqe: 16

Publikuar: 1 korrik 2010

Botues : P uffin

Libërthin Moomin i Colours £ 5,99

Libërthin Moomin i Colours

Libërthin Moomin i Colours

White Moomin, kapelë të zezë, qielli blu, portokalli dielli, veshje të kuqe, jeshile bari. . . Magjike të mësuarit argëtim me Moomins në këtë vëllim i lezetshëm librit bordit shoqërues për libërthin Moomin e të kundërtave, libërthin Moomin i numrave dhe libërthin Moomin së fjalëve.

Size: 148 x 179mm

Faqe: 16

Publikuar: Mar 3, 2011

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 5,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Libërthin Moomin i Colours

£ 5,99

White Moomin, kapelë të zezë, qielli blu, portokalli dielli, veshje të kuqe, jeshile bari. . . Magjike të mësuarit argëtim me Moomins në këtë vëllim i lezetshëm librit bordit shoqërues për libërthin Moomin e të kundërtave, libërthin Moomin i numrave dhe libërthin Moomin së fjalëve.

Size: 148 x 179mm

Faqe: 16

Publikuar: Mar 3, 2011

Botues : P uffin

Peekaboo Lift-përplasje-s Moomin £ 6,99

Peekaboo Lift-përplasje-s Moomin

Peekaboo Lift-përplasje-s Moomin

Moomin luan Peekaboo me pak e mia, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa në një rimues ashensor-përplasje-fitore. Por kush është se fshehja prapa panik e fundit? Shikoni në pasqyrë, një pak - kjo është që ju!

Size: 172 x 172mm

Faqe: 10

Publikuar: 7 qershor, 2012

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 6,99

Peekaboo Lift-përplasje-s Moomin

£ 6,99

Moomin luan Peekaboo me pak e mia, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa në një rimues ashensor-përplasje-fitore. Por kush është se fshehja prapa panik e fundit? Shikoni në pasqyrë, një pak - kjo është që ju!

Size: 172 x 172mm

Faqe: 10

Publikuar: 7 qershor, 2012

Botues : P uffin

Moomin e Lift-përplasje-Hide and Seek £ 5,99

Moomin e Lift-përplasje-Hide and Seek

Moomin e Lift-përplasje-Hide and Seek

'Vjen, Little gati, ime apo jo! " Moomintroll Njihuni me familjen dhe miqtë në këtë lojë intrigues ashensor-përplasje-e-fshehur dhe-të kërkojnë. Moomintroll nuk mund ta gjeni kudo Pak im - dhe shokët e tij nuk duket të dini se ku ajo është ose. As nuk Moominmamma. . . por ajo që është Moominpappa mbajtjen nën kapelen e tij? Parë në një varg të ri të apeluar libra risi për shumë të rinj duke përdorur karaktere origjinale Tove Jansson dhe vepra arti, i botuar për të përkuar me Moomins 'festimet e 65-vjetorit.

Size: 210 x 210mm

Faqe: 24

Publikuar: 1 korrik 2010

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 5,99

Moomin e Lift-përplasje-Hide and Seek

£ 5,99

'Vjen, Little gati, ime apo jo! " Moomintroll Njihuni me familjen dhe miqtë në këtë lojë intrigues ashensor-përplasje-e-fshehur dhe-të kërkojnë. Moomintroll nuk mund ta gjeni kudo Pak im - dhe shokët e tij nuk duket të dini se ku ajo është ose. As nuk Moominmamma. . . por ajo që është Moominpappa mbajtjen nën kapelen e tij? Parë në një varg të ri të apeluar libra risi për shumë të rinj duke përdorur karaktere origjinale Tove Jansson dhe vepra arti, i botuar për të përkuar me Moomins 'festimet e 65-vjetorit.

Size: 210 x 210mm

Faqe: 24

Publikuar: 1 korrik 2010

Botues : P uffin

Book shkëlqyeshëm Busy Moomin e ngjyrosëse £ 3,99

Book shkëlqyeshëm Busy Moomin e ngjyrosëse

Book shkëlqyeshëm Busy Moomin e ngjyrosëse

Moomins dashuri aventurat, dhe sot familja Moomin të ketë një ditë të zënë përpara - ndërtimin e sandcastles në plazh, të hahet një piknik në pyll, duke luajtur lojra në Moominhouse dhe madje edhe peshkimi për thesar. Ato nuk mund të presim për të marrë filluar - të gjithë ata kanë nevojë është që ju!

Size: 210 x 297mm

Faqe: 24

Publikuar: 1 korrik 2010

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 3,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Book shkëlqyeshëm Busy Moomin e ngjyrosëse

£ 3,99

Moomins dashuri aventurat, dhe sot familja Moomin të ketë një ditë të zënë përpara - ndërtimin e sandcastles në plazh, të hahet një piknik në pyll, duke luajtur lojra në Moominhouse dhe madje edhe peshkimi për thesar. Ato nuk mund të presim për të marrë filluar - të gjithë ata kanë nevojë është që ju!

Size: 210 x 297mm

Faqe: 24

Publikuar: 1 korrik 2010

Botues : P uffin

Moomin Comic strip Book Vol 5 £ 12,99

Moomin Comic strip Book Vol 5

Moomin Comic strip Book Vol 5

Vëllimi i fundit në seri përmban strips fundit nxjerra nga Tove Jansson para Lars vëllai i saj mori përsipër dy të artit dhe shkrimit. E para "Dimri Moomin" kthehet me mysafirët më të padëshiruar sesa në një libër, sidomos fshehtë-derdhjen Nibling, e ka çuar familjen Moomin në një gjendje paniku. Në "Moomin Nën vela," Moomins e gjejnë veten pa një aventurë të re deri busull edhe-Ticky u jep atyre idenë për të ndërtuar një barkë. Së fundi, kemi përmbushur Fuddler në "Rrotull Fuddler-së". Mymble kap zemrën e varfër Fuddler, dhe disqet e tij të paaftë e saj drejt e në krahët e Dr Hatter, psikiatri lokal.

  • Hardcover: 88 pages
  • Botues: Barazim dhe Tremujore (1 korrik 2010)
  • Gjuha: English
Sasi

Çmimi: 12,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Comic strip Book Vol 5

£ 12,99

Vëllimi i fundit në seri përmban strips fundit nxjerra nga Tove Jansson para Lars vëllai i saj mori përsipër dy të artit dhe shkrimit. E para "Dimri Moomin" kthehet me mysafirët më të padëshiruar sesa në një libër, sidomos fshehtë-derdhjen Nibling, e ka çuar familjen Moomin në një gjendje paniku. Në "Moomin Nën vela," Moomins e gjejnë veten pa një aventurë të re deri busull edhe-Ticky u jep atyre idenë për të ndërtuar një barkë. Së fundi, kemi përmbushur Fuddler në "Rrotull Fuddler-së". Mymble kap zemrën e varfër Fuddler, dhe disqet e tij të paaftë e saj drejt e në krahët e Dr Hatter, psikiatri lokal.

  • Hardcover: 88 pages
  • Botues: Barazim dhe Tremujore (1 korrik 2010)
  • Gjuha: English
Moomin dhe Shoqëri e Re (Paperback) £ 6,99

Moomin dhe Shoqëri e Re (Paperback)

Moomin dhe Shoqëri e Re (Paperback)

Kur Moomintroll dhe nuhatje të gjeni një mesazh në një shishe në gjunjë në breg, ajo çon në një ekspeditë në ishull i vetmuar, në një trap të vogël. Erërat e forta dhe një stuhi në det gati të çojë në katastrofë, por ata janë të shpëtuar nga një mik të ri, gjithnjë i shkathët Too-Ticky. Mik i ngushtë Moomintroll së, Snorkmaiden, është xheloze, por ajo së shpejti mëson se gjetja e një mik të ri nuk do të thotë humbur një e vjetër. Një libër magjike picture rreth Moomins bazuar mbi artin dhe karaktere të krijuara nga Tove Jansson.

Size: 215 x 260mm

Faqe: 32

Publikuar: nëntor 1, 2012

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 6,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin dhe Shoqëri e Re (Paperback)

£ 6,99

Kur Moomintroll dhe nuhatje të gjeni një mesazh në një shishe në gjunjë në breg, ajo çon në një ekspeditë në ishull i vetmuar, në një trap të vogël. Erërat e forta dhe një stuhi në det gati të çojë në katastrofë, por ata janë të shpëtuar nga një mik të ri, gjithnjë i shkathët Too-Ticky. Mik i ngushtë Moomintroll së, Snorkmaiden, është xheloze, por ajo së shpejti mëson se gjetja e një mik të ri nuk do të thotë humbur një e vjetër. Një libër magjike picture rreth Moomins bazuar mbi artin dhe karaktere të krijuara nga Tove Jansson.

Size: 215 x 260mm

Faqe: 32

Publikuar: nëntor 1, 2012

Botues : P uffin

Moomin dhe Shoqëri e Re (libër me kapak kartoni) £ 12,99

Moomin dhe Shoqëri e Re (libër me kapak kartoni)

Moomin dhe Shoqëri e Re (libër me kapak kartoni)

Kur Moomintroll dhe nuhatje të gjeni një mesazh në një shishe në gjunjë në breg, ajo çon në një ekspeditë në ishull i vetmuar, në një trap të vogël. Erërat e forta dhe një stuhi në det gati të çojë në katastrofë, por ata janë të shpëtuar nga një mik të ri, gjithnjë i shkathët Too-Ticky. Moomintroll "miku i ngushtë, Snorkmaiden, është xheloze, por ajo së shpejti mëson se gjetja e një të ri mik" doesn t do të thotë humbur një e vjetër. Një libër magjike picture rreth Moomins bazuar mbi artin dhe karaktere të krijuara nga Tove Jansson.

Size: 215 x 260mm

Faqe: 32

Publikuar: nëntor 1, 2012

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: 12,99 £

Moomin dhe Shoqëri e Re (libër me kapak kartoni)

£ 12,99

Kur Moomintroll dhe nuhatje të gjeni një mesazh në një shishe në gjunjë në breg, ajo çon në një ekspeditë në ishull i vetmuar, në një trap të vogël. Erërat e forta dhe një stuhi në det gati të çojë në katastrofë, por ata janë të shpëtuar nga një mik të ri, gjithnjë i shkathët Too-Ticky. Moomintroll "miku i ngushtë, Snorkmaiden, është xheloze, por ajo së shpejti mëson se gjetja e një të ri mik" doesn t do të thotë humbur një e vjetër. Një libër magjike picture rreth Moomins bazuar mbi artin dhe karaktere të krijuara nga Tove Jansson.

Size: 215 x 260mm

Faqe: 32

Publikuar: nëntor 1, 2012

Botues : P uffin

Moomin dhe Button Ditëlindja £ 6,99

Moomin dhe Button Ditëlindja

Moomin dhe Button Ditëlindja

Moomin Familja dhe miqtë e tyre janë krijimi i lezetshëm Tove Jansson, dhe janë plot me një humor të veçantë dhe magji që ka magjepsur breza të fëmijëve dhe të rriturit ashtu. Përdorimi karaktere origjinale e autorit dhe vepra arti, Moomin dhe butonin Birthday është pjesë e një sërë mahnitëse e re e titujve të fëmijëve nisjen në vitin e Moomins 'festimet e 65-vjetorit.

Në këtë, i parë i një serie të re të librave me ilustrime, Moomintroll zgjohet plot eksitim. Është ditëlindja e tij! Por kur ajo duket se miqtë e tij kanë harruar të gjitha në lidhje me ditën e tij të veçantë, Moomintroll është shumë i mërzitur. Edhe Moominmamma gjen të vështirë për ta ngushëlluar! Pastaj ka një trokitje në derë. . . Kush mund të jetë, dhe se çfarë do të ndodhë më tej?

Size: 215 x 260mm

Faqe: 32

Publikuar: 1 korrik 2010

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 6,99

Moomin dhe Button Ditëlindja

£ 6,99

Moomin Familja dhe miqtë e tyre janë krijimi i lezetshëm Tove Jansson, dhe janë plot me një humor të veçantë dhe magji që ka magjepsur breza të fëmijëve dhe të rriturit ashtu. Përdorimi karaktere origjinale e autorit dhe vepra arti, Moomin dhe butonin Birthday është pjesë e një sërë mahnitëse e re e titujve të fëmijëve nisjen në vitin e Moomins 'festimet e 65-vjetorit.

Në këtë, i parë i një serie të re të librave me ilustrime, Moomintroll zgjohet plot eksitim. Është ditëlindja e tij! Por kur ajo duket se miqtë e tij kanë harruar të gjitha në lidhje me ditën e tij të veçantë, Moomintroll është shumë i mërzitur. Edhe Moominmamma gjen të vështirë për ta ngushëlluar! Pastaj ka një trokitje në derë. . . Kush mund të jetë, dhe se çfarë do të ndodhë më tej?

Size: 215 x 260mm

Faqe: 32

Publikuar: 1 korrik 2010

Botues : P uffin

Libër i vogël im i Mendim £ 5,99

Libër i vogël im i Mendim

Libër i vogël im i Mendim

"E çuditshme se si deftly Mys gjithmonë arrijnë të marrin veten nga një vend të ngushtë. Saj"

Ky koleksion kooky bashkon njohuritë më i mprehtë i fqinjit më të shkurtër e Moomin së - My Little. Ajo mund të jetë në mënyrë të drejtpërdrejtë se ajo ndonjëherë ka nevojë për një dorë të fortë për të mbajtur të saj në përputhje. Ajo e di se si për të bërë pyetje të vështira dhe të japë përgjigje vetëbesim, por pak e mia ka një talent të pamohueshëm për të inkurajuar të tjerët që të jenë të pavarur dhe të guximshme.

Ilustrime origjinal nga Krijuesi i Moomins dhe autori i mirë-shitjen e librit-Tove Jansson Verore

Sasi

Çmimi: £ 5,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Libër i vogël im i Mendim

£ 5,99

"E çuditshme se si deftly Mys gjithmonë arrijnë të marrin veten nga një vend të ngushtë. Saj"

Ky koleksion kooky bashkon njohuritë më i mprehtë i fqinjit më të shkurtër e Moomin së - My Little. Ajo mund të jetë në mënyrë të drejtpërdrejtë se ajo ndonjëherë ka nevojë për një dorë të fortë për të mbajtur të saj në përputhje. Ajo e di se si për të bërë pyetje të vështira dhe të japë përgjigje vetëbesim, por pak e mia ka një talent të pamohueshëm për të inkurajuar të tjerët që të jenë të pavarur dhe të guximshme.

Ilustrime origjinal nga Krijuesi i Moomins dhe autori i mirë-shitjen e librit-Tove Jansson Verore

Finn Family Moomintroll (Paperback) £ 6,99

Finn Family Moomintroll (Paperback)

Finn Family Moomintroll (Paperback)

Varfër pak djalë! Ai kishte qenë kthyer në një kafshë shumë e çuditshme të vërtetë ...

Edhe pse ata janë krijesa të vogla, yndyrë dhe i trembur, Moomins kanë aventurat më të mahnitshme. Ajo të gjitha fillon kur Moominpappa përpiqet në një kapelë magjik i cili i bën gjërat emocionuese dhe funny ndodhë.

Size: 129 x 198mm

Faqe: 160

Publikuar: 30 gusht 1973

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 6,99

Finn Family Moomintroll (Paperback)

£ 6,99

Varfër pak djalë! Ai kishte qenë kthyer në një kafshë shumë e çuditshme të vërtetë ...

Edhe pse ata janë krijesa të vogla, yndyrë dhe i trembur, Moomins kanë aventurat më të mahnitshme. Ajo të gjitha fillon kur Moominpappa përpiqet në një kapelë magjik i cili i bën gjërat emocionuese dhe funny ndodhë.

Size: 129 x 198mm

Faqe: 160

Publikuar: 30 gusht 1973

Botues : P uffin

Finn Family Moomintroll (libër me kapak kartoni) £ 12,99

Finn Family Moomintroll (libër me kapak kartoni)

Finn Family Moomintroll (libër me kapak kartoni)

Moomintroll është i gëzuar dhe topolak dhe jeton në Moominvalley magjike me nënën e tij, Moominmamma, atit të tij, Moominpappa dhe të gjithë miqtë e tyre. Gjatë dimrit prehem Moomins, por para se ata të shkojnë për të fjetur ata të mbushur tummies e tyre të plota e pineneedles. Në pranverë ata zgjohen, e gatshme për aventurat fun-mbushur e tyre verore. Kjo është historia në të cilën Moomintroll gjen një kapelë të madhe - një hat magjike lugat, jo më pak. . .

Size: 129 x 198mm

Faqe: 160

Publikuar: 6 gusht, 2009

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: 12,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Finn Family Moomintroll (libër me kapak kartoni)

£ 12,99

Moomintroll është i gëzuar dhe topolak dhe jeton në Moominvalley magjike me nënën e tij, Moominmamma, atit të tij, Moominpappa dhe të gjithë miqtë e tyre. Gjatë dimrit prehem Moomins, por para se ata të shkojnë për të fjetur ata të mbushur tummies e tyre të plota e pineneedles. Në pranverë ata zgjohen, e gatshme për aventurat fun-mbushur e tyre verore. Kjo është historia në të cilën Moomintroll gjen një kapelë të madhe - një hat magjike lugat, jo më pak. . .

Size: 129 x 198mm

Faqe: 160

Publikuar: 6 gusht, 2009

Botues : P uffin

Comet në Moominland (Paperback) £ 5,99

Comet në Moominland (Paperback)

Comet në Moominland (Paperback)

Një kometë po shpejton drejt Tokës dhe askush nuk e di se çfarë të bëjë! Do të shkatërrojë çdo gjë dhe të gjithë? Moomintroll vendos për të gjetur jashtë. Pra, me Sniff, ai vendos jashtë në një ekspeditë që premton të jetë e mbushur me aventura dhe eksitim!

Size: 129 x 198mm

Faqe: 160

Publikuar: 22 shkurt 1973

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 5,99

Comet në Moominland (Paperback)

£ 5,99

Një kometë po shpejton drejt Tokës dhe askush nuk e di se çfarë të bëjë! Do të shkatërrojë çdo gjë dhe të gjithë? Moomintroll vendos për të gjetur jashtë. Pra, me Sniff, ai vendos jashtë në një ekspeditë që premton të jetë e mbushur me aventura dhe eksitim!

Size: 129 x 198mm

Faqe: 160

Publikuar: 22 shkurt 1973

Botues : P uffin

Libër rreth Moomin, Mymble dhe pak e mia £ 9,99

Libër rreth Moomin, Mymble dhe pak e mia

Libër rreth Moomin, Mymble dhe pak e mia

Ne jemi krenar për të paraqitur origjinale të plotë Moomin ngjyra libër foto me papërmbajtshëm e saj cut-out harton faqe dhe tekst të gjallë rimues në një version të ri nga njëri prej poetëve të Britanisë yll, Sophie Hannah. Në një lojë të lezetshëm, kurioze të asaj që vjen më pas, Moomintroll udhëton nëpër pyll për të marrë në shtëpi me qumësht për Moominmamma. Një udhëtim i thjeshtë shndërrohet në një aventurë gjallë si Moomintroll plotëson Mymble, i cili ka humbur motrën e saj, My Little. Së bashku mënyrë, ata durojnë hijinks të gjitha personazhet simpatik Moomin të botës, duke përfshirë Fillijonks dhe Hattifatteners. Do Moomintroll ndonjëherë bëjnë atë shtëpi të sigurt dhe të shëndoshë?

Një tregim i bukur dhe i egërsuar nga autori Tove fëmijëve vlerësua ndërkombëtarisht e Jansson, ky libër foto është i sigurt për të gudulis idhujt e prindërve dhe fëmijët, si dhe tifozët Moomintroll kudo!

Sasi

Çmimi: £ 9,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Libër rreth Moomin, Mymble dhe pak e mia

£ 9,99

Ne jemi krenar për të paraqitur origjinale të plotë Moomin ngjyra libër foto me papërmbajtshëm e saj cut-out harton faqe dhe tekst të gjallë rimues në një version të ri nga njëri prej poetëve të Britanisë yll, Sophie Hannah. Në një lojë të lezetshëm, kurioze të asaj që vjen më pas, Moomintroll udhëton nëpër pyll për të marrë në shtëpi me qumësht për Moominmamma. Një udhëtim i thjeshtë shndërrohet në një aventurë gjallë si Moomintroll plotëson Mymble, i cili ka humbur motrën e saj, My Little. Së bashku mënyrë, ata durojnë hijinks të gjitha personazhet simpatik Moomin të botës, duke përfshirë Fillijonks dhe Hattifatteners. Do Moomintroll ndonjëherë bëjnë atë shtëpi të sigurt dhe të shëndoshë?

Një tregim i bukur dhe i egërsuar nga autori Tove fëmijëve vlerësua ndërkombëtarisht e Jansson, ky libër foto është i sigurt për të gudulis idhujt e prindërve dhe fëmijët, si dhe tifozët Moomintroll kudo!

Loading Përditësimi ...
Faqet: «I pari <Previous 1 2