Moomin Bowl - Little im

£ 22,95

Përkohësisht nga të aksioneve

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet dashamirës e Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Slotte-Elevant ka projektuar të lezetshëm kupat Moomin në përputhje me vizatimet origjinale. Mirë se vini në Moomin Luginën!

Shenjë dalluese
Arabia

Projektues
Tove Slotte-Elevant

Materiali: Porcelani.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse-provë.