Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Large)

£ 33,00 Futeni në kosh

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Large)

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seritë Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt të shitur jubileut, dy euro do t'i dhurohen UNICEF i cili mbështet edukimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seritë Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Ilustrime kavanoza 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Karakteret më të vogla familjare Moomin zbukuro kavanoz të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkt të mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen e trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoren për magazinimin mementoes, stoli ose kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Saudite

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 50cl.

Sasia 1 copë

Udhëzimet e kujdesit Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Sasi

Çmimi: 33,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Large)

£ 33,00

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seritë Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt të shitur jubileut, dy euro do t'i dhurohen UNICEF i cili mbështet edukimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seritë Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Ilustrime kavanoza 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Karakteret më të vogla familjare Moomin zbukuro kavanoz të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkt të mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen e trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoren për magazinimin mementoes, stoli ose kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Saudite

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 50cl.

Sasia 1 copë

Udhëzimet e kujdesit Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seritë Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt të shitur jubileut, dy euro do t'i dhurohen UNICEF i cili mbështet edukimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seritë Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Ilustrime kavanoza 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Karakteret më të vogla familjare Moomin zbukuro kavanoz të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkt të mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen e trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoren për magazinimin mementoes, stoli ose kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Saudite

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 50cl.

Sasia 1 copë

Udhëzimet e kujdesit Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë