Moomin fëmijëve Rights Watch - Yellow, Snorkmaiden

£ 24,95

Përkohësisht nga të aksioneve

Lehtë për të lexuar dials ndihmëtarë për të ndihmuar fëmijët, shiritat të rehatshme dhe të bukur Snorkmaiden grafike do të thotë se këta mësues Koha janë të garantuara për të fituar zemrat dhe mendjet e fëmijëve çdo ku!

Dial Diametri: 2,3 cm.
Gjerësia Rrip: 1.2 cm.
Gjatesia: 20.5 cm.
Materiali: poliuretani.
Features: rezistent ndaj ujit.
Baterinë e përfshirë.
1 vit garanci.