Moomin Rights Watch - Zi, Moomintroll me brilant

£ 29,95 Futeni në kosh

Moomin Rights Watch - Zi, Moomintroll me brilant

Kjo watch është menduar për të rinjtë të cilët kanë rënë në dashuri me Moomintroll dhe Bling!

Gjithashtu në dispozicion në të bardhë.

Dial Diametri: 3,5 cm.

Rrip Gjerësia: 1.4 cm.

Lartësia: 23 cm.

Bateria e përfshirë.

1 vit garanci.

Sasia

Çmimi: 29,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rights Watch - Zi, Moomintroll me brilant

£ 29,95

Kjo watch është menduar për të rinjtë të cilët kanë rënë në dashuri me Moomintroll dhe Bling!

Gjithashtu në dispozicion në të bardhë.

Dial Diametri: 3,5 cm.

Rrip Gjerësia: 1.4 cm.

Lartësia: 23 cm.

Bateria e përfshirë.

1 vit garanci.

Kjo watch është menduar për të rinjtë të cilët kanë rënë në dashuri me Moomintroll dhe Bling!

Gjithashtu në dispozicion në të bardhë.

Dial Diametri: 3,5 cm.

Rrip Gjerësia: 1.4 cm.

Lartësia: 23 cm.

Bateria e përfshirë.

1 vit garanci.

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>