Moomin Shikojnë - White, Moomintroll me gurë

£ 29,95

Përkohësisht nga të aksioneve

Kjo watch është menduar për të rinjtë të cilët kanë rënë në dashuri me Moomintroll dhe Bling!

Gjithashtu në dispozicion në të zezë.

Dial Diametri: 3,5 cm.
Gjerësia Rrip: 1.4 cm.
Lartësia: 23 cm.
Baterinë e përfshirë.
1 vit garanci.