Moomin aventurë Leviz - shtambë, E re për vitin 2013 £ 33,00

Moomin aventurë Leviz - shtambë, E re për vitin 2013

Moomin aventurë Leviz - shtambë, E re për vitin 2013

I dashur varg Saudite Moomin sendesh do të plotësohet me një seri të re Move Moomin aventurën në fillim të shtatorit. Seri gri, e zezë dhe e bardhë është e theksuar me detaje trëndafili. Seri gjashtë-copë është i përshtatshëm për të gjitha rastet, ndriçimin ditë dhe frymëzues të gjithë familjen për të filluar aventurat e ditës. Arabias re seri Moomin aventurë Leviz shton pesë objekte të reja në varg takëm Moomin, ku personazhet janë të dashur që ka aventurat ndërsa lëviz nga Moomin luginës për të ikur nga një kometë. Seri është e frymëzuar nga Moomin librit dhe Kometës shkruar nga Tove Jansson në vitin 1946 dhe një libër komik me të njëjtin emër.

Vepra arti për serinë tërheq nga Tove Jansson dhe është projektuar nga Tove Slotte, i cili e ka ilustruar edhe tjetrën seri Moomin sendesh. Moomin aventurë Leviz seri përbëhet nga gjashtë pjesë: turi, pjatë, tas, shtambë dhe një enë në dy madhësi të ndryshme. Seri harmonike dhe plot ngjyra sjell gëzim për të vendosur parametrat dhe ngjyrë në jetën e përditshme. Artikujt janë të lehtë për ndeshjen me takëm Saudite vetme-ngjyra dhe seri të tjera Moomin.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Mban: 1L

Sasia: 1 copë

Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Sasi

Çmimi: 33,00 £

Moomin aventurë Leviz - shtambë, E re për vitin 2013

£ 33,00

I dashur varg Saudite Moomin sendesh do të plotësohet me një seri të re Move Moomin aventurën në fillim të shtatorit. Seri gri, e zezë dhe e bardhë është e theksuar me detaje trëndafili. Seri gjashtë-copë është i përshtatshëm për të gjitha rastet, ndriçimin ditë dhe frymëzues të gjithë familjen për të filluar aventurat e ditës. Arabias re seri Moomin aventurë Leviz shton pesë objekte të reja në varg takëm Moomin, ku personazhet janë të dashur që ka aventurat ndërsa lëviz nga Moomin luginës për të ikur nga një kometë. Seri është e frymëzuar nga Moomin librit dhe Kometës shkruar nga Tove Jansson në vitin 1946 dhe një libër komik me të njëjtin emër.

Vepra arti për serinë tërheq nga Tove Jansson dhe është projektuar nga Tove Slotte, i cili e ka ilustruar edhe tjetrën seri Moomin sendesh. Moomin aventurë Leviz seri përbëhet nga gjashtë pjesë: turi, pjatë, tas, shtambë dhe një enë në dy madhësi të ndryshme. Seri harmonike dhe plot ngjyra sjell gëzim për të vendosur parametrat dhe ngjyrë në jetën e përditshme. Artikujt janë të lehtë për ndeshjen me takëm Saudite vetme-ngjyra dhe seri të tjera Moomin.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Mban: 1L

Sasia: 1 copë

Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Moomin Rasti jastëk - Zemra £ 12,00

Moomin Rasti jastëk - Zemra

Moomin Rasti jastëk - Zemra

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rasti jastëk - Zemra

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin Rasti jastëk - litar £ 12,00

Moomin Rasti jastëk - litar

Moomin Rasti jastëk - litar

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rasti jastëk - litar

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Rasti jastëk Moomin - Wake Up! £ 12,00

Rasti jastëk Moomin - Wake Up!

Rasti jastëk Moomin - Wake Up!

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Rasti jastëk Moomin - Wake Up!

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin Rasti jastëk - Moomin Night £ 12,00

Moomin Rasti jastëk - Moomin Night

Moomin Rasti jastëk - Moomin Night

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rasti jastëk - Moomin Night

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Rasti jastëk Moomin - Hug £ 12,00

Rasti jastëk Moomin - Hug

Rasti jastëk Moomin - Hug

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Rasti jastëk Moomin - Hug

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin Rasti jastëk - shtrati Perfect £ 12,00

Moomin Rasti jastëk - shtrati Perfect

Moomin Rasti jastëk - shtrati Perfect

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rasti jastëk - shtrati Perfect

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin Rasti jastëk - Larja e Tail £ 12,00

Moomin Rasti jastëk - Larja e Tail

Moomin Rasti jastëk - Larja e Tail

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rasti jastëk - Larja e Tail

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin Rasti jastëk - Fjetur Moomin £ 12,00

Moomin Rasti jastëk - Fjetur Moomin

Moomin Rasti jastëk - Fjetur Moomin

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rasti jastëk - Fjetur Moomin

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin turi 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve £ 19,95

Moomin turi 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

Moomin turi 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

Turi sezonale për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin turi për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Vëllimi: 0,3 l.

Sasi

Çmimi: 19,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

£ 19,95

Turi sezonale për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin turi për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Vëllimi: 0,3 l.

Moomin Bowl 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve £ 29,95

Moomin Bowl 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

Moomin Bowl 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

Në dispozicion për para-rendit tani!

Sezonale Bowl për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin tas për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Sasi

Çmimi: 29,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Bowl 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

£ 29,95

Në dispozicion për para-rendit tani!

Sezonale Bowl për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin tas për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Moomin Mini kriklla - nën pemën e Krishtlindjes 2013 £ 19,95

Moomin Mini kriklla - nën pemën e Krishtlindjes 2013

Moomin Mini kriklla - nën pemën e Krishtlindjes 2013

Moomin Mini kriklla për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin turi për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Lartësia: 3 cm x Diametri: 2,5 cm

Pak e 4.

Sasi

Çmimi: 19,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Mini kriklla - nën pemën e Krishtlindjes 2013

£ 19,95

Moomin Mini kriklla për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin turi për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Lartësia: 3 cm x Diametri: 2,5 cm

Pak e 4.

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (hallë) £ 8,00

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (hallë)

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (hallë)

Produkt Sezonale nga 'nën pemën e Krishtlindjes' seri.

Designed by artist Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato për produktet e tjera në seri e Krishtlindjeve.

Made e 18/10 çelik inox

Sasi

Çmimi: £ 8,00

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (hallë)

£ 8,00

Produkt Sezonale nga 'nën pemën e Krishtlindjes' seri.

Designed by artist Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato për produktet e tjera në seri e Krishtlindjeve.

Made e 18/10 çelik inox

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (Moomintroll) £ 8,00

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (Moomintroll)

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (Moomintroll)

Produkt Sezonale nga 'nën pemën e Krishtlindjes' seri. Designed by artist Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato për produktet e tjera në seri e Krishtlindjeve.

Made e 18/10 çelik inox

Sasi

Çmimi: £ 8,00

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (Moomintroll)

£ 8,00

Produkt Sezonale nga 'nën pemën e Krishtlindjes' seri. Designed by artist Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato për produktet e tjera në seri e Krishtlindjeve.

Made e 18/10 çelik inox

Clip çantë - Pak My (Large) £ 9,95

Clip çantë - Pak My (Large)

Clip çantë - Pak My (Large)

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 12 x 18 cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Clip çantë - Pak My (Large)

£ 9,95

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 12 x 18 cm

Clip çantë - Pak My (Small) £ 9,95

Clip çantë - Pak My (Small)

Clip çantë - Pak My (Small)

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 0.7 x 13.5 x 12 cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 9,95

Clip çantë - Pak My (Small)

£ 9,95

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 0.7 x 13.5 x 12 cm

Clip çantë - të Zi, Moomintroll (Large) £ 12,50

Clip çantë - të Zi, Moomintroll (Large)

Clip çantë - të Zi, Moomintroll (Large)

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 21 x 11.5 cm

Sasi

Çmimi: 12,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Clip çantë - të Zi, Moomintroll (Large)

£ 12,50

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 21 x 11.5 cm

Clip çantë - të Zi, Moomintroll £ 12,50

Clip çantë - të Zi, Moomintroll

Clip çantë - të Zi, Moomintroll

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 19 x 18.5 cm

Sasi

Çmimi: 12,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Clip çantë - të Zi, Moomintroll

£ 12,50

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 19 x 18.5 cm

Moomin Travel turi - Koha Tea £ 17,50

Moomin Travel turi - Koha Tea

Moomin Travel turi - Koha Tea

Nëse ju jeni një tip etur sportiv apo një lover kafe kjo 'Moomin Çaj më' Travel turi është bërë për ju. Kjo, vakum-izoluar turi double-mur do të mbani pije tuaj të nxehtë të nxehtë për deri në 4 orë dhe pije tuaj ftohtë të ftohtë për deri në 12 orë.

Size: 19 x 8 x 8cm

Kapaciteti: 0.47L

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: 17,50 £

Moomin Travel turi - Koha Tea

£ 17,50

Nëse ju jeni një tip etur sportiv apo një lover kafe kjo 'Moomin Çaj më' Travel turi është bërë për ju. Kjo, vakum-izoluar turi double-mur do të mbani pije tuaj të nxehtë të nxehtë për deri në 4 orë dhe pije tuaj ftohtë të ftohtë për deri në 12 orë.

Size: 19 x 8 x 8cm

Kapaciteti: 0.47L

Moomin Travel turi - të Zi £ 17,50

Moomin Travel turi - të Zi

Moomin Travel turi - të Zi

Nëse ju jeni një tip etur sportiv apo një dashnor kafe kjo Moomin Travel turi është bërë për ju. Kjo, vakum-izoluar turi double-mur do të mbani pije tuaj të nxehtë të nxehtë për deri në 4 orë dhe pije tuaj ftohtë të ftohtë për deri në 12 orë.

Size: 19 x 8cm

Kapaciteti: 0.47L

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Moomin Travel turi - të Zi

£ 17,50

Nëse ju jeni një tip etur sportiv apo një dashnor kafe kjo Moomin Travel turi është bërë për ju. Kjo, vakum-izoluar turi double-mur do të mbani pije tuaj të nxehtë të nxehtë për deri në 4 orë dhe pije tuaj ftohtë të ftohtë për deri në 12 orë.

Size: 19 x 8cm

Kapaciteti: 0.47L

Moomin Shtëpia £ 79,95

Moomin Shtëpia

Moomin Shtëpia

Probabilitet më të kërkuar Moomin lodër!

Moomin House përfshijnë 9 shifra: Moomin, Snufkin, pak e mia, nuhatje, Moominmamma, Moominpappa, Snorkmaiden, Snork dhe Hemulen

H: 38cm

Sasi

Çmimi: 79,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shtëpia

£ 79,95

Probabilitet më të kërkuar Moomin lodër!

Moomin House përfshijnë 9 shifra: Moomin, Snufkin, pak e mia, nuhatje, Moominmamma, Moominpappa, Snorkmaiden, Snork dhe Hemulen

H: 38cm

Moomin Silicone Ice Cube tray £ 9,50

Moomin Silicone Ice Cube tray

Moomin Silicone Ice Cube tray

Gjithkush pëlqen Moomins! Tani ju mund të vënë atë në pije tuaj too!

Kjo tabaka si dhe të jetë e madhe për Moomin kube akulli në një ditë të nxehtë ajo është gjithashtu ideale për të bërë një çokollatë pak ose pelte Moomins!

Size: 20 x 17 x 2 cm

Sasi

Çmimi: £ 9,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Silicone Ice Cube tray

£ 9,50

Gjithkush pëlqen Moomins! Tani ju mund të vënë atë në pije tuaj too!

Kjo tabaka si dhe të jetë e madhe për Moomin kube akulli në një ditë të nxehtë ajo është gjithashtu ideale për të bërë një çokollatë pak ose pelte Moomins!

Size: 20 x 17 x 2 cm

Moomin Umbrella £ 12,00

Moomin Umbrella

Moomin Umbrella

Mbroni veten nga shiu dhe të qëndrojë në turmë me këtë ombrellë bukur Moomins.

H: 89cm
Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Umbrella

£ 12,00

Mbroni veten nga shiu dhe të qëndrojë në turmë me këtë ombrellë bukur Moomins.

H: 89cm
Moomin Mini Silicone shpatull - White / Red £ 3,95

Moomin Mini Silicone shpatull - White / Red

Moomin Mini Silicone shpatull - White / Red

Kjo Moomin mini silikoni shpatull është e përkryer për përhapjen, krem, përzierjen me sasi të vogla, si dhe scraping nga kavanoza.

Në dispozicion në të bardhë (pak Tim) apo të kuqe (Moomintroll)

H: 21cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 3,95

Moomin Mini Silicone shpatull - White / Red

£ 3,95

Kjo Moomin mini silikoni shpatull është e përkryer për përhapjen, krem, përzierjen me sasi të vogla, si dhe scraping nga kavanoza.

Në dispozicion në të bardhë (pak Tim) apo të kuqe (Moomintroll)

H: 21cm

Moomin Mini Silicone shpatull - Pink / Blue £ 3,95

Moomin Mini Silicone shpatull - Pink / Blue

Moomin Mini Silicone shpatull - Pink / Blue

Kjo Moomin mini silikoni shpatull është e përkryer për përhapjen, krem, përzierjen me sasi të vogla, si dhe scraping nga kavanoza.

Në dispozicion në rozë (Snorkmaiden) ose blu (Moomintroll)

H: 21cm

Sasi

Çmimi: £ 3,95

Moomin Mini Silicone shpatull - Pink / Blue

£ 3,95

Kjo Moomin mini silikoni shpatull është e përkryer për përhapjen, krem, përzierjen me sasi të vogla, si dhe scraping nga kavanoza.

Në dispozicion në rozë (Snorkmaiden) ose blu (Moomintroll)

H: 21cm

Moomin akrilik tumblers (Set prej 4) £ 14,95

Moomin akrilik tumblers (Set prej 4)

Moomin akrilik tumblers (Set prej 4)

Ka shërbyer në këto tumblers Moomin, lëng ose qumësht bëhet një trajtojnë të veçantë! Akrilik bën ata të përballueshme dhe të lehtë për t'u kujdesur për - pa xhama të thyer për t'u shqetësuar rreth.

Set prej 4 tumblers akrilik.

H: 11 cm x Dia: 7.5cm

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin akrilik tumblers (Set prej 4)

£ 14,95

Ka shërbyer në këto tumblers Moomin, lëng ose qumësht bëhet një trajtojnë të veçantë! Akrilik bën ata të përballueshme dhe të lehtë për t'u kujdesur për - pa xhama të thyer për t'u shqetësuar rreth.

Set prej 4 tumblers akrilik.

H: 11 cm x Dia: 7.5cm

Moomin Silicone Grabber £ 9,95

Moomin Silicone Grabber

Moomin Silicone Grabber

Kjo rrëmbyes silikoni Moomin mbron duart ndërsa duke marrë ushqimin në dhe nga përvëlim. Kjo e bën të lehtë për të hequr pots nxehtë, pllaka, dhe enët nga furra apo mikrovalë.

Size: 2 x 31 x 18 cm

Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Silicone Grabber

£ 9,95

Kjo rrëmbyes silikoni Moomin mbron duart ndërsa duke marrë ushqimin në dhe nga përvëlim. Kjo e bën të lehtë për të hequr pots nxehtë, pllaka, dhe enët nga furra apo mikrovalë.

Size: 2 x 31 x 18 cm

Moomin Hitch shishe £ 9,50

Moomin Hitch shishe

Moomin Hitch shishe

Tani ju mund të ndalojë duke blerë ujë në shishe për të kursyer para dhe të mjedisit, me shishe Hydration Moomin. Kjo shishe është krejtësisht rimbushëse dhe reusable, kështu që ju nuk do të duhet për të mbajtur të blerë ujë në shishe vetëm për të hedhur shishe plastike jashtë, dhe ka edhe një carabiner metalike bashkangjitur kapak kështu që ju mund të autostop atë në biçikletë tuaj, qese ose shpinës.

Në dispozicion në ngjyrë blu apo rozë.

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 9,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Hitch shishe

£ 9,50

Tani ju mund të ndalojë duke blerë ujë në shishe për të kursyer para dhe të mjedisit, me shishe Hydration Moomin. Kjo shishe është krejtësisht rimbushëse dhe reusable, kështu që ju nuk do të duhet për të mbajtur të blerë ujë në shishe vetëm për të hedhur shishe plastike jashtë, dhe ka edhe një carabiner metalike bashkangjitur kapak kështu që ju mund të autostop atë në biçikletë tuaj, qese ose shpinës.

Në dispozicion në ngjyrë blu apo rozë.

Shifrat Moomins - Set prej 3 (Boys) £ 12,00

Shifrat Moomins - Set prej 3 (Boys)

Shifrat Moomins - Set prej 3 (Boys)

Set nga 3 shifra Moomins përfshin Moomintroll, Moominpappa dhe Snufkin. Shifrat kanë krah të luajtshme dhe të vjen në kuti e bukur dhuratë.

Box Madhësia: 5 x 14,2 x 19,2 cm

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Shifrat Moomins - Set prej 3 (Boys)

£ 12,00

Set nga 3 shifra Moomins përfshin Moomintroll, Moominpappa dhe Snufkin. Shifrat kanë krah të luajtshme dhe të vjen në kuti e bukur dhuratë.

Box Madhësia: 5 x 14,2 x 19,2 cm

Shifrat Moomins - Set prej 3 (Girls) £ 12,00

Shifrat Moomins - Set prej 3 (Girls)

Shifrat Moomins - Set prej 3 (Girls)

Set nga 3 shifra Moomins përfshin Moominmamma, Snorkmaiden dhe pak e mi. Shifrat kanë armë të luajtshme dhe vjen në një kuti të bukur dhuratë.

Box Madhësia: 5 x 14,2 x 19,2 cm

(Në imazhin e treguar pa kuti)

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Shifrat Moomins - Set prej 3 (Girls)

£ 12,00

Set nga 3 shifra Moomins përfshin Moominmamma, Snorkmaiden dhe pak e mi. Shifrat kanë armë të luajtshme dhe vjen në një kuti të bukur dhuratë.

Box Madhësia: 5 x 14,2 x 19,2 cm

(Në imazhin e treguar pa kuti)

Shifrat Moomin Family - Set prej 4 £ 9,95

Shifrat Moomin Family - Set prej 4

Shifrat Moomin Family - Set prej 4

Set i 4 figurave Moomin përfshin Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa. Shifrat kanë armë të luajtshme dhe të vijë me një kuti e bukur dhuratë.

Box Size: 3 x 14 x 12 cm

Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Shifrat Moomin Family - Set prej 4

£ 9,95

Set i 4 figurave Moomin përfshin Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa. Shifrat kanë armë të luajtshme dhe të vijë me një kuti e bukur dhuratë.

Box Size: 3 x 14 x 12 cm

Shifrat Moomin Family - Set prej 5 £ 9,95

Shifrat Moomin Family - Set prej 5

Shifrat Moomin Family - Set prej 5

Set 5 figurave Moomin përfshin Hemulen, Snork, nuhatje, vogël e mia dhe Snufkin. Shifrat kanë armë të luajtshme dhe të vijë me një kuti e bukur dhuratë.

Box Size: 3 x 14 x 12 cm

Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Shifrat Moomin Family - Set prej 5

£ 9,95

Set 5 figurave Moomin përfshin Hemulen, Snork, nuhatje, vogël e mia dhe Snufkin. Shifrat kanë armë të luajtshme dhe të vijë me një kuti e bukur dhuratë.

Box Size: 3 x 14 x 12 cm

Loading Përditësimi ...
Faqet: 1 2 3 4 Tjetra> E fundit »