Moomin smalt Retro turi - Stinky / Small

£ 12,95

Përkohësisht nga të aksioneve

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë që e do Moomin!

Materiali: metal Enameled.

Mban 2,5 dl.