Moomin fëmijëve platformës - Pink

£ 14,99

Përkohësisht nga të aksioneve

Made nga mushama goxha trëndafili, ajo është e shtypur me një imazh të Snorkmaiden duke qëndruar pranë një shkurre trëndafili, me një trëndafil në flokët e saj, të gjithë kundër një sfond të bardhë me lule.

Size: H41 x W38cm (band qafë nuk përfshihen)

Të përshtatshme për fëmijët e moshës 3-6 vjet.

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>