Shami japoneze

Shami japoneze £ 17,50

Moomin Handkerchief- Hattifattener Farërat / Y

Moomin Handkerchief- Hattifattener Farërat / Y

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Kjo është një skenë nga komik Moomin kur Moomintroll menduar se ai kishte mbjellë një farë e një fruti të quajtur fruta mix, kur në realitet ai kishte mbjellë hattifattener fara. Tymi vjen nga tub Snufkin simbolizon mënyrën se si 3 prej tyre ndjehen.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Handkerchief- Hattifattener Farërat / Y

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Kjo është një skenë nga komik Moomin kur Moomintroll menduar se ai kishte mbjellë një farë e një fruti të quajtur fruta mix, kur në realitet ai kishte mbjellë hattifattener fara. Tymi vjen nga tub Snufkin simbolizon mënyrën se si 3 prej tyre ndjehen.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Handkerchief- Hattifattener Farërat / G £ 17,50

Moomin Handkerchief- Hattifattener Farërat / G

Moomin Handkerchief- Hattifattener Farërat / G

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Kjo është një skenë nga komik Moomin kur Moomintroll menduar se ai kishte mbjellë një farë e një fruti të quajtur fruta mix, kur në realitet ai kishte mbjellë hattifattener fara. Tymi vjen nga tub Snufkin simbolizon mënyrën se si 3 prej tyre ndjehen.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Handkerchief- Hattifattener Farërat / G

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Kjo është një skenë nga komik Moomin kur Moomintroll menduar se ai kishte mbjellë një farë e një fruti të quajtur fruta mix, kur në realitet ai kishte mbjellë hattifattener fara. Tymi vjen nga tub Snufkin simbolizon mënyrën se si 3 prej tyre ndjehen.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Takimi Marran / G £ 17,50

Moomin Shami - Takimi Marran / G

Moomin Shami - Takimi Marran / G

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Takimi Marran / G

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Takim Marran / B £ 17,50

Moomin Shami - Takim Marran / B

Moomin Shami - Takim Marran / B

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Takim Marran / B

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - ngjyra të ndezura mbledhje / Bl £ 17,50

Moomin Shami - ngjyra të ndezura mbledhje / Bl

Moomin Shami - ngjyra të ndezura mbledhje / Bl

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - ngjyra të ndezura mbledhje / Bl

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - ngjyra të ndezura mbledhje / br £ 17,50

Moomin Shami - ngjyra të ndezura mbledhje / br

Moomin Shami - ngjyra të ndezura mbledhje / br

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - ngjyra të ndezura mbledhje / br

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Ja ku jam / Pink £ 17,50

Moomin Shami - Ja ku jam / Pink

Moomin Shami - Ja ku jam / Pink

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Ja ku jam / Pink

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Ja ku jam / Gjelbër £ 17,50

Moomin Shami - Ja ku jam / Gjelbër

Moomin Shami - Ja ku jam / Gjelbër

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Ja ku jam / Gjelbër

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Moonlight Mystery / B £ 17,50

Moomin Shami - Moonlight Mystery / B

Moomin Shami - Moonlight Mystery / B

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Moonlight Mystery / B

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Moonlight Mystery / P £ 17,50

Moomin Shami - Moonlight Mystery / P

Moomin Shami - Moonlight Mystery / P

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Moonlight Mystery / P

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Shall Little tim / Jetë £ 17,50

Moomin Shami - Shall Little tim / Jetë

Moomin Shami - Shall Little tim / Jetë

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Shall Little tim / Jetë

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Shall Little tim / Blue £ 17,50

Moomin Shami - Shall Little tim / Blue

Moomin Shami - Shall Little tim / Blue

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Fëmijët janë duke luajtur me shall duke endura nga Mymble. Karakteristika dalluese kjo foto janë vlera të shumta e vëllezërit e motrat Little tim. Kjo pjesë është theksuar nga Pak My marrë qëndrimin e saj karakteristike imponuar duke i hedhur sytë nga këndi i syrit të saj në motrën e saj më të vjetër, vajzës së Mymble dhe nënën e saj, Mymble.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Shall Little tim / Blue

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Fëmijët janë duke luajtur me shall duke endura nga Mymble. Karakteristika dalluese kjo foto janë vlera të shumta e vëllezërit e motrat Little tim. Kjo pjesë është theksuar nga Pak My marrë qëndrimin e saj karakteristike imponuar duke i hedhur sytë nga këndi i syrit të saj në motrën e saj më të vjetër, vajzës së Mymble dhe nënën e saj, Mymble.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Wallpaper / Blue £ 17,50

Moomin Shami - Wallpaper / Blue

Moomin Shami - Wallpaper / Blue

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Dizajni sfiduese me të gjitha personazhet në 'rear-ballafaqohet ". Përveç anëtarëve të rregullt të Detit të mirë dhe Stinky janë në kërkim në sfond Makeover mommy në interesante, pak i shqetësuar ??

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Wallpaper / Blue

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Dizajni sfiduese me të gjitha personazhet në 'rear-ballafaqohet ". Përveç anëtarëve të rregullt të Detit të mirë dhe Stinky janë në kërkim në sfond Makeover mommy në interesante, pak i shqetësuar ??

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Wallpaper / Orange £ 17,50

Moomin Shami - Wallpaper / Orange

Moomin Shami - Wallpaper / Orange

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Dizajni sfiduese me të gjitha personazhet në 'rear-ballafaqohet ". Përveç anëtarëve të rregullt të Detit të mirë dhe Stinky janë në kërkim në sfond Makeover mommy në interesante, pak i shqetësuar ??

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Wallpaper / Orange

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Dizajni sfiduese me të gjitha personazhet në 'rear-ballafaqohet ". Përveç anëtarëve të rregullt të Detit të mirë dhe Stinky janë në kërkim në sfond Makeover mommy në interesante, pak i shqetësuar ??

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Pushim Koha / Purple £ 17,50

Moomin Shami - Pushim Koha / Purple

Moomin Shami - Pushim Koha / Purple

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Moomintroll është humbur në mendimet e tij në një pyll i madh me bimë misterioze. Pyjet si kjo janë të zakonshme në botën e Tove-së. Ky pyll është një kombinim i një origjinali Tove dhe krijimin e zotit Suzuki. Kujtimet e zotit SUZUKI e fëmijërisë janë mbivendosur në këtë foto.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Pushim Koha / Purple

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Moomintroll është humbur në mendimet e tij në një pyll i madh me bimë misterioze. Pyjet si kjo janë të zakonshme në botën e Tove-së. Ky pyll është një kombinim i një origjinali Tove dhe krijimin e zotit Suzuki. Kujtimet e zotit SUZUKI e fëmijërisë janë mbivendosur në këtë foto.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Pushim Koha / Gjelbër £ 17,50

Moomin Shami - Pushim Koha / Gjelbër

Moomin Shami - Pushim Koha / Gjelbër

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Moomintroll është humbur në mendimet e tij në një pyll i madh me bimë misterioze. Pyjet si kjo janë të zakonshme në botën e Tove-së. Ky pyll është një kombinim i një origjinali Tove dhe krijimin e zotit Suzuki. Kujtimet e zotit SUZUKI e fëmijërisë janë mbivendosur në këtë foto.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Pushim Koha / Gjelbër

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

Moomintroll është humbur në mendimet e tij në një pyll i madh me bimë misterioze. Pyjet si kjo janë të zakonshme në botën e Tove-së. Ky pyll është një kombinim i një origjinali Tove dhe krijimin e zotit Suzuki. Kujtimet e zotit SUZUKI e fëmijërisë janë mbivendosur në këtë foto.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Umbrella / Gjelbër £ 17,50

Moomin Shami - Umbrella / Gjelbër

Moomin Shami - Umbrella / Gjelbër

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

3 prej tyre kreu jashtë për aventurë në det, por të kandidojë në një stuhi të papritur shiu. Moomintroll ngrysur stares në 2 të cilët kanë sjellë calculatingly cadra e tyre. Nuhatje ka një vështrim pak më apologjetik në fytyrën e tij. Ndërkohë, Pak im shikon përpara pa një përkujdesje. Shprehjet mbi të gjitha fytyrat e tyre janë të paharrueshme.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Umbrella / Gjelbër

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

3 prej tyre kreu jashtë për aventurë në det, por të kandidojë në një stuhi të papritur shiu. Moomintroll ngrysur stares në 2 të cilët kanë sjellë calculatingly cadra e tyre. Nuhatje ka një vështrim pak më apologjetik në fytyrën e tij. Ndërkohë, Pak im shikon përpara pa një përkujdesje. Shprehjet mbi të gjitha fytyrat e tyre janë të paharrueshme.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Moomin Shami - Umbrella / Orange £ 17,50

Moomin Shami - Umbrella / Orange

Moomin Shami - Umbrella / Orange

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

3 prej tyre kreu jashtë për aventurë në det, por të kandidojë në një stuhi të papritur shiu. Moomintroll ngrysur stares në 2 të cilët kanë sjellë calculatingly cadra e tyre. Nuhatje ka një vështrim pak më apologjetik në fytyrën e tij. Ndërkohë, Pak im shikon përpara pa një përkujdesje. Shprehjet mbi të gjitha fytyrat e tyre janë të paharrueshme.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shami - Umbrella / Orange

£ 17,50

Unike dhe me stil ... si pjesë të artit. Perfect për kornizë!

Featured në këtë seksion është një shumëllojshmëri të gjerë të stileve dhe ngjyrave te shami me dizajn japoneze. Këto shami janë të sigurt për të bërë dhuratë të veçantë dhe të paharrueshme për çdo rast.

3 prej tyre kreu jashtë për aventurë në det, por të kandidojë në një stuhi të papritur shiu. Moomintroll ngrysur stares në 2 të cilët kanë sjellë calculatingly cadra e tyre. Nuhatje ka një vështrim pak më apologjetik në fytyrën e tij. Ndërkohë, Pak im shikon përpara pa një përkujdesje. Shprehjet mbi të gjitha fytyrat e tyre janë të paharrueshme.

Madhësia: 50 × 50 cm

Pëlhurë: 100% pambuk

Loading Përditësimi ...