Pranvera balonë

£ 17,50 Futeni në kosh

Pranvera balonë

Lezetshëm Moomin Pranvera shtypura vakum balonë. Është projektuar për të mbajtur pije të ftohtë pije të ftohtë dhe të nxehtë të nxehtë, duke e bërë atë të përsosur për çdo gjë nga qumështi në supë, dhe madje ka një rrip i dobishëm dore.

Madhësi: A mund të mbajë 500ml

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pranvera balonë

£ 17,50

Lezetshëm Moomin Pranvera shtypura vakum balonë. Është projektuar për të mbajtur pije të ftohtë pije të ftohtë dhe të nxehtë të nxehtë, duke e bërë atë të përsosur për çdo gjë nga qumështi në supë, dhe madje ka një rrip i dobishëm dore.

Madhësi: A mund të mbajë 500ml

Lezetshëm Moomin Pranvera shtypura vakum balonë. Është projektuar për të mbajtur pije të ftohtë pije të ftohtë dhe të nxehtë të nxehtë, duke e bërë atë të përsosur për çdo gjë nga qumështi në supë, dhe madje ka një rrip i dobishëm dore.

Madhësi: A mund të mbajë 500ml