Tray - Moominmamma

£ 19,99 Add To Cart

Tray - Moominmamma

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtimin e tyre të preferuar pak dhe disa lëng! Harton origjinale e Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është hartuar dorë nga thupër cilësi të lartë skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familja-drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent jugor suedez.

Size: 20 x 27 cm

Sasi

Çmimi: 19,99 £

Tray - Moominmamma

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtimin e tyre të preferuar pak dhe disa lëng! Harton origjinale e Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është hartuar dorë nga thupër cilësi të lartë skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familja-drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent jugor suedez.

Size: 20 x 27 cm

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtimin e tyre të preferuar pak dhe disa lëng! Harton origjinale e Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është hartuar dorë nga thupër cilësi të lartë skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familja-drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent jugor suedez.

Size: 20 x 27 cm

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>