Balonë Woodland

£ 14,00 Add To Cart

Balonë Woodland

Kjo veçori i lezetshëm faqore Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa jashtë për një shëtitje në pyll në një ditë vere. Lule bukur dhe kapakut të kuq me të vërtetë shndrit balonë, duke krijuar një accessory që do të bëjë një dhuratë të bukur për çdo tifoz Moomin.

Mund të mbajë 500ml

Sasi

Çmimi: 14,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Balonë Woodland

£ 14,00

Kjo veçori i lezetshëm faqore Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa jashtë për një shëtitje në pyll në një ditë vere. Lule bukur dhe kapakut të kuq me të vërtetë shndrit balonë, duke krijuar një accessory që do të bëjë një dhuratë të bukur për çdo tifoz Moomin.

Mund të mbajë 500ml

Kjo veçori i lezetshëm faqore Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa jashtë për një shëtitje në pyll në një ditë vere. Lule bukur dhe kapakut të kuq me të vërtetë shndrit balonë, duke krijuar një accessory që do të bëjë një dhuratë të bukur për çdo tifoz Moomin.

Mund të mbajë 500ml

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>