Katër dhuratë Piece Set

£ 22,95 Add To Cart

Katër dhuratë Piece Set

Moomin Katër dhuratë Piece Set nga Petit Jour përmban një Kupën Plate, tas, lugë dhe Double-trajtohen.

Të gjitha sendet janë të pjatalarëse sigurt.
Materiali: Melanie
Diametri i Plate: 21cm
Diametri i Bowl: 16.5cm
Madhësia e Kupës: 12cm x 7cm
Gjatësi e Spoon: 14cm
Madhësia e kuti dhuratë: 21 x 21 x 9 cm

Sasi

Çmimi: 22,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Katër dhuratë Piece Set

£ 22,95

Moomin Katër dhuratë Piece Set nga Petit Jour përmban një Kupën Plate, tas, lugë dhe Double-trajtohen.

Të gjitha sendet janë të pjatalarëse sigurt.
Materiali: Melanie
Diametri i Plate: 21cm
Diametri i Bowl: 16.5cm
Madhësia e Kupës: 12cm x 7cm
Gjatësi e Spoon: 14cm
Madhësia e kuti dhuratë: 21 x 21 x 9 cm

Moomin Katër dhuratë Piece Set nga Petit Jour përmban një Kupën Plate, tas, lugë dhe Double-trajtohen.

Të gjitha sendet janë të pjatalarëse sigurt.
Materiali: Melanie
Diametri i Plate: 21cm
Diametri i Bowl: 16.5cm
Madhësia e Kupës: 12cm x 7cm
Gjatësi e Spoon: 14cm
Madhësia e kuti dhuratë: 21 x 21 x 9 cm

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>