Lugë Melanie Foshnja

£ 1,95 Add To Cart

Lugë Melanie Foshnja

Një lugë të vërtetë e bukur featuring shumë të dashur karaktere Moomin. Trajtojë saj është një blu pastel, dhe karaktere janë të shkruara si në dorezë dhe kokë. Kjo do të bëjë një dhuratë të bukur.

Size: 14cm

Sasi

Çmimi: £ 1,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Lugë Melanie Foshnja

£ 1,95

Një lugë të vërtetë e bukur featuring shumë të dashur karaktere Moomin. Trajtojë saj është një blu pastel, dhe karaktere janë të shkruara si në dorezë dhe kokë. Kjo do të bëjë një dhuratë të bukur.

Size: 14cm

Një lugë të vërtetë e bukur featuring shumë të dashur karaktere Moomin. Trajtojë saj është një blu pastel, dhe karaktere janë të shkruara si në dorezë dhe kokë. Kjo do të bëjë një dhuratë të bukur.

Size: 14cm

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>