I lëvizshëm

£ 24,00 Add To Cart

I lëvizshëm

Kjo nuk është shumë herët për të ngulitin young'uns tuaja në rrugët e Moomins. Ky celular i bukur do të ul receptorin e telefonit mbi një krevat fëmijësh apo djep dhe ka 12 karaktere Moomin të rri si ju dëshironi në clamps lëvizshme. Përbëhet nga 6 shtylla të vogël të verdhë dhe 12 karaktere të mrekullueshme në mënyrë që ju mund të ndryshojë tërë celular në çdo kohë. Celular është i montuar në vargjet dhe preassembled me sistemin hallkë. Thjesht ul receptorin e telefonit deri karaktere tuaj të preferuar në shtylla, të ndryshuar ato sa herë që ju pëlqen, ose t'i varim kur lexoni një histori Moomin për fëmijën tuaj.

Një broshurë mbi karaktereve dhe historia pas botës Moomin është i mbyllur gjithashtu në kuti.

Sasi

Çmimi: 24,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

I lëvizshëm

£ 24,00

Kjo nuk është shumë herët për të ngulitin young'uns tuaja në rrugët e Moomins. Ky celular i bukur do të ul receptorin e telefonit mbi një krevat fëmijësh apo djep dhe ka 12 karaktere Moomin të rri si ju dëshironi në clamps lëvizshme. Përbëhet nga 6 shtylla të vogël të verdhë dhe 12 karaktere të mrekullueshme në mënyrë që ju mund të ndryshojë tërë celular në çdo kohë. Celular është i montuar në vargjet dhe preassembled me sistemin hallkë. Thjesht ul receptorin e telefonit deri karaktere tuaj të preferuar në shtylla, të ndryshuar ato sa herë që ju pëlqen, ose t'i varim kur lexoni një histori Moomin për fëmijën tuaj.

Një broshurë mbi karaktereve dhe historia pas botës Moomin është i mbyllur gjithashtu në kuti.

Kjo nuk është shumë herët për të ngulitin young'uns tuaja në rrugët e Moomins. Ky celular i bukur do të ul receptorin e telefonit mbi një krevat fëmijësh apo djep dhe ka 12 karaktere Moomin të rri si ju dëshironi në clamps lëvizshme. Përbëhet nga 6 shtylla të vogël të verdhë dhe 12 karaktere të mrekullueshme në mënyrë që ju mund të ndryshojë tërë celular në çdo kohë. Celular është i montuar në vargjet dhe preassembled me sistemin hallkë. Thjesht ul receptorin e telefonit deri karaktere tuaj të preferuar në shtylla, të ndryshuar ato sa herë që ju pëlqen, ose t'i varim kur lexoni një histori Moomin për fëmijën tuaj.

Një broshurë mbi karaktereve dhe historia pas botës Moomin është i mbyllur gjithashtu në kuti.

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>