Produkte Faqe

Mëso për të Count shkarko £ 7,95

Mëso për të Count shkarko

Mëso për të Count shkarko

Vizatimet bukur motivon fëmijën për të mësuar numrat 1-10 duke i kombinuar të drejtë karakterin Moomin me numrin e duhur. Mëso dhe të argëtohen me puzzles Moomin!

Puzzle Madhësia: 18 x 10 cm, kuti: 19.5 x 12 x 3 cm

Recommended Mosha: 2 +

Sasia

Çmimi: 7,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Mëso për të Count shkarko

£ 7,95

Vizatimet bukur motivon fëmijën për të mësuar numrat 1-10 duke i kombinuar të drejtë karakterin Moomin me numrin e duhur. Mëso dhe të argëtohen me puzzles Moomin!

Puzzle Madhësia: 18 x 10 cm, kuti: 19.5 x 12 x 3 cm

Recommended Mosha: 2 +

Pllaka mëdha Letra - Set prej 8 £ 2,99

Pllaka mëdha Letra - Set prej 8

Pllaka mëdha Letra - Set prej 8

Set prej 8 pjata të vogla letre Moomin.Ideal për partinë ditëlindjen e fëmijëve tuaj!

Size: 23cm Diametri

Sasia

Çmimi: 2,99 £

Pllaka mëdha Letra - Set prej 8

£ 2,99

Set prej 8 pjata të vogla letre Moomin.Ideal për partinë ditëlindjen e fëmijëve tuaj!

Size: 23cm Diametri

Shopper Feneri £ 16,99

Shopper Feneri

Shopper Feneri

Moomintroll duket aq bukur në një bollëk të pastels! Imazhi kryesor në qendër përmban Moomin në një kurorë me lule kundër një sfond koral ngjyrë lules, dhe logo Moomin është qëndisur në të dy anën e pasme dhe para të thes.

 • Madhësia 38cm x 38cm x 10cm.
 • bërë prej pëlhure
 • dy sup trajton
Sasia

Çmimi: 16,99 £

Shopper Feneri

£ 16,99

Moomintroll duket aq bukur në një bollëk të pastels! Imazhi kryesor në qendër përmban Moomin në një kurorë me lule kundër një sfond koral ngjyrë lules, dhe logo Moomin është qëndisur në të dy anën e pasme dhe para të thes.

 • Madhësia 38cm x 38cm x 10cm.
 • bërë prej pëlhure
 • dy sup trajton
Feneri çantë £ 44,99

Feneri çantë

Feneri çantë

Feneri çantë ka një imazh Moomin në panik e qese rrethuar me lule. Fluturoj ka një trim të kuqe me lule dhe të mbyllet duke përdorur një fiksim magnetike Popper. Përparme e qese është e zbehtë blu me një shtypura lules dhe Moomin dhe e kundërta është e zbehtë blu, të verdhë dhe të kuqe me një lule, fanar dhe Moomin shtypura me logon Moomin zbukuar në pjesën e poshtme të thes. Qese është përfunduan me një lëkurë blu të errët rrip rregullueshme dhe dy tags Moomin. Brenda është e veshur me pëlhurë të shtypura krem ​​Moomin dhe shkurtohet me pëlhurë zbehtë blu me një shtypura lules dhe fanar. Nuk është një xhep zip dhe një xhep telefon celular brenda. Kjo do të bëjë një dhuratë të bukur për çdo vajzë.

Size: 34 x 26 x 10cm

Sasia

Çmimi: 44,99 £

Feneri çantë

£ 44,99

Feneri çantë ka një imazh Moomin në panik e qese rrethuar me lule. Fluturoj ka një trim të kuqe me lule dhe të mbyllet duke përdorur një fiksim magnetike Popper. Përparme e qese është e zbehtë blu me një shtypura lules dhe Moomin dhe e kundërta është e zbehtë blu, të verdhë dhe të kuqe me një lule, fanar dhe Moomin shtypura me logon Moomin zbukuar në pjesën e poshtme të thes. Qese është përfunduan me një lëkurë blu të errët rrip rregullueshme dhe dy tags Moomin. Brenda është e veshur me pëlhurë të shtypura krem ​​Moomin dhe shkurtohet me pëlhurë zbehtë blu me një shtypura lules dhe fanar. Nuk është një xhep zip dhe një xhep telefon celular brenda. Kjo do të bëjë një dhuratë të bukur për çdo vajzë.

Size: 34 x 26 x 10cm

Feneri Overnight Bag £ 69,99

Feneri Overnight Bag

Feneri Overnight Bag

Çfarë një ide e dobishëm dhuratë për çdo grua apo vajzë apo trajtojnë për veten tuaj. Kjo qese detajuar fabulously brenda natës nga Moomin far është madhësia e përkryer për të gjithë që është e nevojshme për të shkuar në atë për gjatë natës ose një ditë jashtë apo edhe një fundjavë të gjatë. Ajo ka shumë compartments kështu që ju mund të ndjehen dhe të organizohet. Dizajni i Moomin Feneri është jashtëzakonisht e pazakontë por fun dhe me stil. Hard veshur dhe pastrimin e lehtë.

6 Gjithsej compartments Përfshirë 1 Zip Dhe 2 trajton me një mbi supe rrip, Masa: 50cm x 30cm x 13cm

Sasia

Çmimi: 69,99 £

Feneri Overnight Bag

£ 69,99

Çfarë një ide e dobishëm dhuratë për çdo grua apo vajzë apo trajtojnë për veten tuaj. Kjo qese detajuar fabulously brenda natës nga Moomin far është madhësia e përkryer për të gjithë që është e nevojshme për të shkuar në atë për gjatë natës ose një ditë jashtë apo edhe një fundjavë të gjatë. Ajo ka shumë compartments kështu që ju mund të ndjehen dhe të organizohet. Dizajni i Moomin Feneri është jashtëzakonisht e pazakontë por fun dhe me stil. Hard veshur dhe pastrimin e lehtë.

6 Gjithsej compartments Përfshirë 1 Zip Dhe 2 trajton me një mbi supe rrip, Masa: 50cm x 30cm x 13cm

Feneri Mini çantë £ 27,50

Feneri Mini çantë

Feneri Mini çantë

Feneri Mini çantë ka një imazh Moomin në panik e qese rrethuar me lule. Fluturoj ka një trim blu lules dhe mbyllet duke përdorur një fiksim magnetike Popper. Një qese e bukur me dizajn fanar. Ajo ka një xhep zipped dhe një xhep telefon celular brenda. Ajo gjithashtu ka një rrip që mund të vishen në të gjithë trupin tuaj.
Size: W 22 x H 20cm
Sasia

Çmimi: 27,50 £

Feneri Mini çantë

£ 27,50
Feneri Mini çantë ka një imazh Moomin në panik e qese rrethuar me lule. Fluturoj ka një trim blu lules dhe mbyllet duke përdorur një fiksim magnetike Popper. Një qese e bukur me dizajn fanar. Ajo ka një xhep zipped dhe një xhep telefon celular brenda. Ajo gjithashtu ka një rrip që mund të vishen në të gjithë trupin tuaj.
Size: W 22 x H 20cm
Feneri Make Up Bag £ 17,50

Feneri Make Up Bag

Feneri Make Up Bag

Moomin dizajn make-up / qese të lajë featuring snorkmaiden bukur dhe moomintroll.

E para ka një xhep të vogël shtesë e cila fastens me një kopsë për shtyp, dizajn stitched florës dhe të plotë të ngushtë gjatësi zip.

Size: 26.5cm W x H 25cm x 10cm D

Sasia

Çmimi: 17,50 £

Feneri Make Up Bag

£ 17,50

Moomin dizajn make-up / qese të lajë featuring snorkmaiden bukur dhe moomintroll.

E para ka një xhep të vogël shtesë e cila fastens me një kopsë për shtyp, dizajn stitched florës dhe të plotë të ngushtë gjatësi zip.

Size: 26.5cm W x H 25cm x 10cm D

Clip Feneri Top çantë £ 13,75

Clip Feneri Top çantë

Clip Feneri Top çantë

Colourful çantë pak Moomin me mbylljen clip lartë, para goxha lules projektimit dhe mbrapa dhe dizajn appliqued Moomin paraqet moomintroll. Logo stitched me clip metalike ngushtë lartë.

Lartësia përafërsisht. 12cm

Sasia

Çmimi: 13,75 £

Clip Feneri Top çantë

£ 13,75

Colourful çantë pak Moomin me mbylljen clip lartë, para goxha lules projektimit dhe mbrapa dhe dizajn appliqued Moomin paraqet moomintroll. Logo stitched me clip metalike ngushtë lartë.

Lartësia përafërsisht. 12cm

Key Clip - Snufkin £ 4,99

Key Clip - Snufkin

Key Clip - Snufkin

Snufkin pelushi mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Sasia

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Key Clip - Snufkin

£ 4,99

Snufkin pelushi mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Key Clip - Snorkmaiden £ 4,99

Key Clip - Snorkmaiden

Key Clip - Snorkmaiden

Snorkmaiden pelushi mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Sasia

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Key Clip - Snorkmaiden

£ 4,99

Snorkmaiden pelushi mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Key Clip - Moomintroll £ 4,99

Key Clip - Moomintroll

Key Clip - Moomintroll

Moomintroll pelushi mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Sasia

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Key Clip - Moomintroll

£ 4,99

Moomintroll pelushi mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Key Clip - Moominpapa £ 4,99

Key Clip - Moominpapa

Key Clip - Moominpapa

Moominpapa pelushi mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Sasia

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Key Clip - Moominpapa

£ 4,99

Moominpapa pelushi mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Key Clip - Moominmama £ 4,99

Key Clip - Moominmama

Key Clip - Moominmama

Moominmama pelushi mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Sasia

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Key Clip - Moominmama

£ 4,99

Moominmama pelushi mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Key Clip - Pak My £ 4,99

Key Clip - Pak My

Key Clip - Pak My

Pak prej pelushi ime mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Sasia

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Key Clip - Pak My

£ 4,99

Pak prej pelushi ime mini. Features Moomin pelushi butë organizues. Mbani në çantën tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë në çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Gjatesia: 12.5cm

Akullore takëm Set £ 28,00

Akullore takëm Set

Akullore takëm Set

Tove dhe vizatime origjinale Lars Jansson-së janë transferuar në Hackman PRODUKTE Moomin falë Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që janë të kufizuar nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë, karaktere, kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr mungojnë.

Vendosur akullore përfshin një lugë akullore dhe 2 lugë të gjata - Snorkmaiden & Vogël tim.

Sasia

Çmimi: 28,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Akullore takëm Set

£ 28,00

Tove dhe vizatime origjinale Lars Jansson-së janë transferuar në Hackman PRODUKTE Moomin falë Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që janë të kufizuar nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë, karaktere, kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr mungojnë.

Vendosur akullore përfshin një lugë akullore dhe 2 lugë të gjata - Snorkmaiden & Vogël tim.

Sapun Hand £ 7,50

Sapun Hand

Sapun Hand

Clean putrat gjitha rrumbullakët. Paketimi i bukur me 300ml e sapun dore. Re-përdorin shishe bukur - kjo është ajo që Moominmamma do të bëjë unë jam i sigurt.

300ml

Përshkrim Shtesë Më Shumë Detaje

Moomin sapun dorë Veçori shishe me bombol me vrimë nxjerrëse dhe gome fund për të siguruar se qëndron ende. Shiringë nga pak dhe masazh në duart tuaja të lagura, siklet dhe pije. Shmangni kontaktin me sytë dhe për përdorim të jashtëm vetëm. Sapun dorë Moomin mban duart tuaja të pastra përmban 300ml e produktit

Sasia

Çmimi: 7,50 £

Sapun Hand

£ 7,50
Author
Moomin sapun dorë Veçori shishe me bombol me vrimë nxjerrëse dhe gome fund për të siguruar se qëndron ende. Shiringë nga pak dhe masazh në duart tuaja të lagura, siklet dhe pije. Shmangni kontaktin me sytë dhe për përdorim të jashtëm vetëm. Sapun dorë Moomin mban duart tuaja të pastra përmban 300ml e produktit
Hand Moisturiser £ 7,50

Hand Moisturiser

Hand Moisturiser

Dora Moomin moisturizer. Features shishe me bombol me vrimë nxjerrëse dhe gome fund për të siguruar se qëndron ende. Shiringë nga pak dhe masazh në duart tuaja.

300ml

Përshkrim Shtesë Më Shumë Detaje

Moomin moisturizer dorë në një shishe e bukur blu Moomin.

Sasia

Çmimi: 7,50 £

Hand Moisturiser

£ 7,50
Moomin moisturizer dorë në një shishe e bukur blu Moomin.
Hammer dhe gozhdë Set £ 24,95

Hammer dhe gozhdë Set

Hammer dhe gozhdë Set

Të jetë një marangoz! Fëmijët do të gëzojnë harton dhe eksploruar një shumëllojshmëri të harton me këtë grup! Copa të gjallë prej druri, thonjtë, çekiç druri, fletë corkboard dhe udhëzues. Shënim: mbikëqyrjen e të rriturve e rekomanduar gjatë përdorimit për shkak të madhësisë shumë të vogël gozhdë.
Kuti Produkt Madhësia: 31x21x3,5 cm
Recommended Mosha: 3 +
Sasia

Çmimi: 24,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Hammer dhe gozhdë Set

£ 24,95
Të jetë një marangoz! Fëmijët do të gëzojnë harton dhe eksploruar një shumëllojshmëri të harton me këtë grup! Copa të gjallë prej druri, thonjtë, çekiç druri, fletë corkboard dhe udhëzues. Shënim: mbikëqyrjen e të rriturve e rekomanduar gjatë përdorimit për shkak të madhësisë shumë të vogël gozhdë.
Kuti Produkt Madhësia: 31x21x3,5 cm
Recommended Mosha: 3 +
Geohouse Shapes magnetik £ 38,95

Geohouse Shapes magnetik

Geohouse Shapes magnetik

Kec juaj do të përdorë imagjinatën e tij dhe për të krijuar fotografi të ndryshme me ngjyra forma magnetike prej druri. Ai mund të gjeni frymëzimin nga një prej librit kartat / ide e cila është e plotë të ideve fun. Moomin Geohouse përfshijnë 50 forma magnetike dhe librin ide.

Kuti Produkt Madhësia: 30 x 35 x 3 cm

Mosha e rekomanduar: 3 +

Sasia

Çmimi: 38,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Geohouse Shapes magnetik

£ 38,95

Kec juaj do të përdorë imagjinatën e tij dhe për të krijuar fotografi të ndryshme me ngjyra forma magnetike prej druri. Ai mund të gjeni frymëzimin nga një prej librit kartat / ide e cila është e plotë të ideve fun. Moomin Geohouse përfshijnë 50 forma magnetike dhe librin ide.

Kuti Produkt Madhësia: 30 x 35 x 3 cm

Mosha e rekomanduar: 3 +

Katër Puzzles druri £ 13,50

Katër Puzzles druri

Katër Puzzles druri

Kuti druri përmban 4 puzzles druri me fotot bukur e Moomin dhe miqtë e tij. Kutia me të lehtë rrëshqitje krye është e lehtë për ruajtjen e 4 puzzles druri.

Puzzles Size: 20 x 14 cm, Box: 22 x 16 x 3,8 cm

Recommended Mosha: 3 +

Sasia

Çmimi: 13,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Katër Puzzles druri

£ 13,50

Kuti druri përmban 4 puzzles druri me fotot bukur e Moomin dhe miqtë e tij. Kutia me të lehtë rrëshqitje krye është e lehtë për ruajtjen e 4 puzzles druri.

Puzzles Size: 20 x 14 cm, Box: 22 x 16 x 3,8 cm

Recommended Mosha: 3 +

Katër Piece Gift Set £ 22,95

Katër Piece Gift Set

Katër Piece Gift Set

Moomin Katër Piece dhuratë Set nga Petit Jour përmban një pjatë, enë, lugë dhe double-trajtuar Cup.

Të gjitha sendet janë të pjatalarëse sigurt.
Materiali: Melanie
Diametri i Plate: 21cm
Diametri i Bowl: 16.5cm
Madhësia e Kupës: 12cm x 7cm
Gjatësia e Spoon: 14cm
Madhësia e kuti për dhuratë: 21 x 21 x 9 cm

Sasia

Çmimi: 22,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Katër Piece Gift Set

£ 22,95

Moomin Katër Piece dhuratë Set nga Petit Jour përmban një pjatë, enë, lugë dhe double-trajtuar Cup.

Të gjitha sendet janë të pjatalarëse sigurt.
Materiali: Melanie
Diametri i Plate: 21cm
Diametri i Bowl: 16.5cm
Madhësia e Kupës: 12cm x 7cm
Gjatësia e Spoon: 14cm
Madhësia e kuti për dhuratë: 21 x 21 x 9 cm

Finn Family Moomintroll (Paperback) £ 6,99

Finn Family Moomintroll (Paperback)

Finn Family Moomintroll (Paperback)

Varfërit djalë i vogël! Ai ishte kthyer në një kafshë shumë e çuditshme të vërtetë ...

Edhe pse ata janë krijesa të vogla, yndyrë dhe të trembur, Moomins kanë aventurat më të mahnitshme. E gjitha fillon kur Moominpappa përpiqet në një kapelë magjike që i bën gjërat emocionuese dhe qesharake të ndodhë.

Size: 129 x 198mm

Faqe: 160

Publikuar: gusht 30, 1973

Botues : P uffin

Sasia

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Finn Family Moomintroll (Paperback)

£ 6,99

Varfërit djalë i vogël! Ai ishte kthyer në një kafshë shumë e çuditshme të vërtetë ...

Edhe pse ata janë krijesa të vogla, yndyrë dhe të trembur, Moomins kanë aventurat më të mahnitshme. E gjitha fillon kur Moominpappa përpiqet në një kapelë magjike që i bën gjërat emocionuese dhe qesharake të ndodhë.

Size: 129 x 198mm

Faqe: 160

Publikuar: gusht 30, 1973

Botues : P uffin

Finn Family Moomintroll (libër me kapak kartoni) £ 12,99

Finn Family Moomintroll (libër me kapak kartoni)

Finn Family Moomintroll (libër me kapak kartoni)

Moomintroll është i gëzuar dhe topolak dhe jeton në Moominvalley magjike me nënën e tij, Moominmamma, babai i tij, Moominpappa dhe të gjithë miqtë e tyre. Gjatë gjithë dimrit të Moomins prehem, por para se të shkoni për të fjetur ata mbushin Tummies e tyre të plotë e pineneedles. Në pranverë të zgjoheni, gati për fun-mbushur aventurat e tyre të verës. Kjo është historia në të cilën Moomintroll gjen një kapele të madhe - një kapelë magjike lugat, jo më pak. . .

Size: 129 x 198mm

Faqe: 160

Publikuar: 6 gusht, 2009

Botues : P uffin

Sasia

Çmimi: 12,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Finn Family Moomintroll (libër me kapak kartoni)

£ 12,99

Moomintroll është i gëzuar dhe topolak dhe jeton në Moominvalley magjike me nënën e tij, Moominmamma, babai i tij, Moominpappa dhe të gjithë miqtë e tyre. Gjatë gjithë dimrit të Moomins prehem, por para se të shkoni për të fjetur ata mbushin Tummies e tyre të plotë e pineneedles. Në pranverë të zgjoheni, gati për fun-mbushur aventurat e tyre të verës. Kjo është historia në të cilën Moomintroll gjen një kapele të madhe - një kapelë magjike lugat, jo më pak. . .

Size: 129 x 198mm

Faqe: 160

Publikuar: 6 gusht, 2009

Botues : P uffin

Straws pijshëm - Set prej 8 £ 2,50

Straws pijshëm - Set prej 8

Straws pijshëm - Set prej 8

Set prej 8 Moomin Pirja e straws. Ideal për partinë ditëlindjen e fëmijëve tuaj!

Sasia

Çmimi: 2,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Straws pijshëm - Set prej 8

£ 2,50

Set prej 8 Moomin Pirja e straws. Ideal për partinë ditëlindjen e fëmijëve tuaj!

Domino lojë £ 14,95

Domino lojë

Domino lojë

Domino lojë me karaktere jona preferuar. 28 kartat cilësi të lartë në dispozicion kuti magazinimit / kryer.

Kuti Produkt Madhësia: 15,5 x 18,5 x 7,5 cm

Recommended Mosha: 3 +

Sasia

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Domino lojë

£ 14,95

Domino lojë me karaktere jona preferuar. 28 kartat cilësi të lartë në dispozicion kuti magazinimit / kryer.

Kuti Produkt Madhësia: 15,5 x 18,5 x 7,5 cm

Recommended Mosha: 3 +

Doktor Kit £ 34,00

Doktor Kit

Doktor Kit

Kjo kit mjeku përmban mjete të mjaftueshme mjekësore për një ekip të tërë të mjekëve të rinj të luajë në të njëjtën kohë. Ky grup përfshin punuar stetoskop, fashot, termometër dhe më shumë. Çdo gjë i përshtatet në një kuti dobishëm pirg-ngushtë.

Madhësia Box: 22,5 x 10 x 16 cm

Sasia

Çmimi: 34,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Doktor Kit

£ 34,00

Kjo kit mjeku përmban mjete të mjaftueshme mjekësore për një ekip të tërë të mjekëve të rinj të luajë në të njëjtën kohë. Ky grup përfshin punuar stetoskop, fashot, termometër dhe më shumë. Çdo gjë i përshtatet në një kuti dobishëm pirg-ngushtë.

Madhësia Box: 22,5 x 10 x 16 cm

Shtupë enësh - Moominmamma £ 3,95

Shtupë enësh - Moominmamma

Shtupë enësh - Moominmamma

Dishcloths eko-miqësore kuzhine shfaqur gjallë dizajn Moominmamma. Këto Dishcloths celulozë thithin shumë herë peshën e tyre në të lëngshme, dhe qëndrueshmëria e tyre është vërtetuar me faktin se ata mund të pastrohen në makinë larëse ose larëse enësh, të pastruar në mikrovalë, dhe ripërdoren herë të panumërta. Lloj pëlhurash janë të ngurtë kur thatë por të zbutur kur lagësht për të lejuar ju për të fshirë çdo sipërfaqe të pastër, nga countertops për të zhytet në enët pista dhe pans. Kur është më në fund koha për të hedhur larg leckë tuaj celuloze, ajo është compostable dhe biodegradable.

Sasia

Çmimi: 3,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Shtupë enësh - Moominmamma

£ 3,95

Dishcloths eko-miqësore kuzhine shfaqur gjallë dizajn Moominmamma. Këto Dishcloths celulozë thithin shumë herë peshën e tyre në të lëngshme, dhe qëndrueshmëria e tyre është vërtetuar me faktin se ata mund të pastrohen në makinë larëse ose larëse enësh, të pastruar në mikrovalë, dhe ripërdoren herë të panumërta. Lloj pëlhurash janë të ngurtë kur thatë por të zbutur kur lagësht për të lejuar ju për të fshirë çdo sipërfaqe të pastër, nga countertops për të zhytet në enët pista dhe pans. Kur është më në fund koha për të hedhur larg leckë tuaj celuloze, ajo është compostable dhe biodegradable.

Dekorimi Ball - Together Forever £ 16,95

Dekorimi Ball - Together Forever

Dekorimi Ball - Together Forever

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur në një nivel tjetër të bukur, top dekorim qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekoratë mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës Tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Sasia

Çmimi: 16,95 £

Dekorimi Ball - Together Forever

£ 16,95

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur në një nivel tjetër të bukur, top dekorim qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekoratë mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës Tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Dekorimi Ball - Stinky £ 16,95

Dekorimi Ball - Stinky

Dekorimi Ball - Stinky

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur në një nivel tjetër të bukur, top dekorim qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekoratë mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës Tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Sasia

Çmimi: 16,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Dekorimi Ball - Stinky

£ 16,95

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur në një nivel tjetër të bukur, top dekorim qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekoratë mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës Tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Dekorimi Ball - Cadra mia £ 16,95

Dekorimi Ball - Cadra mia

Dekorimi Ball - Cadra mia

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur në një nivel tjetër të bukur, top dekorim qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekoratë mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës Tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Sasia

Çmimi: 16,95 £

Dekorimi Ball - Cadra mia

£ 16,95

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur në një nivel tjetër të bukur, top dekorim qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekoratë mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës Tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Dangerous Rasti Udhëtim ipad £ 14,99

Dangerous Rasti Udhëtim ipad

Dangerous Rasti Udhëtim ipad

Featuring e ngjyra dizajn rrezikshme Journey në të dy anët, kjo mëngë është e përkryer për të mbajtur iPad tuaj ose tabletë të sigurt dhe të sigurt, kur ju jeni në lëvizje. Kjo e bën një dhuratë të dobishme për Moomin dashuruar, dhe është e sigurtë se do të kthejnë kokat!

 • Mëngë Apple Mbrojtja iPad
 • Masat: W 21cm, H 26, D 1.5cm
 • Mbyllja Zip
 • Të përshtatshme për Apple iPad Pllakat (përshtatet të gjithë, por mini)
 • Made nga neoprene
 • I përshtatshëm për iPad Apple, por mund të përshtatet kompjutera tabletë të tjera.

Sasia

Çmimi: 14,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Dangerous Rasti Udhëtim ipad

£ 14,99

Featuring e ngjyra dizajn rrezikshme Journey në të dy anët, kjo mëngë është e përkryer për të mbajtur iPad tuaj ose tabletë të sigurt dhe të sigurt, kur ju jeni në lëvizje. Kjo e bën një dhuratë të dobishme për Moomin dashuruar, dhe është e sigurtë se do të kthejnë kokat!

 • Mëngë Apple Mbrojtja iPad
 • Masat: W 21cm, H 26, D 1.5cm
 • Mbyllja Zip
 • Të përshtatshme për Apple iPad Pllakat (përshtatet të gjithë, por mini)
 • Made nga neoprene
 • I përshtatshëm për iPad Apple, por mund të përshtatet kompjutera tabletë të tjera.

Cutter Cookie - Snufkin £ 2,50

Cutter Cookie - Snufkin

Cutter Cookie - Snufkin

Snufkin - Cookie Cutter 5 x 11cm

Tarifa postare për këtë artikull £ 3,95

Megjithatë nëse ju për më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Sasia

Çmimi: 2,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Snufkin

£ 2,50

Snufkin - Cookie Cutter 5 x 11cm

Tarifa postare për këtë artikull £ 3,95

Megjithatë nëse ju për më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Loading Përditësimi ...