Faqe Produkte

Moomin Rights Watch - White, Moomintroll £ 29,95

Moomin Rights Watch - White, Moomintroll

Moomin Rights Watch - White, Moomintroll

Dhuratë e përkryer për çdo dashnor Moomins!

Lajmërohu Diametri: 3,5 cm

Bateri përfshirë

1 vit garanci

Sasi

Çmimi: 29,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rights Watch - White, Moomintroll

£ 29,95

Dhuratë e përkryer për çdo dashnor Moomins!

Lajmërohu Diametri: 3,5 cm

Bateri përfshirë

1 vit garanci

Alarm Clock Moomin - Pink, Snorkmaiden £ 12,00

Alarm Clock Moomin - Pink, Snorkmaiden

Alarm Clock Moomin - Pink, Snorkmaiden

Wake Up me Moomins!

Size: diametër 9.5 cm.

Materiali: plastike.

Egenskapaer: alarmi bip, Shty, ndriçim.

Bateria: Bateria 1xAA përfshira.

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Alarm Clock Moomin - Pink, Snorkmaiden

£ 12,00

Wake Up me Moomins!

Size: diametër 9.5 cm.

Materiali: plastike.

Egenskapaer: alarmi bip, Shty, ndriçim.

Bateria: Bateria 1xAA përfshira.

Bookmark - Family Moomin £ 4,25

Bookmark - Family Moomin

Bookmark - Family Moomin

Moomin Family Bookmark

Made nga metali

Size: 4 x 7.5cm

Sasi

Çmimi: £ 4,25

Bookmark - Family Moomin

£ 4,25

Moomin Family Bookmark

Made nga metali

Size: 4 x 7.5cm

Bookmark - Moomintroll £ 4,25

Bookmark - Moomintroll

Bookmark - Moomintroll

Moomintroll bookmark.

Made nga metali.

Size: 4 x 7.5cm

Sasi

Çmimi: £ 4,25

Bookmark - Moomintroll

£ 4,25

Moomintroll bookmark.

Made nga metali.

Size: 4 x 7.5cm

Smalt turi - Limited Edition 2013 £ 18,50

Smalt turi - Limited Edition 2013

Smalt turi - Limited Edition 2013

Ekskluzive në dyqan Moomin!

Turi smalt mbledhshëm nga Muurla. Një dhuratë e përkryer për të gjithë ata që dashuron Moomin. The graphics harmonial projektimit përfshijnë detaje elegant dhe ngjyrat pastel. Kombinimi i vjetër me një të re, ky material i ri me personazhet tradicionale dhe quirky, Këto gota jep një të ndjehen vërtetë i paduruar.

Madhësinë e fotografoj eshte 3 dl.

Sasi

Çmimi: 18,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Smalt turi - Limited Edition 2013

£ 18,50

Ekskluzive në dyqan Moomin!

Turi smalt mbledhshëm nga Muurla. Një dhuratë e përkryer për të gjithë ata që dashuron Moomin. The graphics harmonial projektimit përfshijnë detaje elegant dhe ngjyrat pastel. Kombinimi i vjetër me një të re, ky material i ri me personazhet tradicionale dhe quirky, Këto gota jep një të ndjehen vërtetë i paduruar.

Madhësinë e fotografoj eshte 3 dl.

Set Beach fëmijës së takëm £ 19,00

Set Beach fëmijës së takëm

Set Beach fëmijës së takëm

Takëm Moomin për fëmijët të bëjnë çdo vakt një aventurë fun. Moomintroll, Moominmum, Moomindad dhe hiri My Little takëm. Vendosur takëm Moomin ka qenë e projektuar për përdoruesit e vegjël. Ata ulen edhe në dorën e fëmijës dhe të përshtaten mirë në një gojë të vogël. Fëmijët do të jetë i kënaqur për të gjetur një tablesetting me takëm që është blerë enkas për ta.

Tipar dallues
Hackman

Projektues
Hackman

Fakte
Përmbajnë darkë pirun, thikë, lugë Dinner Darka dhe lugë ëmbëlsirë. , Takëm transferimi dekoruar dhe i bëri prej 18/10 çelik inox. Prova Pjatalarëse.

Sasi
4 copë

Info shtesë
Ndeshjet e mirë me kriklla Saudite Moomin dhe pllaka

Sasi

Çmimi: 19,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Set Beach fëmijës së takëm

£ 19,00

Takëm Moomin për fëmijët të bëjnë çdo vakt një aventurë fun. Moomintroll, Moominmum, Moomindad dhe hiri My Little takëm. Vendosur takëm Moomin ka qenë e projektuar për përdoruesit e vegjël. Ata ulen edhe në dorën e fëmijës dhe të përshtaten mirë në një gojë të vogël. Fëmijët do të jetë i kënaqur për të gjetur një tablesetting me takëm që është blerë enkas për ta.

Tipar dallues
Hackman

Projektues
Hackman

Fakte
Përmbajnë darkë pirun, thikë, lugë Dinner Darka dhe lugë ëmbëlsirë. , Takëm transferimi dekoruar dhe i bëri prej 18/10 çelik inox. Prova Pjatalarëse.

Sasi
4 copë

Info shtesë
Ndeshjet e mirë me kriklla Saudite Moomin dhe pllaka

Magnet Small Bota - Moomintroll £ 5,75

Magnet Small Bota - Moomintroll

Magnet Small Bota - Moomintroll

Ne dashuri këto mini Moomin magnet botërore, të përsosur për ndriçimin deri frigoriferin!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Sasi

Çmimi: £ 5,75

Magnet Small Bota - Moomintroll

£ 5,75

Ne dashuri këto mini Moomin magnet botërore, të përsosur për ndriçimin deri frigoriferin!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Dekorimi Moomin Metal £ 1,99

Dekorimi Moomin Metal

Dekorimi Moomin Metal

Dekorimi Moomin Metal

Size: 7 x 8cm

Sasi

Çmimi: £ 1,99

Dekorimi Moomin Metal

£ 1,99

Dekorimi Moomin Metal

Size: 7 x 8cm

Magnet Small Bota - Moominmamma £ 5,75

Magnet Small Bota - Moominmamma

Magnet Small Bota - Moominmamma

Ne dashuri këto mini Moomin magnet botërore, të përsosur për ndriçimin deri frigoriferin!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Sasi

Çmimi: £ 5,75

Loading Përditësimi karrocë ...

Magnet Small Bota - Moominmamma

£ 5,75

Ne dashuri këto mini Moomin magnet botërore, të përsosur për ndriçimin deri frigoriferin!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Moomin Rights Watch - Pink, Snorkmaiden me gurë £ 29,95

Moomin Rights Watch - Pink, Snorkmaiden me gurë

Moomin Rights Watch - Pink, Snorkmaiden me gurë

Pink Icon pikturuar Snorkmaiden dhe treguesit orë ndihmojë për të mbajtur këtë orë butë dhe të freskët. Çiftëzohet me gurë, unë nuk mendoj se ju mund të ketë një ditë të keqe, ndërsa veshur këtë orë. Si mund të ju? Snorkmaiden është e qeshur dhe zbutës. Dhe kështu do të jetë, kjo figurë.

Lajmërohu Diametri: 3,5 cm.
Rrip Gjerësia: 1.4 cm.
Lartësia: 23 cm.
Bateri të përfshira.
1 vit garanci.

Sasi

Çmimi: 29,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rights Watch - Pink, Snorkmaiden me gurë

£ 29,95

Pink Icon pikturuar Snorkmaiden dhe treguesit orë ndihmojë për të mbajtur këtë orë butë dhe të freskët. Çiftëzohet me gurë, unë nuk mendoj se ju mund të ketë një ditë të keqe, ndërsa veshur këtë orë. Si mund të ju? Snorkmaiden është e qeshur dhe zbutës. Dhe kështu do të jetë, kjo figurë.

Lajmërohu Diametri: 3,5 cm.
Rrip Gjerësia: 1.4 cm.
Lartësia: 23 cm.
Bateri të përfshira.
1 vit garanci.

Magnet Small Bota - Tree £ 5,75

Magnet Small Bota - Tree

Magnet Small Bota - Tree

Ne dashuri këto mini Moomin magnet botërore, të përsosur për ndriçimin deri frigoriferin!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Sasi

Çmimi: £ 5,75

Magnet Small Bota - Tree

£ 5,75

Ne dashuri këto mini Moomin magnet botërore, të përsosur për ndriçimin deri frigoriferin!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Magnet Small Bota - Snorkmaiden £ 5,75

Magnet Small Bota - Snorkmaiden

Magnet Small Bota - Snorkmaiden

Ne dashuri këto mini Moomin magnet botërore, të përsosur për ndriçimin deri frigoriferin!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Sasi

Çmimi: £ 5,75

Loading Përditësimi karrocë ...

Magnet Small Bota - Snorkmaiden

£ 5,75

Ne dashuri këto mini Moomin magnet botërore, të përsosur për ndriçimin deri frigoriferin!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Magnet Small Bota - Hug Moomin £ 5,75

Magnet Small Bota - Hug Moomin

Magnet Small Bota - Hug Moomin

Ne dashuri këto mini Moomin magnet botërore, të përsosur për ndriçimin deri frigoriferin!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Sasi

Çmimi: £ 5,75

Loading Përditësimi karrocë ...

Magnet Small Bota - Hug Moomin

£ 5,75

Ne dashuri këto mini Moomin magnet botërore, të përsosur për ndriçimin deri frigoriferin!

Made nga metali

Size: 6 x 6.5 cm

Mbajtës Rotary Tealight - Family £ 9,95

Mbajtës Rotary Tealight - Family

Mbajtës Rotary Tealight - Family

Kjo candleholder Rotary me Familjen Moomins zgjon fala të fëmijërisë! Lartë e mbajtësit vishet me të nxehtit e një qiri të ndezur. Candle përfshirë dhe paketuar në një kuti tërheqëse.

Size: 16,5 x 6,5 cm

Materiali: metalike

Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Mbajtës Rotary Tealight - Family

£ 9,95

Kjo candleholder Rotary me Familjen Moomins zgjon fala të fëmijërisë! Lartë e mbajtësit vishet me të nxehtit e një qiri të ndezur. Candle përfshirë dhe paketuar në një kuti tërheqëse.

Size: 16,5 x 6,5 cm

Materiali: metalike

Alarm Clock Moomin - B & W, Dance £ 12,00

Alarm Clock Moomin - B & W, Dance

Alarm Clock Moomin - B & W, Dance

Wake Up me Moomins!

Size: diametër 9.5 cm.
Materiali: plastike.
Egenskapaer: alarmi bip, Shty, ndriçim.
Bateria: 1xAA
Bateri të përfshira.

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Alarm Clock Moomin - B & W, Dance

£ 12,00

Wake Up me Moomins!

Size: diametër 9.5 cm.
Materiali: plastike.
Egenskapaer: alarmi bip, Shty, ndriçim.
Bateria: 1xAA
Bateri të përfshira.

Mbajtës Rotary Tealight - My Little £ 9,95

Mbajtës Rotary Tealight - My Little

Mbajtës Rotary Tealight - My Little

Kjo candleholder Rotary me my little zgjon fala të fëmijërisë! Lartë e mbajtësit vishet me të nxehtit e një qiri të ndezur. Candle përfshirë dhe paketuar në një kuti tërheqëse.

Size: 16,5 x 6,5 cm

Materiali: metalike

Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Mbajtës Rotary Tealight - My Little

£ 9,95

Kjo candleholder Rotary me my little zgjon fala të fëmijërisë! Lartë e mbajtësit vishet me të nxehtit e një qiri të ndezur. Candle përfshirë dhe paketuar në një kuti tërheqëse.

Size: 16,5 x 6,5 cm

Materiali: metalike

Loading Përditësimi ...