Udhëtimi i rrezikshëm Shopper

£ 17,50

Përkohësisht nga të aksioneve

Ju do të dëshironi të bëni pazar përsëri dhe përsëri me këtë të madhe qese blerës kanavacë. Shishe jeshile, me një të shtypura të madhe Moomin në njërën anë dhe i guximshëm kryejnë trajton bën këtë qese një kënaqësi për të marrë jashtë.

Dimensionet e përafërta: 31cm x 50cm