Lodrat Soft

Lodrat Soft £ 99,00

EXTRA SHUMICE Moomin Pelush (65cm lartë)

EXTRA SHUMICE Moomin Pelush (65cm lartë)

100 vjet jubile Tove Jansson festohet në vitin 2014 dhe kjo lodër edicionin e kufizuar e butë është krijuar për të nderuar punën e saj.

Kjo Moomintroll i madh është një mik bukur Shtazët e buta që dikush do të të duan. Në një pozitë të ulur, Moomin mat 65cm masiv (25.5 inç).

Një shok i madh për të fjetur, herë çaj, ose kur shikuar TV.

W: 45cm x H: 65cm x D: 47cm

Tove 100 qëndisur logon në këmbën e majtë.

Sasia

Çmimi: 99,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

EXTRA SHUMICE Moomin Pelush (65cm lartë)

£ 99,00

100 vjet jubile Tove Jansson festohet në vitin 2014 dhe kjo lodër edicionin e kufizuar e butë është krijuar për të nderuar punën e saj.

Kjo Moomintroll i madh është një mik bukur Shtazët e buta që dikush do të të duan. Në një pozitë të ulur, Moomin mat 65cm masiv (25.5 inç).

Një shok i madh për të fjetur, herë çaj, ose kur shikuar TV.

W: 45cm x H: 65cm x D: 47cm

Tove 100 qëndisur logon në këmbën e majtë.

Moomin Pelush me Blue Balloon - EDICIONI KUFIZUAR £ 9,99

Moomin Pelush me Blue Balloon - EDICIONI KUFIZUAR

Moomin Pelush me Blue Balloon - EDICIONI KUFIZUAR

Bërë vetëm për The Moomin Shop për Tove 100 jubileut.

Edicioni i kufizuar i 2400 copë në mbarë botën.

Të rriturit dhe fëmijët ashtu do të gjeni se nuk vështirë të bie në dashuri me këtë Moomin adorable në këmbë i cili është duke zhvilluar një tullumbace blu. Karakteret bukur nga Moominvalley kanë qenë rreth e rrotull për shumë vite, por ju mund të gjeni gjithmonë një shtesë e re për familjen. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin është e gatshme për të dhënë zemrën e tij për ju!

Afërsisht 6.5 inç i gjatë.

Sasia

Çmimi: 9,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Pelush me Blue Balloon - EDICIONI KUFIZUAR

£ 9,99

Bërë vetëm për The Moomin Shop për Tove 100 jubileut.

Edicioni i kufizuar i 2400 copë në mbarë botën.

Të rriturit dhe fëmijët ashtu do të gjeni se nuk vështirë të bie në dashuri me këtë Moomin adorable në këmbë i cili është duke zhvilluar një tullumbace blu. Karakteret bukur nga Moominvalley kanë qenë rreth e rrotull për shumë vite, por ju mund të gjeni gjithmonë një shtesë e re për familjen. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin është e gatshme për të dhënë zemrën e tij për ju!

Afërsisht 6.5 inç i gjatë.

Snufkin Pelush £ 6,99

Snufkin Pelush

Snufkin Pelush

Snufkin është një aventurier dhe një endacak, admiruar nga ata që janë të vogla dhe të turpshëm. Kjo lodër prej pelushi krenohet me një shall të bukur portokalli dhe një kapelë lezetshëm vuri të cilat mund të palosur mbrapa. Së bashku me ngjyrat e saj të mëdha është një grup i syve adorable fryrë për të përfunduar atë. A nuk e lë jashtë për një nga Moomintrolls shumë miqtë më të mirë!

Gjatesia: 15cm

Sasia

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Snufkin Pelush

£ 6,99

Snufkin është një aventurier dhe një endacak, admiruar nga ata që janë të vogla dhe të turpshëm. Kjo lodër prej pelushi krenohet me një shall të bukur portokalli dhe një kapelë lezetshëm vuri të cilat mund të palosur mbrapa. Së bashku me ngjyrat e saj të mëdha është një grup i syve adorable fryrë për të përfunduar atë. A nuk e lë jashtë për një nga Moomintrolls shumë miqtë më të mirë!

Gjatesia: 15cm

Snorkmaiden Pelush £ 6,99

Snorkmaiden Pelush

Snorkmaiden Pelush

Snorkmaiden ka weaved rrugën e saj përsëri në zemrat tona një herë më shumë! Kjo lodër prej pelushi adorable nga ndonjëherë-qëndrueshme varg Moomins dërgon një grup të cuteness me flokët dhe kyçin e këmbës me onde të verdhë rrip saj. Vjen me një cullufe hairstyle të verdhë!

Gjatesia: 17cm

Sasia

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Snorkmaiden Pelush

£ 6,99

Snorkmaiden ka weaved rrugën e saj përsëri në zemrat tona një herë më shumë! Kjo lodër prej pelushi adorable nga ndonjëherë-qëndrueshme varg Moomins dërgon një grup të cuteness me flokët dhe kyçin e këmbës me onde të verdhë rrip saj. Vjen me një cullufe hairstyle të verdhë!

Gjatesia: 17cm

Moomintroll Pelush - Small £ 9,99

Moomintroll Pelush - Small

Moomintroll Pelush - Small

Kjo lezetshëm ulur 8inch Pelush Moomin është e përkryer për çdo i rritur ose fëmijë që ka një dashuri e karaktere adorable nga Moominvalley. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe që mund të lahet dhe është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat.

Gjatesia: 20.5cm

Sasia

Çmimi: 9,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomintroll Pelush - Small

£ 9,99

Kjo lezetshëm ulur 8inch Pelush Moomin është e përkryer për çdo i rritur ose fëmijë që ka një dashuri e karaktere adorable nga Moominvalley. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe që mund të lahet dhe është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat.

Gjatesia: 20.5cm

Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive) £ 24,99

Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive)

Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive)

Ekskluzive për Shop Moomin.

Kjo 13inch lezetshëm ulur Pelush Moomin është e përkryer për çdo i rritur ose fëmijë që ka një dashuri e karaktere adorable nga Moominvalley. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe që mund të lahet dhe është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat.

Gjatesia: 32cm

Sasia

Çmimi: 24,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive)

£ 24,99

Ekskluzive për Shop Moomin.

Kjo 13inch lezetshëm ulur Pelush Moomin është e përkryer për çdo i rritur ose fëmijë që ka një dashuri e karaktere adorable nga Moominvalley. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe që mund të lahet dhe është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat.

Gjatesia: 32cm

Moominpapa Pelush £ 6,99

Moominpapa Pelush

Moominpapa Pelush

Kjo lodër prej pelushi Moominpapa ka një kapelë zgjuar lartë, një kallam adorable, dhe sytë i madh fryrë kjo me të vërtetë është një lodër e madhe prej pelushi për fëmijët tuaj të gëzojnë.

Lartësia: 18 cm

Sasia

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moominpapa Pelush

£ 6,99

Kjo lodër prej pelushi Moominpapa ka një kapelë zgjuar lartë, një kallam adorable, dhe sytë i madh fryrë kjo me të vërtetë është një lodër e madhe prej pelushi për fëmijët tuaj të gëzojnë.

Lartësia: 18 cm

Moominmama Pelush £ 6,99

Moominmama Pelush

Moominmama Pelush

Kjo Moominmamma adorable dhe e bukur është lëvdatë një platformë lezetshëm kuq dhe të bardhë. Mbuluar në super lesh të butë vjen një produkt të shkëlqyer ose dhuratë për të gjithë! Ajo është një nënë e vëmendshëm dhe stoik, një host të mirë për mysafirët dhe i bën ilaçe efikase nga një libër që ajo të trashëguar nga nëna e saj. Moominmamma është pothuajse asnjëherë pa kuletë e saj.

Lartësia: 17 cm

Sasia

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moominmama Pelush

£ 6,99

Kjo Moominmamma adorable dhe e bukur është lëvdatë një platformë lezetshëm kuq dhe të bardhë. Mbuluar në super lesh të butë vjen një produkt të shkëlqyer ose dhuratë për të gjithë! Ajo është një nënë e vëmendshëm dhe stoik, një host të mirë për mysafirët dhe i bën ilaçe efikase nga një libër që ajo të trashëguar nga nëna e saj. Moominmamma është pothuajse asnjëherë pa kuletë e saj.

Lartësia: 17 cm

Moomin Winter Pelush £ 9,99

Moomin Winter Pelush

Moomin Winter Pelush

Kjo Moomin adorable pak është e veshur në një burgundy dhe të bardhë shall, me një kapelë të vogël, dhe do të përshtaten snuggly në dorën tuaj.

Lartësia: 18 cm

Sasia

Çmimi: 9,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Winter Pelush

£ 9,99

Kjo Moomin adorable pak është e veshur në një burgundy dhe të bardhë shall, me një kapelë të vogël, dhe do të përshtaten snuggly në dorën tuaj.

Lartësia: 18 cm

Moomin Pelush me Pink Flower £ 9,99

Moomin Pelush me Pink Flower

Moomin Pelush me Pink Flower

Kjo lodër bukur e karakterit kryesor, Moomintroll, po mban një lule të bukur rozë. Ai bën një dhuratë e përkryer për një të dashur apo të afërm, ideale për ditën e Shën Valentinit.

Gjatesia: 16,5 cm

Sasia

Çmimi: 9,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Pelush me Pink Flower

£ 9,99

Kjo lodër bukur e karakterit kryesor, Moomintroll, po mban një lule të bukur rozë. Ai bën një dhuratë e përkryer për një të dashur apo të afërm, ideale për ditën e Shën Valentinit.

Gjatesia: 16,5 cm

Moomin Pelush me Heart £ 9,99

Moomin Pelush me Heart

Moomin Pelush me Heart

Të rriturit dhe fëmijët ashtu do të gjeni se nuk vështirë të bie në dashuri me këtë Moomin adorable në këmbë i cili po mban një zemër të kuqe. Karakteret bukur nga Moominvalley kanë qenë rreth e rrotull për shumë vite, por ju mund të gjeni gjithmonë një shtesë e re për familjen. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin është e gatshme për të dhënë zemrën e tij për ju.

Gjatesia: 16,5 cm

Sasia

Çmimi: 9,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Pelush me Heart

£ 9,99

Të rriturit dhe fëmijët ashtu do të gjeni se nuk vështirë të bie në dashuri me këtë Moomin adorable në këmbë i cili po mban një zemër të kuqe. Karakteret bukur nga Moominvalley kanë qenë rreth e rrotull për shumë vite, por ju mund të gjeni gjithmonë një shtesë e re për familjen. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin është e gatshme për të dhënë zemrën e tij për ju.

Gjatesia: 16,5 cm

Moomin Pelush me verdhë £ 9,99

Moomin Pelush me verdhë

Moomin Pelush me verdhë

Kjo lodër bukur e karakterit kryesor, Moomintroll, po mban një verdhë. Ai bën një dhuratë e përkryer për një të dashur apo të afërm, ideal për të gjithë që e do Moomins.

Gjatesia: 16,5 cm

Sasia

Çmimi: 9,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Pelush me verdhë

£ 9,99

Kjo lodër bukur e karakterit kryesor, Moomintroll, po mban një verdhë. Ai bën një dhuratë e përkryer për një të dashur apo të afërm, ideal për të gjithë që e do Moomins.

Gjatesia: 16,5 cm

Pak My Pelush £ 6,99

Pak My Pelush

Pak My Pelush

Kjo lodër Characterful butë është në imazhin e motrës Mymble-së nga të famshëm në botë seri Moomin e librave. Nëse ju u rrit me Moomins, ju do të ndjeni një Pang e nostalgji në këtë kërkim version të keq lodër butë e ilustrimeve simpatik origjinale. Një nga miqtë Moomintroll-së, Pak My është një vajzë kokëfortë me vetullat të stuhishme ... Kur kjo zonje stroppy vendos mendjen e saj për diçka, ajo e bën atë!

Gjatesia: 14cm

Sasia

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pak My Pelush

£ 6,99

Kjo lodër Characterful butë është në imazhin e motrës Mymble-së nga të famshëm në botë seri Moomin e librave. Nëse ju u rrit me Moomins, ju do të ndjeni një Pang e nostalgji në këtë kërkim version të keq lodër butë e ilustrimeve simpatik origjinale. Një nga miqtë Moomintroll-së, Pak My është një vajzë kokëfortë me vetullat të stuhishme ... Kur kjo zonje stroppy vendos mendjen e saj për diçka, ajo e bën atë!

Gjatesia: 14cm

Loading Përditësimi ...