Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive)

£ 24,99 Futeni në kosh

Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive)

Ekskluzive për Shop Moomin.

Kjo 13inch lezetshëm ulur Pelush Moomin është e përkryer për çdo të rrituri ose fëmije që ka një dashuri të karaktere adorable nga Moominvalley. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe të lahet dhe është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat.

Gjatesia: 32cm

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive)

£ 24,99

Ekskluzive për Shop Moomin.

Kjo 13inch lezetshëm ulur Pelush Moomin është e përkryer për çdo të rrituri ose fëmije që ka një dashuri të karaktere adorable nga Moominvalley. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe të lahet dhe është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat.

Gjatesia: 32cm

Ekskluzive për Shop Moomin.

Kjo 13inch lezetshëm ulur Pelush Moomin është e përkryer për çdo të rrituri ose fëmije që ka një dashuri të karaktere adorable nga Moominvalley. Me lesh super e butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe të lahet dhe është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat.

Gjatesia: 32cm