Moomin Mousepad - Pak My (B & W)

£ 5,50

Përkohësisht nga të aksioneve

Mousepad zezë dhe të bardhë me ilustrim Pak Tim.

Madhësia: 24 x 19 cm

Shkruani një Shqyrtim

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>