Ëmbëlsirat

Ëmbëlsirat £ 0,99

Pak My Moomin Fruta pastilles

Pak My Moomin Fruta pastilles

Pak My Fruta pastilles.

 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 21g
 • Gjerësia: 45mm
 • Thellësia: 19mm
 • Gjatesia: 55mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 0,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Pak My Moomin Fruta pastilles

£ 0,99

Pak My Fruta pastilles.

 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 21g
 • Gjerësia: 45mm
 • Thellësia: 19mm
 • Gjatesia: 55mm

Prodhuar në Finlandë

Moomin Frutat pastilles (ksilitol) £ 0,99

Moomin Frutat pastilles (ksilitol)

Moomin Frutat pastilles (ksilitol)

Fruta salcë pastilles Moomin, me xylitol zëvendësues të sheqerit.
Milkless, lactose pa, gluten-free (20 mg / kg)
 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g
 • Gjerësia: 45mm
 • Thellësia: 19mm
 • Gjatesia: 55mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 0,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Frutat pastilles (ksilitol)

£ 0,99
Fruta salcë pastilles Moomin, me xylitol zëvendësues të sheqerit.
Milkless, lactose pa, gluten-free (20 mg / kg)
 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g
 • Gjerësia: 45mm
 • Thellësia: 19mm
 • Gjatesia: 55mm

Prodhuar në Finlandë

Moomin Truffle Chocolate Stick (Single) £ 0,50

Moomin Truffle Chocolate Stick (Single)

Moomin Truffle Chocolate Stick (Single)

Qumësht bar çokollatë me zhardhok këpurdhash mbushje.

 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 18g
 • Gjerësia: 28mm
 • Thellësia: 16mm
 • Gjatesia: 135mm
Sasi

Çmimi: £ 0,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Truffle Chocolate Stick (Single)

£ 0,50

Qumësht bar çokollatë me zhardhok këpurdhash mbushje.

 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 18g
 • Gjerësia: 28mm
 • Thellësia: 16mm
 • Gjatesia: 135mm
Moomin Strawberry Chocolate Stick (Single) £ 0,50

Moomin Strawberry Chocolate Stick (Single)

Moomin Strawberry Chocolate Stick (Single)

Qumësht çokollatë me luleshtrydhe salcë zhardhok këpurdhash mbushje.

 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 18g
 • Gjerësia: 23 mm
 • Thellësia: 20mm
 • Gjatesia: 132mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 0,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Strawberry Chocolate Stick (Single)

£ 0,50

Qumësht çokollatë me luleshtrydhe salcë zhardhok këpurdhash mbushje.

 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 18g
 • Gjerësia: 23 mm
 • Thellësia: 20mm
 • Gjatesia: 132mm

Prodhuar në Finlandë

Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick £ 0,35

Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick

Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick

Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick nga Fazer. Kjo 20g trajtojnë përbëhet nga shije frute mbushjes kos mbështjellë në cilësi të lartë jamball zi.
 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g
 • Gjerësia: 100mm
 • Gjatesia: 15mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 0,35

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick

£ 0,35
Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick nga Fazer. Kjo 20g trajtojnë përbëhet nga shije frute mbushjes kos mbështjellë në cilësi të lartë jamball zi.
 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g
 • Gjerësia: 100mm
 • Gjatesia: 15mm

Prodhuar në Finlandë

Moomin Boronicë & Raspberry mbushur liquorice Stick £ 0,35

Moomin Boronicë & Raspberry mbushur liquorice Stick

Moomin Boronicë & Raspberry mbushur liquorice Stick

Moomin Boronicë & Raspberry mbushur liquorice Stick nga Fazer. Kjo 20g trajtojnë përbëhet nga shije frute mbushjes kos mbështjellë në cilësi të lartë jamball zi.

Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g

Gjerësia: 100mm

Gjatesia: 15mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 0,35

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Boronicë & Raspberry mbushur liquorice Stick

£ 0,35

Moomin Boronicë & Raspberry mbushur liquorice Stick nga Fazer. Kjo 20g trajtojnë përbëhet nga shije frute mbushjes kos mbështjellë në cilësi të lartë jamball zi.

Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g

Gjerësia: 100mm

Gjatesia: 15mm

Prodhuar në Finlandë

Moomin Fruta mbushur liquorice Stick £ 0,35

Moomin Fruta mbushur liquorice Stick

Moomin Fruta mbushur liquorice Stick

Moomin Frutat mbushur liquorice Stick nga Fazer. Kjo 20g trajtojnë përbëhet nga shije frute mbushjes kos mbështjellë në cilësi të lartë jamball zi.

Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g

Gjerësia: 100mm

Gjatesia: 15mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 0,35

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Fruta mbushur liquorice Stick

£ 0,35

Moomin Frutat mbushur liquorice Stick nga Fazer. Kjo 20g trajtojnë përbëhet nga shije frute mbushjes kos mbështjellë në cilësi të lartë jamball zi.

Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g

Gjerësia: 100mm

Gjatesia: 15mm

Prodhuar në Finlandë

Moomin Lollipop £ 0,20

Moomin Lollipop

Moomin Lollipop

Një gjel sheqeri e vetme me shije frute me një nga disa mbështjellësve Moomin-themed - zgjedhur në mënyrë të rastësishme.

Sasi

Çmimi: £ 0,20

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Lollipop

£ 0,20

Një gjel sheqeri e vetme me shije frute me një nga disa mbështjellësve Moomin-themed - zgjedhur në mënyrë të rastësishme.

Moomin Fruta Wine Gums (100g) £ 1,95

Moomin Fruta Wine Gums (100g)

Moomin Fruta Wine Gums (100g)

Moomin Fruta Wine Gums përfshijnë flavors e mëposhtme:

Strawberry • shegë • Portokalli • Dardhë • Liquorice lehta

 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 100g
 • Gjerësia: 97mm
 • Thellësia: 25mm
 • Gjatesia: 170mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 1,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Fruta Wine Gums (100g)

£ 1,95

Moomin Fruta Wine Gums përfshijnë flavors e mëposhtme:

Strawberry • shegë • Portokalli • Dardhë • Liquorice lehta

 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 100g
 • Gjerësia: 97mm
 • Thellësia: 25mm
 • Gjatesia: 170mm

Prodhuar në Finlandë

Moomin 5-PC Përtypet Fruta Gum (ksilitol) £ 0,60

Moomin 5-PC Përtypet Fruta Gum (ksilitol)

Moomin 5-PC Përtypet Fruta Gum (ksilitol)

Moomin 5-PC Përtypet Fruta Gum (ksilitol)

 • Pesha neto: 7g
 • Gjerësia: 85mm
 • Gjatesia: 21mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 0,60

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin 5-PC Përtypet Fruta Gum (ksilitol)

£ 0,60

Moomin 5-PC Përtypet Fruta Gum (ksilitol)

 • Pesha neto: 7g
 • Gjerësia: 85mm
 • Gjatesia: 21mm

Prodhuar në Finlandë

Moomin Apple & Peppermint çamçakëz £ 4,50

Moomin Apple & Peppermint çamçakëz

Moomin Apple & Peppermint çamçakëz

Moomin Apple & Peppermint çamçakëz (ksilitol)

 • Pesha neto: 100g
 • Gjerësia: 118mm
 • Thellësia: 10mm
 • Gjatesia: 200mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 4,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Apple & Peppermint çamçakëz

£ 4,50

Moomin Apple & Peppermint çamçakëz (ksilitol)

 • Pesha neto: 100g
 • Gjerësia: 118mm
 • Thellësia: 10mm
 • Gjatesia: 200mm

Prodhuar në Finlandë

Frutat Moomin çamçakëz £ 4,50

Frutat Moomin çamçakëz

Frutat Moomin çamçakëz

Çamçakëz fruta Moomin përtypet (Xyliton)

 • Pesha neto: 100g
 • Gjerësia: 118mm
 • Thellësia: 10mm
 • Gjatesia: 200mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 4,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Frutat Moomin çamçakëz

£ 4,50

Çamçakëz fruta Moomin përtypet (Xyliton)

 • Pesha neto: 100g
 • Gjerësia: 118mm
 • Thellësia: 10mm
 • Gjatesia: 200mm

Prodhuar në Finlandë

Moomin Biskota £ 3,50

Moomin Biskota

Moomin Biskota

Vanilla-salcë biskota Moomin shije të shijshme në çdo rast. Paketa përmban gjashtë të njohur dhe të dashur figurën: Moominmamma, Moominpappa, Snorkmaiden, Moomintroll, Snufkin dhe pak My.

 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 175g
 • Gjerësia: 94mm
 • Thellësia: 57mm
 • Gjatesia: 160mm

Përmbajtja:
Miell gruri, sheqer, vaj vegjetal (canola, palme), niseshte gruri, kripë, duke ngritur agjentët (E500, E450), flavorings. Mund të përmbajnë gjurmë të qumësht dhe vezë.
Nuk përmban soje, nuk përmban arra / bajame. Nuk përmban xhelatinë (përbërësit origjinë derrit)

Sasi

Çmimi: £ 3,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Biskota

£ 3,50

Vanilla-salcë biskota Moomin shije të shijshme në çdo rast. Paketa përmban gjashtë të njohur dhe të dashur figurën: Moominmamma, Moominpappa, Snorkmaiden, Moomintroll, Snufkin dhe pak My.

 • Përmbajtja ushqimor Pesha: 175g
 • Gjerësia: 94mm
 • Thellësia: 57mm
 • Gjatesia: 160mm

Përmbajtja:
Miell gruri, sheqer, vaj vegjetal (canola, palme), niseshte gruri, kripë, duke ngritur agjentët (E500, E450), flavorings. Mund të përmbajnë gjurmë të qumësht dhe vezë.
Nuk përmban soje, nuk përmban arra / bajame. Nuk përmban xhelatinë (përbërësit origjinë derrit)

Moomin Ëmbëlsirat dhurata Box £ 12,00

Moomin Ëmbëlsirat dhurata Box

Moomin Ëmbëlsirat dhurata Box

Një Moomin mrekullueshme kuti themed dhuratë bllokim i mbushur plot me ëmbëlsira Moomin, jamball, çamçakëz dhe çokollata!

Prodhuar në Finlandë

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Ëmbëlsirat dhurata Box

£ 12,00

Një Moomin mrekullueshme kuti themed dhuratë bllokim i mbushur plot me ëmbëlsira Moomin, jamball, çamçakëz dhe çokollata!

Prodhuar në Finlandë

Loading Përditësimi ...