Moomin Fruta Wine Gums (100g)

£ 1,95

Përkohësisht nga të aksioneve

Moomin Fruta Wine Gums përfshijnë flavors e mëposhtme:

Strawberry • shegë • Orange • Dardhë • Liquorice Mild

  • Përmbajtja ushqimor Pesha: 100g
  • Gjerësia: 97mm
  • Thellësia: 25mm
  • Gjatesia: 170mm

Prodhuar në Finlandë

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>