Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick

£ 0,35 Add To Cart

Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick

Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick nga Fazer. Kjo 20g trajtojnë përbëhet nga shije frute mbushjes kos mbështjellë në cilësi të lartë jamball zi.
  • Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g
  • Gjerësia: 100mm
  • Gjatesia: 15mm

Prodhuar në Finlandë

Sasi

Çmimi: £ 0,35

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick

£ 0,35
Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick nga Fazer. Kjo 20g trajtojnë përbëhet nga shije frute mbushjes kos mbështjellë në cilësi të lartë jamball zi.
  • Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g
  • Gjerësia: 100mm
  • Gjatesia: 15mm

Prodhuar në Finlandë

Moomin Dardhë & Vanilla mbushur liquorice Stick nga Fazer. Kjo 20g trajtojnë përbëhet nga shije frute mbushjes kos mbështjellë në cilësi të lartë jamball zi.
  • Përmbajtja ushqimor Pesha: 20g
  • Gjerësia: 100mm
  • Gjatesia: 15mm

Prodhuar në Finlandë

Shkruani një Shqyrtim

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>