Shopper Shop Moomin Bag

£ 17,50 Add To Cart

Shopper Shop Moomin Bag

Ky blerës pambuku është një bukuroshe totalizator qese e cila është edhe e bukur dhe e madhe për mjedisin. Ilustrim origjinale e Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson më ekskluzive për Shopper Shop Moomin.

Madhësia aktuale qese: 38 x 38cm (pa Shiritin).

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Shopper Shop Moomin Bag

£ 17,50

Ky blerës pambuku është një bukuroshe totalizator qese e cila është edhe e bukur dhe e madhe për mjedisin. Ilustrim origjinale e Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson më ekskluzive për Shopper Shop Moomin.

Madhësia aktuale qese: 38 x 38cm (pa Shiritin).

Ky blerës pambuku është një bukuroshe totalizator qese e cila është edhe e bukur dhe e madhe për mjedisin. Ilustrim origjinale e Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson më ekskluzive për Shopper Shop Moomin.

Madhësia aktuale qese: 38 x 38cm (pa Shiritin).

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>